חוסר סובלנות

Beetle Juice

New member
חוסר סובלנות../images/Emo15.gif

אצלי זה מצב מוזר, לחברים ולאנשים זרים אני באה עם גישה של ראש פתוח, סובלנות והבנה.אך כאשר אני ליד המשפחה(בעיקר ליד אחיותי ואחי) אני 'מתחממת' מכל שטות קטנה , וישנם מצבים שלא הם ולא אני נהנים להיות בחברת השני. שאלתי את עצמי האם זה בגלל שאני מצפה מהם להכיר אותי כל -כך טוב, עד שהם עושים כל מיני דברים שלא לרוחי, אני תוהה האם הם בחלל חושבים שהם עושים את זה.(ושתבינו, זה דברים טריוויאלים וקטנונים כמו לעיסה בקול רם לידי, או לקחת לי דברים מהארון, להעביר את הדי.וי די. לחדר שלי, וכל זה) ובשורה התחתונה- האם אני פחות סובלנית לאחים שלי בגלל שאני מצפה מהם ליותר?

מוכר כל כך...

אצלי זה נובע מהעובדה שאני הרבה פעמים שומרת בלב את הכעס והעצבים כדי להיראות הכי בסדר בעיני כולם, והכי נחמדה ואז.,..ליד המשפחה הכל יוצא, כי הרי הם אמורים להיות שם תמיד. העירו לי על זה לאחרונה, על זה שאני חסרת סבלנות לידם יותר מידי ושליד אחרים אני כמו מלאכית- זאת הגזמה כמובן, כי אני מראה עצבים ליד אחרים כשצריך ומגיע, אבל פשוט זה מגיע ברמות גבוהות יותר בבית, כי קלו כל הקיצים מבחינתי ומתה לעוף משם...

Beetle Juice

New member
אני גם מנסה לשנות את זה

אבל משום מה זה יותר קשה ממה שציפיתי. אחותי דיברה איתי על זה,והפנמתי. אבל לפעמים זה נראה כאילו זה בחיים לא יכול להשתנות, וככה זה איתי.

h e n y

New member
וואיי גם לי זה ככה!!

והם עוד שואלים אותי למה זה ככה... אין לי מושג האמת..אולי כי בתת מודע שלנו אנחנו יודעים שהמשפחה שלנו תקבל אותנו כמו שאנחנו ואנחנו די מזלזלים בערך של המשפחה כמו שתמיד יהיה שם.. ואילו בחוץ חשוב לנו להתנהג בהתאם כדי שאנשים יתקרבו אלינו ואנחנו יודעים שהם יכולים לעזוב אותנו בקלות ולהתרחק מימנו ולאבד במהירות אותם אם נתייחס ככה..וזה מפחיד אותנו כי זה פירוש להיות לבד.

jKiTTiE

New member
גם אצלי זה ככה אבל רק בנסיעות...

כי שני האחים שלי עושים שטויות פוגעים בי פיזית יאנני דחיפות וכל מיני כאלה ואז אני מתחילה להתעצבן עליהם

למעלה