חוסר יציאות

asrach

New member
חוסר יציאות

שלום, לביתי בת השבועיים יש בעיה במתן צואה (אני מניקה) בימים הראשונים היא נתנה צואה כרגיל, לאחר יומיים היתה הפסקה במתן הצואה ליומיים ולאחר מכן היא נתנה צואה למשך שלושה ימים (צואה ירוקה/שחורה, לאחר שלושת הימים הנ"ל היתה לנו הפוגה של 4 ימים במתן צואה ולאחר שיועצת הנקה אמרה כי המצב לא נראה לה טוב הלכתי לרופאת ילדים שעשתה לה בדיקה גופנית כללית ואמרה כי מצבה טוב מאוד. בבדיקה הרופאה הכניסה אצבע לפי הטבעת ושניה לאחר שהוציא את האצבע יצא גם הקקי, קקי נוזלי בצבע ירוק עם קצת צהבהב ומאז, כבר 5 ימים שהקטנטנה אינה עושה קקי. היא עולה במשקל ועושה פיפי בכמויות ונראה שהכל בסדר, מלבד כאבי בטן שיש לה (היא עושה הרבה מאוד פוקים)ובעצת רופא נתתי לה גליכול. האם המצב נורמלי מבחינת חוסר היציאות? האם הגליכול משפיעה על מתן הצואה? מה לעשות????? כאמא צעירה זה נראה לי מדאיג והמחשבה שלי תמיד זה שהיא עולה במשקל כי בעצם היא רק מכניסה לגוף דברים מבלי להוציא(צואה), לא כך הדבר? סליחה על המייל הארוך ותודה רבה על העזרה :)

חוסר יציאות

מה שאת מתארת הינו קרוב לודאי תבנית יציאות תקינה של תינוקת יונקת.בתינוקות היונקים יתכן מתן צואה אחת לארח כל יציאה וגם אחת למס ימים עד שבוע. אם היציאה יוצאת רכה והתינוקת עולה היטב במשקל אין מה לדאוג.

asrach

New member
שאלה נוספת

תודה רבהעל התשובה המהירה. עד כמה ימים מותר שלא תהיה יציאה אצל תינוק יונק בגילה. תודה רבה :)

למעלה