חוסר יחסי מין

חוסר יחסי מין

היא חולה וגם סובלת מדיכאון עברה ניתוחים, טיפולים, לא מסוגלת לחשוב אפילו על סקס. אני אוהב, ורוצה,,,,,, המצב נמשך תקופה ארוכה...... לאחרונה התחילו מחשבות לחפש פורקן מחוץ למסגרת המחשבה היא להפחית לחץ ומתח לעצמי וגם אולי לטובת הזוגיות אבל החשש והתווית של ה"בגידה" מפחידים.

לא פשוט לך. כאשר בת הזוג אינה מתפקד

ת מינית זהו קושי עצום ואני מבינה את הצורך שלך לפורקן מיני ואת ההתלבטות ורגשות האשם המתלווים באשר למחשבות של פורקן מיני מחוץ למערכת הזוגית. במצב של משבר, צריך לנסות ולהקל על המצב בכל מיני דרכים. למצוא זמן לפעילויות משמחות, מקומות לפורקן ריגשי מקומות שאתה יכול לבטא את עצמך רוחנית וריגשית. איני יודעת אם אתה מפרגן לעצמך שמחה במקומות אחרים (שאינם סקס) ברור לי שזאת אינה חלופה למין ויתכן שהצורך ישאר אבל כאשר אתה מעסיק את עצמך באופן מספק זה יפחית את לחץ גם במין ויתכן שתוכל להסתפק בעינוג עצמי. קשה לי להמליץ לך על סקס בחוץ ולא מסיבות "שמרניות" אלא, ישנו סיכוי שהרפיית הלחץ המיני על ידי סיפוק מחוץ לנישואין תעורר לחץ שקראת לו "תווית הבגידה" שגם ההתמודדות הזאת היא קשה. תנסה בשלב ראשון למצוא הנאה ושמחה גם עם בת הזוג אם היא מסוגלת לכך וגם בלעדיה ולראות איך אתה מרגיש. אני גם ממליצה לך לשתף אנשים קרובים ברגשות שלך או אשת טיפול . נראה שתמיכה תשפר את מצבך ותרגיש פחות לבד. הייתי ממליצה גם ללכת לכמה מפגשים לטיפול זוגי ולהביא את הקושי בטיפול (אינך צריך לספר בנוכחות אשתך שאתה שוקל סקס בחוץ כמובן) מקווה שיקל עליך בקרוב.

למעלה