חוסר פיגמנטציה

אינצה

New member
חוסר פיגמנטציה

שלום לכולם, הייתי מעונינת לשמוע על שיטות שונות לטיפול בחוסר פיגמנטציה. מדובר בכתמים על הפנים והצוואר בהירים יותר מצבע העור המקורי. בעבר נאמר לי שאכילה מרובה של תירס עוזרת מאוד. האם זה נכון? אשמח לשמוע על כל צורות הטיפול האפשריות ומידת הצלחתן? תודה

חוסר פיגמנטציה

אינצה מצטערת - אני לא מכירה טיפול שיכול לעזור - אשמח אם מטפלים בתחומים שונים ימלצו על פתרונות.
סליחה יעל

ויטיליגו/ חוסר פיגמנטציה וטיפול בו

שלום לך אכן קיים טיפול אך הוא יעיל אך ורק בחלק מהמקרים. ברשותי תעוד וידאו של הצלחה בטיפול באותם מקרים. אך חובה לברר האם מדובר בויטיליגו או בפטרת עור. תוכלי לפנות אל האי מייל שלי ולקבל פרטים: האי מייל : [email protected] וליעל קליימן, שלחתי לך פרטים באי מייל. בברכה רמי מור הומאופט

עילי

New member
פיגמנטציה

שלום יש לי ספר של לקט מעשיות תפילות וסגולות ורפואות ושם מצאתי רפואה להסיר הכתמים מהעור - וזה נעשה כך לקחת ביצה טריה ולשים אותה בחומץ חזק, בכל יום ויום להוסיף חומץ חדש עד שקלפת הביצה תתמוסס ותעלם (קליפת הביצה נמסה בחומץ) ז"א שהביצה עטופה בקרום, את הקרום הזה מנקבים במחט ע"י דקירות קטנות ויצא נוזל, את הנוזל הזה מורחים על הכתמים, יש תוצאות נחמדות אך ראי הוזהרת - זה מאוד מאוד מאוד מסריח.

למעלה