חוסר ניסין מיני זה יכול להיות פלוס

sanaya7

New member
לא בונה על זה
אבל גם לא פוסלת

היתי בהרבה אתרי הכרויות ולא ממש יצא מזה משהו.
90% מהגברים שם לא רצינים שבונים על סקס בפגישה ראשונה, מקסימום בשניה ואני ממש לא בנויה לזה.
ואני כבר דיי התייאשתי, אבל לא בקטע של דכאון, אלא סתם, לא מצפה שזה יקרה בכלל. היתי רוצה להכיר מישהו בחיים אמיתיים, לא באינטרנט. אבל צריך מזל לזה

sanaya7

New member
חוסר ניסין מיני זה יכול להיות פלוס

ככה לפחות אני רואה את זה, במיוחד אצל גבר.
קצת רקע עליי: אני בת 38, היתי נשואה ויש לי ילד אבל להגיד שיש לי נסיון מיני חיובי או שאני יודעת מה זה מין מהנה- אז זה ממש לא.אני לא יודעת מה זה סקס טוב, לצערי, וכן היתי רוצה להרגיש את זה מתישהו. אבל כרגע אני 5 שנים מתנזרת כי אני ממש לא רוצה את החרמנים וסטוציונרים שפונים אליי באתרי הכרויות, אני לא בנויה לזה, אני חייבת קשר עם משמעות, לא סתם משהו רגעי.
תמיד היתי ביישנית, היתי בתולה עד גיל 22 וחצי, אח"כ היה לי נסיון מיני אבל לצערי כל הגברים שהיתי איתם(וזה ממש לא הרבה, יספיקו אצבעות ביד אחד) לא היו פרטנרים טובים. לא היו קשובים אליי, לא ניסו לגרום לי להרגיש בנוח, ולתת לי להנות גם. רק דאגו להנאה שלהם. כמה שניסיתי לדבר, לכוון, להסביר, לא זכיתי להתחשבות במיטה. ואני חושבת שדווקא גבר חסר ניסיון הוא כן מוכן להקשיב, כן מוכן ללמוד את הגוף של בת זוגתו, הוא כן יהיה רגיש לצרכיה. כי גברים שהיתי איתם הם פשוט חשבו שהם יודעים מה לעשות, הרי הם היו עם נשים אחרות, ולא רוצים להבין שכל אישה זה עולם ומלאו. לעומת זאת גבר חסר נסיון לא מתיימר להגיד שהוא יודע מה לעשות, הוא יודע שהוא לא יודע ולכן מוכן ללמוד,זה שעושה אותו מאהב רגיש, אמפתי וחושני...
האמת לא היתי אף פעם עם כזה גבר אבל אני מניחה שזה הגיוני שזה יהיה ככה.
מה אתם חושבים? אני מכווה שהצלחתי להעביר את הפואנטה למרות הדיסלקטיות

ANGELA9

New member
איזה יופי כתבת , כמה כנות ורגש !

אז אצלי היה ממש ההיפך, בעלי היה חסר נסיון, אני הייתי הראשונה שלו...ובכל זאת כמו שכתבת זה שלי היה נסיון זה לא אומר שנהנתי , הגברים שהייתי איתם בכלל לא היו מתחשבים, העיקר שהם נהנו , לא הבינו בכלל איך ולמה אני לא מגיעה לאורגזמה .
כשהכרתי את בעלי חסר הנסיון והמתלהב חחחח הייתי עם ביטחון לכוון אותו איך ששנינו נהנה יחד, וזה היה ממש מוצלח .
אחרי מס' שנים גם אני הגעתי למדרגות הרבנות מסיבות אחרות לא בגלל שלא היה לנו טוב יחד במיטה .

sanaya7

New member
תודה ANGELA

לי היה ממש לא טוב עם בעלי לשעבר, והכרחתי אותו ללכת איתי לטיפול מיני, אבל זה גם לא עזר. הוא לא היה מסוגל לחשוב על עוד מישהוא חוץ מעצמו..וזה אשמתי, כי ידעתי את זה מלחתחילה כשבחרתי אותו אבל השלתי את עצמי שהוא ישתנה כשנתחתן...איזה תמימה היתי...

תלוי במידת האנושיות והגיל

כשהייתי צעיר חוסר הניסיון השאיר אותי בתוך עצמי
עם השנים חוויתי דברים שאיפשרו לי לראות גם את הצד השני
להיות ולהבין אותו. אבל שוב בסך הכל זה מאוד מורכב
אני.. אישית סוחב איתי חויה קשה של ניסיון מאוד מר
עד היום לא התנסתי בשינוי שורש שיכול לאפשר לי עשיה מעבר לקשיבות.
נכון כתבתי כאן על חויה נאה בה עזרתי לוגיזמתית, אז מה? אחרי שלוש מפגשים
נפרדנו כי לא היינו קשובים לתהליך ריגשי מרוב עיסוק בפיתרון עבורה.

