חוסר חשק

mozart0702

New member
חוסר חשק

שלום
אנחנו זוג בני 34
ביחד כמעט 12 שנים
נשואים 4 שנים פלוס ילד בן 3
כבר 4 חודשים שלא קיימנו יחסי מין מלאים
מאז תחילת הקשר היה סקס מצוין כמובן עליות וירידות
אחרי לידה היה תקופת יובש וגם חסר חשק ואז חזר
ובחודשים האחרונים היחסים לא היו במיטבם אז הגיוני שכמות הסקס ירדה
אבל בחודשיים האחרונים היחסים מאוד השתפרו הרבה אהבה
אבל לאישתי כמעט ואין חשק , היא אומרת שלא יודעת להסביר
מבחינת הורמונים הכל תקין
ב4 חודשים אחרונים אותי פעמיים היה משהו שקשור לסקס
אני מאוד מתוסכל , והיא גם ואין לה תשובות
אין לנו כסף כרגע להשקיע במטפל זוגי
והמצב ממש עצוב
אני מרגיש בעל חשק בדיוק כמו לפני שנה שנתיים או 10 שנים
ומרגיש שאישתי פשוט השתנתה לחלוטין
ברור לי שחיי נישואין עם ילד משנים את המשוואה אבל המצב ממש רע
ומתסכל
מה עושים ???

השאלה האמיתית

היא האם היא באמת רוצה לשנות את המצב?
&nbsp
לא משנה אם השינוי בחשק שלה קשור לכעסים בינכם, עומס בעבודה, או לשיגרה המונוגמית שיש בה פוטנציאל להרס של חיי המין.. מה שיכול להוציא אתכם מהמצב הזה הוא ששניכם תהיו מוכנים להשקיע אנרגיה בעיניין. (גם אם נראה לך שהכל מצויין- כנראה שאתה טועה)
אפשר לקנות ספר הדרכה ותרגילים ולקרוא יחד.
אפשר ללכת לקורס טנטרה רציני ביחד.
אפשר לעשות הדרכה דרך האינטרנט- יכולה להמליץ לך בפרטי- ואז זה יהיה נוח וזול יותר.
בקיצור,
יש הרבה אפשרויות- אבל את כולן אתם צריכים לעשות כפרטנרים שמבינים שהבעיה היא של שניהם ולא רק של אחד מהם.

ayalaketner

New member
אל תתייאשי כי יש שיטה אפילו בלי לשלם על יעוץ סקסולוגי

להחזיר תשוקה של אישה לבעלה.

לדעתי אתם צריכים לגוון סקס.
לפעמים בחורה רוצה לבגוד ואז הבעל נפגע בצדק.
אז לפעמים יש גיוון שלא פוגע בבעל, אלא להיפך - דווקא מאדיר אותו כגבר, ודווקא גברים שמחים שמגבירים להם את האגו על ידי השוואתם לגבר שאישה רואה בו כמכוער לעומת בעלה ואז כשנוצרת הזדמנות למפגש אז האישה נותנת לעצמה הזדמנות להימשך לבעלה כי היא רואה את היתרונות שיש לו לעומת (בהשוואה) גבר שנראה לה מכוער (נמוך, גוף בלי שרירים, נראה כמו אדם שעבר ניתוח לשינוי מין, איבר מין דק, חסר גבריות, נראה אישה ולמעשה מראה הגוף שלו דוחה כל אישה מרוב שהוא נראה נשי) ונראה נשי לעומת (יחסית) בעלה. מפגש של זוג עם אדם שמכבא חרמנות, דווקא יכול להגביר את החשק המיני שלה לבעלה.
כתבתי ממש לפני 10 דקות בפורום הזה על עצמי כמי שהיה בסשן כזה שבו בזכותי בחורה נמשכה לגבר שהיא יצאה איתו בדייט הראשון, וכשהיא התחתנה איתו אז היא אמרה לי שהיתה לי תרומה משמעותית במשיכה המינית שלה כלפיו בזכות הסשן שעשינו בדייט הראשון עם הגבר שלה.
המון בהצלחה, ואל תתייאשי בכלל כי יש דרכים להחזיר חשק מיני של אישה לבעלה. אני רואה את זה המון כשזוגות מזמינים אותי לסשן שבו האישה יודעת להכניס את עצמה לחשיבה שכתבתי באותו פוסט הודעה בפורום.
בהצלחה

dindin1963

New member
מה זה??

עניתי לך גם בפוסט הקודם..אתה באמת חושב שחשק תלוי רק במבנה גוף??..נראה לך שאם אשה תראה גבר "מכוער" או לא גברי פתאום יבוא לה על בעלה? חשק תלוי בעוד דברים.. מצטערת.. לא שמעתי על תיאוריה כזאת מעולם... אבל כמובן בהצלחה..

ayalaketner

New member
לפי כל המחקרים המדעיים כשמדובר במפגשים חד פעמיים

ראשית, כאשר החוקרים נתנו לנשים להסתכל על תמונות של איברי מין של גברים שהן צריכות לבחור מבינהם את הגברים שהן רוצות להיות איתם לסטוץ,
אז החוקרים ביקשו מהנשים לעשות לעשות סלקציה בין גברים למפגשי סטוצים,
כל המחקרים המדעיים האלה הוכיחו שכל הנשים בחרו את הגברים שיש להם איבר מין גדול והחוקרים הצמידו להן אלקטרודות למוח כדי לבדוק מה הסיבה, והסיבה שהחוקרים מצאו היא שהסיבה שהנשים בחרו את הגברים שיש להם איבר מין גדול היא כי הן חשו תשוקה מינית כלפי הגברים שהן ראו בתמונות שיש להם איבר מין זיכרי גדול, והרגישו חוסר תשוקה מינית כלפי אותם הגברים שהן ראו בתמונות שיש להם איבר מין קטן.

