חוסר רגישות בחברת אורנ'ג לא קשור לאוכל

צלשף

New member
חוסר רגישות בחברת אורנ'ג לא קשור לאוכל

ו 10:34 | 15/06/10 לפני כ-8 חודשים רכשתי לבנותי שני מכשירי פלאפון, במעמד זה הובטחו לי 2 כבלים usb עם קבלת המכשירים (ע"י שליח) הגיעו המכשירים ללא הכבלים שהובטחו,בשיחה נוספת עם הנציגת שירות התנערה הנציגה מכך שמגיע לי שני כבלים ומתוך רצון טוב תהיה מוכנה לספק לי אחד, לאחר שהסכמתי לתנאי זה הופנתי ע"י הנציגה לעמדת שירות הכי קרובה לביתי בכדי לקבל את הכבל האמור, אני רוצה לציין שאני יושב בכסא גלגלים ומטופל דיאליזה 4 פעמים בשבוע מה שמאוד מקשה עליי להגיע למקומות מסויימים מה גם שהסניף אליו הופניתי באשדוד אינו נגיש לנכים. עם הגעתי בפעם השנייה בעזרת מלווה הפעם נאמר לי שאין את הכבל האמור במלאי ולנסות במועד אחר, חזרתי שוב שבוע לאחר מכן ונאמר לי שוב שאין במלאי ולנסות שוב לתאם מועד ביום חמישי כי אז מגיע מלאי, ביצעתי את פעולת התיאום וחזרתי שוב אל הסניף וגם הפעם לא היה קיים במלאי, נציג השירות אמר לי שיש באפשרותי לרכוש את הכבל במחירו המלא ואז חודש לאחר מכן אזוכה בחשבון, עברו שמונה חודשים ועדיין אין ברשותי את הכבל המיוחל. ב-14.6 (השבוע) התקשרתי שוב בבקר ושוחחתי עם נציג שירות שלא יכל לתת לי תשובה אך אמר שנציג בדרג גבוה יותר יחזור אליי, חזרה אליי נציגה בשם הילה ולמרות שהסברתי לה את השתלשלות הדברים והדגשתי את מצבי הבריאותי המיוחד והקשה נתקלתי באוזניים אטומות ובחוסר רגישות. לידיעתכם הכללית ברצוני לשאול חברים, האם משהו מכם נתקבל באטימות כזו ובזלול פוגע, והאם משהו יודע לאן כדאי לפנות? תודה חברים.

milch

New member
קראתי רק את השורה האחרונה

סליחה, אין לי סבלנות לסיפורים ארוכים. אני מאזין לתוכניתו של גבי גזית כל יום, פנה אליו, זה תחביב שלו. נדמה לי : [email protected]

אליה ל

New member
היי צלשף

את תוכן ההודעה שלךהעברתי לפני דקה קלה לשירות הלקוחות של אורנג' בהתאם לנתונים שיש באתר שלהם והם: כתובת למשלוח מכתבים: חברת פרטנר תקשורת בע"מ רחוב עמל 8 פארק תעשיות אפק ת"ד 435 ראש העין 48103 פקס: 074-7077858 כתובת דואר אלקטרוני: [email protected] אני חושבת שמה שהם עשו הוא מאוד מאוד לא ראוי. ואני מצפה מאורנג' לענות לך כאן ולומר לך לאן לפנות. כל זה לא סותר את העובדה שעליך לפנות גם אתה ישירות אל שרות הלקוחות שלהם. אם הם לא יגיבו בתוך תקופה קצרה ויטפלו בנושא כיאות אפשר לקחת את זה ולהפיץ את זה ברשת ובעיתונות - פשוט פויה! אליה

אליה ל

New member
קיבלתי בינתיים תגובה מאורנג' שהם העבירו את

ההודעה שלך מכאן לגורמים המתאימים.

למעלה