חוסר מודעות

חוסר מודעות

היום נסעתי עם שני חברים טובים שלי באוטו והשיחה התגלגלה להומואים ולסביות, אז זרקתי שיש גם אנשים כאלה שנקראים אמיניים, ושהתחלתי לקרוא בפורום שלהם בשביל לראות אם גם אני כזה, והם שאלו מה זה בכלל אמיניים ואמרו שהם אף פעם לא שמעו על דבר כזה. אחר כך הם ניסו לגונן עלי ולהגיד שאני לא כזה כי אני כן נמשך לבנות. סיטואציה מוזרה. יצאתי מהארון?

שאלתי גם

שאלתי גם מה דעתם לגבי הומואים והם אמרו שאין להם בעיה איתם. מעניין מה דעתם לגבי אמיניים.

אני לא יכולה להגיד לך

אבל לדעתי אם תרצה "לצאת מהארון" בפניהם, אתה תיאלץ למצוא את עצמך בעמדת שכנוע.

באמת חוסר מודעות

לוקח לרעיון קצת זמן לחדור לאנשים שלא שמעו עלינו. מעניין מה הם יגידו אם תעלה את הרעיון שוב בעוד שבוע, אפילו אם לא תעלה אותו בקשר אליך.

כן , חוסר מודעות

אני חושבת שחוסר מודעות נובע מעניין תרבותי למשל יש מקומות של הומואים ולסביות , פאבים,קבוצות תמיכה, הוסטלים,יש אותם בתנ"ך,בפסיכולוגיה וכו'.. לעומת זאת אסקסואלים - לא מצאתי עד כה, לא פאבים לאסקסואלים(למרות שזה יכול להיות רעיון מעולה!) , דומני שהם לא רשומים בשום פרק בפסיכולוגיה, ומעולם לא שמעתי על כך שהם מוזכרים בתנ"ך.. בקשר לספרים אני באמת לא יודעת , בכל אופן לדעתי רוב החוסר מודעות מצוייה בתרבות שלנו כיום וגם בתרבות העתיקה. בקשר ליציאה מהארון לדעתי אם יש דבר כזה יציאה מהארון היא כוללת בזה שבאמת תגרום להם להבין את הנטיות המיניות שלך, לפי התגובה שלהם עושה רושם שהם לא מאמינים בשיקולים שלך , לדעתי הנושא ישכח במהרה אם לא תעלה אותו שוב ולכן לא נראה לי ש"יצאת מהארון". בהצלחה בכל אופן הדר.

כל פאב הוא של אסקסואלים ../images/Emo3.gif

כל עוד יש מוזיקה חזקה מדי ככה שאי אפשר להתחיל באמת...

למה לצאת בהכרזות?

למה? תאכלס, עכשיו לא בא לנו, אולי יבוא מחר? למה ללכת עם שלט על הגב? סבבה שאין לנו מי יודע מה חשק, ומה עכשיו? נלך עם חולצות של "א-סקס גאה"? סקס זה לא המצרך הלוהט של העונה מבחינתנו, אז בואו כולנו פשוט נפסיק לצאת מהארון כי אין כ"כ לאן לצאת, אז או.קי סבבה, כל החבר'ה יודעים שאין לנו חשק לעשות דברים מסויימים, ועכשיו מה? חשבתם פעם למשל למה בנים אוהבים בתולות? -כי זה אתגר להיות הראשון שלהן! חשבתם פעם למה הומואים/לסביות נמשכים לסטרייטים? -כי זה אתגר להכניס אותם למיטה! בקיצר הנה הפואנטה: ברגע שיותר ויותר אנשים ידעו על כך שאנשים מסויימים הם א-מיניים הם יותר ימשכו אליהם, מאותן סיבות שהבאתי בדוגמאות הנ"ל. אז בשביל מה עכשיו לצאת מהארון? מה זה ייצן לנו? זה יפתור ת'בעיה? -לא- אז בשביל מה? בשביל להוסיף כאב ראש?

בשביל שידעו שיש אנשים כמונו

שלא יחשבו שאנחנו לא בסדר או חולים, ובשביל שנוכל למצוא עוד אנשים כמונו שיהיו לנו בני זוג ושותפים לדירה. 25 שנים לא בא לי, אולי יבוא מחר, אבל אני אפעל בהנחה שלא.

למעלה