חוסר שקט / רוגע - כייונים להמשך טיפול

mikihani

New member
חוסר שקט / רוגע - כייונים להמשך טיפול

הבן שלי בן 8 בביה"ס רגיל בכיתת שילוב . הילד התקדם רבות , אך יש לו חוסר שקט שמפריע לו להתקדם . אנו רואים זאתץ בבית וצוות ביה"ס אומר זאת לפני מס' חודשים התחלנו בטיפול רספידל במינון נמוך תוך מעקב רפואי . להרגשתנו /והרגשת הצוות היום לא נותן את התפוקה הרצויה , אולי המינון נמוך , אולי לא מתאים לו ויש משהו אחר . בתחילת הדרך זה עזר והירגיע ונתן פוש לילד , אבל כעת יש תחושה שזה לא עושה את העבודה . הילחד לא רגוע . משהו מבפנים גורם לו לקום , ללרצות לצאת מהכיתה , להישכב על השולחן . נראה שהוא במאבק עם עצמו מכיר ויודע את החוקים אבל קשה לו להתמודד . אנו מחפשיםדרכים לעזור לו , אולי לעבור למשהו טבעי , משהו אחר , במיוחד כעת בחופש שיכין את הילד לשנה הבאה כיתה ב' . האם יש רופא מומלץ , למישהו יש רעיון , הצעה . תודה מראש .

mikihani

New member
תשובה לשאלה

הי בדר"כ יושן בסדר גמור , לעיתים מתעורר לפנות בוקר וניגש אלינו , אבל חוזר למיטתו ונרדם . לא סובל מחוסר שקט בשינה . למה ?

khisha

New member
בפרוש יש לו בעיה של מאכלים

לעשות דיאטה רוטציונית ולראות מה משגע אותו. גם אצלנו זה היה ככה. הכל היה בעמידה בלבד בל עבר כאשר הוצאנו כמה מאכלים וזה פחת בצורה דרסטית.

mikihani

New member
תשובה

הי מה זה דיאטה רוטיצינית , איך עושים את זה ? יש רופא שמנחה ? אשמח לדעת . תודה

razgalili

New member
כמה שאלות

האם הילד נמצא על דיאטה כלשהי או מקבל תוספים? האם הוא שמן או רזה? האם היציאות שלו סדירות? כשהוא נשכב על השולחן האם הוא נשכב עם הפנים למעלה או למטה? הבטן שלו נראית נפוחה? איך העור שלו? השיער? העינייים? אם כואב לו משהו הוא יודע להגיד את זה?

mikihani

New member
תשובות

ראשית תודה על ההתיחסות . לא הילד לא נמצא בשום דיאטה . לא מקבל שום תוספים . משקלו ממוצע מינוס . היציאות שלו יחסית סדירות , לעיתים לפני יציאה מתלונן על כאב בטן , ויש לו גזים , יציאות קשות . בכיתה נשכב על השולחן עם הפנים מטה , הבטן לא נראית נפוחה אבל מתלונן מיידי פעם על כאבי בטן בבית . בביה"ס לא אמרו לנו . מיידי פעם סבל מאסתמה של העור . השיער שלו מלא וחלק , אין לו בעיה בעיינים - כלומר דלקות וכאלה כאשר כואב לו בהחלט אומר ומתלונן . אוהב מאד חלב , ולחם , מאכליו לא מגוונים מיידי

khisha

New member
נראה לי מקרה קלאסי.

יש בהחלט מקום להוריד דווקא חלב ולחם. גם בתי הייתה אוכלת רק קציצות יוגורתים ולחם. היה קשה אבל שווה כי מגוון מאכלים שלה היום פשוט עדיר לאומת מה שהיה. אני אישית מאוד לא מתלהב מהגישה של מי הרופא שהולכים אליו. נוכחתי להבין שאינטואיציה הורית חזקה מכל תואר. כך שרצוי שיהיה לך קודם תחושה של הבנה על מה מדובר במקום ללכת לרופא ולעשות הכל כדברו בצורה עיוורת. הייתי מתחיל מקריאת מאמרים. למשל בראש הפורום.

למעלה