חוסר ניסיון זוגי ומיני הביא אותי לקשר מיני עם בת 42

Roeiii1

New member
חוסר ניסיון זוגי ומיני הביא אותי לקשר מיני עם בת 42

החיים חרא

אני בן 25..הולך לי חרא עם הזוגיות בחיים.באמת שאני לא מבין למה,אני נראה בסדר,לדעתי יש לי אופי טוב..בזמן הצבא לפני 3 שנים דווקא הייתי מצחיק והיו לי חברים(מה שהיום נשאר לי 0).פשוט נפלתי בין הכיסאות,גם אחרי הצבא..
היה לי עד עכשיו קשר זוגי 1 שנמשך בקושי חודש,לא עשיתי סקס בחיים ולא הייתי קרוב לזה,מקסימום נשיקה
ההורים שלי גם כן רבתי איתם,בין היתר גם הציקו לי למה אין לי חברה..אבא שלי אפילו חשב שאני הומו וזה הוביל אותי למצב פשוט להתרחק מהם ולהשכיר דירה ולדבר איתם פעם בחודש

בשכונה הייתה איזה מישהי מבוגרת בת 40,שראיתי עליה שיש משהו מוזר בה.ראיתי אותה הרבה פעמים בשכונה,לרוב יושבת בגנים ולרוב מעשנת..לילה אחד יצאתי החוצה וראיתי אותה.התחלתי לדבר איתה.
מסתבר שגם החיים שלה די מפורקים.היא הייתה נשואה אבל נפרדה מבעלה לפני 4 שנים והוא לקח לה את הילד שהיא רואה אותו פעם בחודש,היא לא עשתה סקס 4 שנים ולא הייתה בזוגיות מאז..סיפרתי לה את הסיפור שלי שלא עשיתי אף פעם סקס ושאף אחת לא רוצה אותי
היא דיברה איתי ישירות ושאלה אם אני רוצה לעשות איתה סקס.לא ממש ידעתי מה להגיב..היא פשוט אמרה לי תגע איפה שאתה רוצה ותגיד אם זה מדליק אותך.התחלתי לגעת לה בבטן,בגב,בתחת,התנשקתי איתה.
זה היה לפני חודש.מאז אנחנו נפגשים קבוע אבל לא עושים יותר מדי.
אני לא יודע אם היא מגעילה אותי אבל היא לא מושכת אותי בכלל.כיף לי לגעת לה בבטן,להכניס אצבע לפופיק,להתנשק,לעשות לה מסאז' בישבן לעשות דברים שלא עשיתי אף פעם לבחורה.אבל היא לא מושכת אותי.הבטן שלה רזה מדי,מרגישים ריח של סיגריות מהפה שלה,ולא יודע איך לנסח את זה הציצי שלה לא משהו בלשון המעטה
היא גם לא הכי הגיינית,לא מתקלחת כל יום,ויש לה ריח רע לפעמים מהבית שחי ומהפופיק ומעוד כמה מקומות
,ואם היא מעמידה לי זה לשניה אחת.היא רוצה שנעשה סקס ואני לא באמת רוצה..לא בגלל שאני מפחד

אני לא יודע מה לעשות..עד שסוף סוף מישהי רוצה שנעשה משהו מיני זאת חייבת להיות מישהי בת 42 שהיא בעצמה לא עשתה הרבה זמן,מה אני יעשה מה אני יוותר על זה?

dori78

New member
hold your horses

כולנו נופלים מדי פעם בין הכסאות, מכל מיני סיבות ובכל מיני מצבים.
כמו שאני רואה את זה, יש לך שתי אפשרויות:
1. לחוות את הסקס הראשון שלך מתוך נקודת מוצא של אומללות, של חוסר ברירה,
של חוסר משיכה ברור לאשה שאיתך והכי גרוע - של תחושה שאם אתה בתול אתה לא שווה כלום.
אני לא יודעת כמה זה נעים לחוות את הפעם הראשונה ככה,
כשאתה לא בטוח בעצמך וביכולת שלך ליצור קשר אינטימי עם אשה.
ולא בטוח בכלל שזה יתרום לך יכולת נפשית לעשות את זה עם הבאה בתור.

2. להרים ראש ולפקוח עיניים, להבין שגם בגיל 25 - יש דברים גרועים יותר מלהיות בתול.
לקחת את ההורים שלך לשיחה, להסביר להם שלא, אתה לא הומו (וגם אם כן - אז מה?!)
שפשוט לא יצא ושאתה אולי פריק במובן חריג, אבל בהחלט לא פריק שואו. יש עוד כמוך ואין שום סיבה להילחץ מזה.
להרים את עצמך ולטפס לא רק מבין הכסאות, אלא גם לעמוד על הכסא.
להבין שאתה שווה כאדם בלי קשר לסטטוס המיני שלך, לאהוב את מה שתראה במראה.
ולהגיע לסקס הראשון מתוך שלמות עם מה שאתה עושה, עם האשה שאיתה אתה נמצא.
גם אם זה ייקח עוד שנתיים.

ובלי קשר - לגור לבד זה לא רע, אם יש לך אפשרות כלכלית.
זה מאפשר לך לחזור שיכור מדייט, עם או בלי הבחורה, בלי שאלות מההורים.

ההערכה הבלתי מבוססת שלי היא שאתה בדכאון.

