חוסר ידע

shir135

New member
חוסר ידע

אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שמדינה שלמה חיה בפחד תמידי? כבר שנתיים וחצי ויותר פחד תמידי מהמצב הנורא במדינה הזאת... אנשים מפחדים כבר לעמוד בתור לבדיקת תיקים בכניסה לקניון שליד הבית שלהם... ועכשיו המלחמה. אני מרגישה שאני ובטח עוד הרבה אנשים אחרים חיים את החיים שלהם בהרגשה שכל רגע יכול לקרות להם משהו או למישהו שהם אוהבים. זה דרך לחיות? ואנחנו עוד אפילו לא במצב של מלחמה אמיתית... אז מה יהייה אם באמת תהייה מלחמה? ועוד משהו- מה זה הקטע הזה שאף אחד לא דואג לתת לציבור מענה אמיתי על שאלות חשובות... יום אחד אומרים לנו להכין מקלטים- אנשים כבר משריינים מקומות אירוח בכל העולם, ויום למחרת אומרים לנו שאין מה לדאוג? אולי כדאי שהממשלה תתאם גירסאות?

seeyou

New member
לא רק אנחנו חיים בפחד!../images/Emo150.gif

צפיה ברשת-FOX ! האמריקאנים עומדים בלחץ הבדיקות הביטחוניות--ארץ שלא ידע מה זה מלחמה! ..."ואנחנו עוד אפילו לא במצב של מלחמה אמיתית.." אנחנו עוד לא יודעים מה זה באמת מלחמה!.... כול המלחמות שלנו היו "פיקניק" ביחס למלחמות שהיו במאה שנה אחרונה בעולם!! נכון-יש לנו הרבה הרוגים-הרבה כאב באותם משפחות,אך ביחס לתאונות זה כלום! אז מה,החיים של מי שנפגע-מת בתאונה שווה פחות? ומה נעשה בנידון? ..."שאף אחד לא דואג לתת לציבור מענה אמיתי על שאלות חשובות.." מי את רוצה? כולם עסוקים בבחירות! ואיזה תשובה את חושבת שהיא נכונה? ..."אנשים כבר משריינים מקומות אירוח בכל העולם, ויום למחרת אומרים לנו שאין מה לדאוג?"... במלחת העולם השניה הבריטים פינו את הילדים מלונדון בגלל ההפצצות...

shir135

New member
אה רגע,

"האמריקאנים עומדים בלחץ הבדיקות הביטחוניות--ארץ שלא ידע מה זה מלחמה! " המשפט הזה לא ניראה לך קצת מפגר? אז אתה (אני אכתוב בזבכר אבל אני לא יודעת אם זה בן או בת) מנסה להגיד שבגלל שהם אף פעם לא ראו מלחמה אז הם המסכנים?!?!? אנחנו מדינה שראתה מילחמות ואנחנו כבר התרגלנו לבדיקות הביטחוניות... איך אתה יכול בכלל להשוות?? ואתה אומר שכל המלחמות שעברנו היו פיקניק?? לך תגיד את זה לאלפי משפחות שקולות מכל מלחמה! אני בטוחה שהם חשבו שזה פיקניקץ... פשוט נהנו מכל רגע... תשווה בין המלחמות הגדולות שאתה מדבר עליהם- איפה הן היו? ביבשות שלמות! אנחנו מדינה פיצית שקיימת כל כך קצת שנים יחסית, אז יחסית אל הנתונים האלו עברנו מלחמות קשות והרבה.. ובקשר לזה שכולם עסוקים בבחירות- מן הסתם, זה מה שדפוק במדינה הזאת! באיזה זבל היא תעסקת, כאילו הבחירות ישנו פה משהו, במקום לנסות לפעול ולראות מה קורה פה למדינה, איך היא מתפרקת, כל שר וכל מפלגה רק חושבים על התחת שלהם ועל כמה הם ירוויחו מזה ואם זה יראה טוב לעשות כזה דבר בשנת בחירות... אז זה התשובה שיש לך? שהם עסוקים בזבל? יופי, זה לא תירוץ... בטח לא להרוגים. ובקשר לתאונות לעומת פיגועים- למה יש לממשלה יותר גישה, לעיניינים פוליטים ויחסים בין מדינות או למכונית אם נהגים שיכורים או למכוניות שיצאו משליטה?? אין בכלל מה להשוות בינהם, למה אתה מביא את זה בתור דוגמא? כאילו שצריך לבחור במה לטפל.. אז אני מחליטה שצריך להתעלם מזה ולדאוג יותר למצוא תרופה לסרטן ואיידס.אני לא מבינה מה הקשר... אה ובקשר ל"במלחת העולם השניה הבריטים פינו את הילדים מלונדון בגלל ההפצצות... " אז זה אמור לעודד מישהו? להרגיע מישהו?!? כל מה שעשית במכתב זה לזלזל במצב הגרוע שהמדינה שלנו נמצאת בו, בהרוגים, בפגועים נפשית ופיזית בעקבות מלחמות ופיגועים, ולהגיד שהכל בסדר בגלל שיש בחירות... סליחה מה חשבתי? שימותו עוד אנשים, לא נורא... נחכה לאחרי הבחירות!!

למעלה