חוסר כבוד

חוסר כבוד

כיצד נוהגים עם אחים כאשר הם מקרינים כלפינו חוסר כבוד? איך מתמודדים עם זה?

מחזירים את אותו היחס,

או לחילופין דווקא מתנהגים במתיקות, כאילו שלא מזיז לך... או שפשוט מדברים עלזה ומסבירים שזה לא נעים...

איך??

אם לא מעוניינים שזה יהפך למעין משחקי כוחות- אז מן הסתם עדיף לא להתחיל במשחקי "מחזירים באותו מטבע" "במתיקות, כאילו שלא מזיז לך"-זה לא סותר? "שפשוט מדברים עלזה ומסבירים שזה לא נעים... " איך מגיעים לזה? שהאח יבין את זה בלי להיכנס למשחקי אגו וכל היוצא מזה?

חגית, את יכולה לתת

פרטים? בת כמה את? בן / בת כמה האח / האחות שלך? דוגמה לאותו חוסר כבוד. הפרטים האלה חסרים לי על מנת שאוכל להביע את דעתי.

../images/Emo43.gif פה נמחקה הודעה ../images/Emo43.gif

הודעה נמחקה פה לבקשת הגולשת שחשפה פרטים שהתחרטה על חשיפתם. זאת הפעם השנייה החודש שמבקשים ממני למחוק הודעות אחרי שהן נכתבות, לפני שאתם כותבים משהו שכולל חשיפה של פרטים, תעברו שוב על ההודעה ותחשבו אם יש משהו שאולי תתחרטו על כתיבתו ואולי לא מתאים. אני לא מסכימה להיות מחק אנושי של הפורום, לקרוא, לעבור על מה שכתבתם ורק אז לשלוח... לתשומת ליבכם
.

eris1515

New member
חוזרת שוב על מה שכתבתי בקצרה...

אני חושבת שאת צריכה קצת להתנתק מהם...לתת להם קצת 'להתגעגע' להראות להם שנפגעת,שאת כועסת... כמה אפשר לסבול שפוגעים ופוגעים!? חוצמזה לא מגיע לבנאדם כמו אח שלך-שככה מתייחס אליך שתקחי אותו ותעשי ותביאי לו והוא ככה יזלזל בך... לדעתי את לא צריכה להיות נהגת הסעות שלו-וגם לא חבר שלך... תתני לחבר שלך הוראה חד וחלק לא לעשות עבורו שום דבר... אולי ככה-(בדרך הרעה)הוא ילמד יותר להעריך אותך... כי את נראה לי באמת בנאדם טוב... בהצלחה שיהיה לך

