חוסר-טעם

z a b

New member
חוסר-טעם

שלום, אני משרת בבסיס פתוח. במשך היום אני טרוד בהתמודדות עם חרדה חברתית ועם תחושת הבדידות, שאופפת אותי כתוצאה מחוסר-יכולת ליצור קשרים. לשם התמודדות עם החרדה ותפקוד תקין, אני מנסה להתנתק מעצמי וללבוש מעין אישיות חדשה. בנוסף, החרדה ותחושת חוסר-הטעם גורמות לכך שאני ממעט לאכול ולשתות. בסופו של יום אני חש מותש מבחינה פיזית, מנותק מעצמי ומהעולם כולו, תוהה מה הטעם לחיות כך ומייחל שלא אצטרך להתעורר למחרת ולחזור. מה אפשר לעשות? תודה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כמו בתיאטרון

בהצגה שלך יש שתי דמויות, שאת שתיהן מגלם שחקן אחד, אתה.. דמות אחת היא שקטה, חבויה. אף אחד לא ממש שם לב אליה, אולי אפילו לא אתה עצמך היא דמות שחוששת מהחברה, דמות שמפחדת להתקרב לאנשים... דמות שמרגישה מאוד בודדה גם בתוך עצמה. והדמות השנייה מנסה להסתיר את זו הראשונה. היא מתעוררת בבוקר, שוטפת פנים, הולכת לצבא ומתפקדת כאילו הכל רגיל. אולי אפילו מתקשרת עם אנשים, אולי אפילו צוחקת איתם לפעמים ובערב, כשאתה חוזר הבייתה הדמות הראשונה חוזרת לבמה. ועכשיו, המשחק הכפול הזה מתחיל להכביד עליך והמסכה הזאת שאתה חי איתה מתחילה אולי לחנוק אותך לא משאירה מקום אפילו למים בפנים, בקושי לאויר לפעמים, הכתיבה יכולה לעזור להסיר לאט לאט את המסכה היא יכולה לעזור לשחרר מעט מהמחנק ומעומס שבתוכך.. אנחנו מזמינים אותך לשתף אותנו עוד בהצגה הפרטית שלך בפחדים ובבידודות שלך, מהצד האחד ובקושי להסתיר המצד השני...

למעלה