שנית, חבל שלא הבנת את הפואנטה, כי הרי מובן מאליו שמשיכה כוללת אלמנטים נוספים שקיימים בגבר (חוץ מהמראה הגופני הגברי שלו) ולא רק את האלמנט של המראה החיצוני של הגבר. באמת חשבת שאני מטומטם ולא יודע את זה ?!
אבל, הפואנטה היא שהבחורה מכניסה את עצמה (ואותי) בכוח הדיבור להבליט במחשבה שלה (להגביר) רק את היתרונות האלה שפירטתי בתכני הסשן, ומרגע שהיא מכניסה את המוח שלה להיכנס לתפקיד המחשבתי הזה אז באופן אוטומטי המוח שלה חוזר לאותה סיטואציה שבה היא כביכול נדרשת לסנן גברים וכאילו רק עכשיו הכירה את הגבר שלה.

שלישית - זה משחק שתלוי בהצלחה של האישה להכניס את עצמה לראש של אישה שמבליטה ומגבירה לעיני רוחה את ההבדלים בין גבר יפה לבין גבר מכוער, ומייצרת תשוקה מינית על ידי הערכה לגבר שהיא השיגה שמהווה את המנצח בהבדלים ביני לבינו.

תנסי פעם לחשוב מה קורה אם את הולכת לתחנה מרכזית הישנה, כדי לעמוד ברחוב כאילו זונה, שימי לב שאת מכניסה את עצמך במצב כזה לסיטואציה של ראש של זונה ואז את מתנהגת בהתאם לתפקיד שאת הכנסת את עצמך בעצם העובדה שאת עומדת שם ומדברת עם גברים. גם הגברים מתייחסים אליך בהתאם והמשוב מהם גורם לך עוד יותר להיכנס לתפקיד הזה ואז את גם מתחילה להיכנס איתם (למרות שאין לך חשק מיני - אגב, לאף זונה אין באמת חשק כי באמת מדובר בתפקיד שנכנסים אליו). אז בדיוק אותו הדבר, גם בסשן שתיארתי מהרגע הזה שבו את מכניסה את עצמך לתפקיד של בחורה שהשיקול היחיד שגורם לה לתשוקה מינית בגבר הוא השיקול של עד כמה הוא נראה גברי יותר יחסית לשאר הגברים (שיקול של מראה חיצוני של הגבריות) אז לפתע את באמת מתחילה להגביר לעצמך את הראייה (הראיה במוחך) של ההבדלים ביני לבין הגבר שמולי, ובאמת מתחילה לתת למוח שלך את המקום הגדול להתגרות מינית מהגבר שלך רק בגלל ההבדל החיצוני ואז את באמת מרגישה תשוקה מינית כלפיו ("מייצרת תשוקה מינית כלפיו") וחרמנות כלפיו. זה הכל עניין של כניסה לתפקיד שאת מצפה ממך להיכנס אליו. הסשן שפירטתי הוא כלי שעוזר לך להיכנס לסיטואציה הזאת שבה כל השיקולים האחרים בגבר (שלא קשורים למראה הגברי שלו לעומתי, למשל שהגבר שלך מובטל, נמאס עליך ודברים אחרים נוספים שלא קשורים ביתרונות המראה הגברי שלו לעומתי) הם שיקולים שנמחקים במוח שלך לטובת הגברה משמעותית של השיקול של ההבדלים הגבריים ביני לבינו באופן כזה שאת מכניסה את המוח שלך לתפקיד כזה שבו המוח שלך רואה חזק יותר את ההבדלים בין הגבריות החסרה שיש לגוף שלי לבין הגבריות שקיימת בגבר שלך (שאת רוצה להתחבר לגבר ושמחה שאת מחוברת עם היפה והחזק ולא עם החלש), רואה חזק וגדול יותר את ההבדלים ביני (הנקבה החלש) לבינו חזק יותר, שופטת ביני לבינו רק לפי השיקול של ההבדל הזה שקיים ביני לבינו, ולא רואה שום דבר אחר מרוב שאת מרוכזת ורואה את ההבדלים (מבחינת המשיכה המינית לגבריות שקיימת בגבר אבל לא קיימת בי) שקיימים ביני לבינו בגדול יותר ובעוצמה חזקה יותר ומאפשרת למוח שלך להרגיש חזק יותר את ההבדלים שאת מאפשרת למוח שלך להיכנס למצב כזה שהמוח שלך רואה את ההבדלים האלה כהבדלים גדולים יותר, משמעותיים יותר וחזקים יותר.
די פשוט לנשים שבאמת רוצות להעריך יתרונות שיש בגבר שלהן כי הן באמת רוצות לשקם ולשפר את חיי המין שלהן עם בן הזוג שלהן.

למעלה