גם אני אחזור שוב על תשובתי לך איריס

תודה רבה על תגובתך איריס!<ההודעה עם תוספות :)> -צודקת שזה כואב להיפגע אך כפי שפירטתי בהודעתי שקראת, אני מעונינת בפתרון נקודתי ולא ב"כיבוי שריפות" זמני, שוב אני מאוד אוהבת את אחיי ולא מעונינת "להתעלם" או ל"להתנתק" או "לתת להם קצת 'להתגעגע'" או לשחק איתם במשחקי שליטה או להעניש אותם. אני לא אמא שלהם ותפקידי הוא לא לחנך אותם אלא לתמוך ולהיות שם בשבילם. אני חושבת שמטבע הדברים ,לאחים זה טבעי לריב להתווכח ולכל המשתמע מזה וזה אפילו בריא, אפילו היה לנו בקשר. אבל מה שיש עכשיו זה דבר שהוא לא בריא בעיני ולפתור את זה בפעולות שציינתי בנ"ל רק יחריפו את זה. הקשר שלי עם המשפחה הוא יקר ערך, לכן ראיתי לנכון לשתף אתכם וגם רציתי למחוק את מה שכתבתי קודם כי זה היה חושפני לטעמי. -לגביי מה שייעצת לי עם החבר אני אאמץ זאת, לא חשבתי על זה באופן הזה, מכיוון שזה יוצר עידוד עבור האחים שיתייחסו בצורה כזו<כלומר אם החבר עושה עבורם דברים..> תודה על כך. -בכל מקרה אלו האחים שלי ולא סתם אנשים מהרחוב "חוצמזה לא מגיע לבנאדם כמו אח שלך-שככה מתייחס אליך שתקחי אותו ותעשי ותביאי לו והוא ככה יזלזל בך... " לכן,אני כן רואה מקום להתייחס לזה ולטפל בזה-להתמודד באופן בוגר : -מלכתחילה חשבתי לשוחח איתם לגביי נושא זה,לפי דעתי שיח זה פתרון טוב במיוחד בגלל שבטבעי אני בחורה שקטה ולא מטיבה להתבטא ווקאלית אז לכן קל להתיחס אליי בצורה כזו-יש אנשים שנוהגים אחרת,אז שיחה יכולה לבוא כחיזוק או דברים שלא נאמרו או להבהיר אי הבנות כלשהן אם יש, אך אני לא יודעת מה לומר בשיחה עם אחיי איך להעלות את הנושא באופן שיוכלו להבין את נקודת מבטי ולהבין לליבי ללא זילזול. באופן שבו כולנו נוכל לשבת לשוחח באופן בוגר בלי ביטול של אחר. ולנתב את כל השיחה לנתיבים חיוביים ולחיזוקו של הקשר שלנו. -מה דעתכם? -מה אתם אומרים על החלטתי/גישתי? -אלו הצעות נוספות לפתרון יש לכם? -אלו הצעות להעלאת הבעיה בפני האחים?
תודה רבה על ה"הקשבה" ועל כל התגובות
שנה טובה

כשמוחקים הודעה

זה אוטומטית מוחק את כל ההודעות המשורשרות אליה ולכן נבקש להבא לא לבקש לחוק הודעות שנכתבו, במידה ולא תרצו לחשוף פרטים תוכלו לכתוב במסרים פרטיים לאדם ספציפי.

נסיון לפתרון.../images/Emo41.gif

מלכתחילה חשבתי לשוחח איתם לגביי נושא זה,לפי דעתי שיח זה פתרון טוב במיוחד בגלל שבטבעי אני בחורה שקטה ולא מטיבה להתבטא ווקאלית אז לכן קל להתיחס אליי בצורה כזו-יש אנשים שנוהגים אחרת,אז שיחה יכולה לבוא כחיזוק או דברים שלא נאמרו או להבהיר אי הבנות כלשהן אם יש, אך אני לא יודעת מה לומר בשיחה עם אחיי איך להעלות את הנושא באופן שיוכלו להבין את נקודת מבטי ולהבין לליבי ללא זילזול. באופן שבו כולנו נוכל לשבת לשוחח באופן בוגר בלי ביטול של אחר. ולנתב את כל השיחה לנתיבים חיוביים ולחיזוקו של הקשר שלנו. -
מה דעתכם? -
מה אתם אומרים על החלטתי/גישתי? -
אלו הצעות נוספות לפתרון יש לכם? -
אלו הצעות להעלאת הבעיה בפני האחים?
תודה רבה על ה"הקשבה" ועל כל התגובות
שנה טובה

חגית ../images/Emo24.gif

אני חושבת שהגישה שלך נכונה, אצלי אישית זה לא עבד, אבל מקווה שאצלך זה יעבוד. זה מאוד תלוי באופי של האחים ובאיזו מידה הם באמת יקשיבו וישמעו לליבך.

המממ....

בינתיים זה דיי קשה, כי כל מה שאני מקבלת "זה אוי כמה שאת מפגרת.." "בשבילי את כלום כטלה אחות.." ועוד זילזולים למיניהן ולי נשאר להתבחשבש עם המיצים של עצמי מילה רעה אחת או התעלמות וישר כל העולם משתלח בי.. כולי בעצבים עכשיו <טרי> כנראה שאני יותר מדי נאיבית.

למעלה