בקיצור, חשוב להכיר ליפני שמיצרים אינטימיות גופנית.
ואת? את כותבת מאוד יפה וברור

sanaya7

New member
תודה! אתם כ"כ מקסימים!

אני כבר דיי נמנעת מלכתוב בפורומים כי כמה פעמים קרה שפשוט במקום תגובה להודעה שלי, רשמו את כול שגיאות שלי עם תיקון.
וזה דיי פוגע

כנראה שהם לא יודעים לקרוא

שגיאות. הנה דוגמא: קראי שוב את מה שכתבת
"אני מתרגשת לגלות אנשים אחרים.."

sanaya7

New member
עם אחד מהם היתי נשואה

אהבתי אותו, היה לנו ילד. עוד אחד היה חבר הראשון שלי והוא אמר שהוא יתאבד אם אני אעזוב אותו, אז היתי איתו עד שהוא בגד בי, אז יכולתי לעזוב עם לב שקט. ועוד 2-3 זה היה קשר קצר, אחרי כמה פעמים נפרדתי מהם כי ראיתי שהם רק מנצלים אותי ...

קריסטה

New member
מה אני אגיד לך...

קשה לי להבין איך מגיעים לנישואים ולילד עם בן אדם ששם עליך זין.
אגב, לדעתי את טועה בהנחות שלך. הכל תלוי באדם ובאישיות שלו.
אדם יכול להיות מתחשב גם כשיש לו ניסיון רב, או חרא קטן ואגוצנטרי מבלי שנגע בבחורה אי פעם.
את הדברים האלה הרבה פעמים רואים לפני שנכנסים למיטה או ישר על ההתחלה, ואין צורך למשוך. זה לא ישתנה.

פשוט1984

New member
זה לא

זה ממש לא פשוט כמו שאת אומרת
לא מהניסיון שלי אבל מניסיון של אחות שלי שהיה לה כמה קשרים מאוד לא בריאים בחיים....
כשמאוד רוצים קשר ומשפחה אז איכשהו משכנעים את עצמנו שהכל יהיה בסדר

ניר4819

New member
האם העובדה שיש לך ילד משפיעה על תפיסתך?

כי מניסיוני הדל עם גרושה +, היא הייתה פחות לחוצה על זוגיות. ואני חושב שזה נובע מכך שילדים כבר יש לה, אז עכשיו למה צריך בן זוג? אפשר עם, אפשר בלי, זה לא כזה קריטי. זה לפחות המסר שקבלתי ממנה. את מזדהית עם הדברים האלו?

sanaya7

New member
לא לגמרי

אני לא לחוצה חתונה וילדים זה נכון. לגבי זוגיות אני מאוד רוצה זוגיות, אבל אני כבר לא אתפשר על זוגיות גרועה, כי כבר היתי שם.
פעם לפני שהתחתנתי, אמרתי לעצמי:"מה לעשות, אף אחד לא מושלם, הוא לא מושלם גם אני לא מושלמת, צריך להתמודד עם זה, אחרת אני לא אתחתן לעולם. אולי אני מפונקת מידי, אולי רוצה יותר מידי, צריך להסתפק במה שיש... אבל עכשיו אני כבר לא רוצה, עדיף באמת להיות בלי זוגיות, בלי חום, בלי אהבה, בלי סקס,אבל לא בתוך הזוגיות רעה, שבעלך מזלזל בך ומתייחס עלייך כמובנת מעליה..

ניר4819

New member
אבל זו בדיוק הנקודה שלי

כי יוצא מדברייך, שאלמלא הילד שלך, תפיסתך לגבי זוגיות אולי הייתה שונה. ואת עצמך אומרת שראית את הדברים אחרת בימי רווקותך וצעירותך. או שהבנתי אותך לא נכון?

sanaya7

New member
כן, ראיתי את זה אחרת

אבל לא בגלל הילד השתנתי, אני חושבת...פשוט עברתי הרבה מאוד סבל בזוגיות,התעללות נפשית לא פשוטה, לקח לי זמן להבין את זה ולצאת מזה, לבד, בלי עזרה ובלי תמיכה וזה מה ששינה אותי, את התהליך השלם הזה שעברתי עם עצמי בעיקבות הסבל שחוויתי. אבל יש גם לילד תפקיד,כמובן, הוא נתן לי את הכוח לצאת מזה, כי אלמלא הוא, נראה לי פשוט היתי נכנסת לדיכאון עמוק או משתגעת...

למעלה