ייתכן שבחינה אובייטקיבית תגלה שבאמת יש לך קשיים שקשה להתגבר עליהם אבל התחושה שלי ממה שכתבת היא שכרגע אתה פשוט בוחר להקשות על עצמך עוד ועוד, מה שאופייני לתקופת דכאון. אם גם אתה מרגיש שאולי זה נכון אז כדאי לשקול טיפול תרופתי, אם אין לך אנטי לרעיון הזה, לא כולם מתחברים לרעיון של לקיחת תרופה על מנת לשפר את ההרגשה.

אוקיי, את זה הנחתי על השולחן ותעשה עם זה מה שאתה רוצה. באותה הזדמנות אני רוצה לשים בצד את כל הסיפור שלך עם האשה מהשכונה, זה לא מה שמשנה בתמונה הגדולה. מה שמשנה זה המשפט הראשון שלך: "הולך לי חרא עם הזוגיות בחיים". מה אתה עושה כדי שהמצב ישתנה? התחלת עם עוד בחורות חוץ מאותה אחת מהשכונה? אתה יוצא לדייטים? אם כן, מה לא מסתדר שם?

Matzeket

New member
לרוב החיים הם לא הכל או כלום

אם אתה לא רוצה לשכב עם משהי , אתה לא חייב. פשוט.
אל תעשה כלום רק מהפחד הזה של להיות בתול.
תעשה דברים כי אתה רוצה, לא כי אתה חושב שזו ההזדמנות היחידה-
מבטיחה לך שזו לא.

תרחיב את החשיבה:
תחשוב מה אתה *כן* רוצה, חשוב איך להשיג את זה ואז תפעל.

אין לך חברים? חשוב איך להרחיב את המעגל: חוגים, קורסים, תחביבים, יציאות- תרחיב את מעגל החברים שלך!
אולי נסה לחזור להיות בקשר עם חברים מהעבר, לפעמים זה מפתיע כמה זמן שעובר לא תמיד משנה.

יש לך עבודה?
התחלת לימודים?
לשכור דירה זה צעד מדהים מבחינת לפתח עצמאות- וממש לא עניין של מסכנות.
עזבתי את הבית בגיל הרבה יותר מוקדם ממך, גם כי לא הסתדרתי עם ההורים, וזה אחד הדברים היותר חכמים שעשיתי.
אתה לא מסכן שעזבת- להיפך!! זה בדיוק נקרא לקחת שליטה על החיים שלך!

תנשום עמוק.
חפש את חצאי הכוסות המלאים-
זה שאת החצי הריק רואים קודם, לא אומר שאין בכוס שתיה.

בהצלחה!
אל תוותר על עצמך ועל החיים שלך כל כך מהר

חלי79

New member
עצה בכיוון קצת שונה

אם יש משהו שלמדתי בשנים האחרונות זה שבכל מערכת יחסים שאנחנו נכנסים אליה, גם כזאת שברור לשני הצדדים שאין לה עתיד ושתיגמר מאד מהר, מה שעושה את ההבדל ובגדול זה לדבר גלויות על הדברים. כמובן שלא תמיד זה עוזר ומשנה משהו בקשר, אבל גם אם נפרדים השיח הגלוי יוצר משהו מכובד שמאפשרת למידה של שני הצדדים לקראת ההתנסויות הבאות. יכולה לומר לך שכל האנשים שנפרדתי מהם בצורה כזו, עד היום יש לי מקום חם בלב עבורם וזה הדדי.
לכן ממליצה שתספר לה בצורה גלויה, כנה ובעיקר מכובדת מה אתה חש וחווה בקשר ביניכם.למשל שמצד אחד אתה חושב ששניכם יכולים להוציא דברים טובים מהקשר הזה, שאתה מוצא בה הרבה דברים טובים (תפרט..) רק שאתה מרגיש שבגלל כמה דברים טכניים קשה לך להימשך אליה ותסביר לה בדיוק למה (הריח של הסיגריות, חוסר היגיינה וכו' - שים לב שכולם דברים טכניים שלא אמורים לפגוע בה. נניח על הבטן הרזה לא הייתי אומרת כלום), ותדגיש שאתה מאד רוצה להימשך אליה ומאד תשמח אם זה כן יקרה.

אולי זה יעורר אצלה משהו? אולי זה יוציא אותה מאיזור הנוחות שלה ויגרום לה לשנות משהו בצד הפיזי כדי למשוך אותך?

אני כמובן מניחה שיש ביניכם דיבור ותקשורת טובה (או לפחות פוטנציאל לזה) ושלדבר איתה זה כן כיף לך.

ואגב, סקס מבוסס מאד על תקשורת טובה. אולי לא בהכרח באופן מילולי אבל תקשורת: לחשוף את עצמך לפני הפרטנר ולהקשיב לו. כך שאולי אם תראה בהתנסות הזו ובשיחה איתה עוד תרגול לזה, תבין איך זה מקדם אותך לקראת מערכת יחסים כמו שאתה חולם עליה ואפילו לקראת סקס. לא סתם קוראים לסקס גם יחסים.

נ.ב.מאד מתחברת למה שכתבו לך כאן כולם בתגובות שהוא ברמה עמוקה ומעמיקה יותר.

ommerl

New member
בהחלט שתוותר על זה

לא הייתה לך בעיה לשוחח עם אותה אישה בת 42. למה שלא תשוחח עם נשים אחרות שאתה נמשך אליהן?
&nbsp
עצור עכשיו, צא מהקשר המוזר הזה ותתחיל להכיר נשים חדשות.

MyTruth2015

New member
הגיל שלה פה זה הפרמטר הכי פחות חשוב לדעתי..

יש בסיפור שלך כל כך הרבה נורות אדומות...
אחי, אתה חייב לברר לעצמך איפה אתה עומד ומה אתה רוצה

למעלה