חוסר תרבות דיון. אגרסיביות חסרת טעם

חוסר תרבות דיון. אגרסיביות חסרת טעם

אם הבאתם ח"כ ערבי שבא לדבר ועשה מאמצים להגיע - תקשיבו. תנהלו תרבות דיון. עם הדרך שבה נהגתם בח"כ הערבי אני מתביישת. אפשר שלא להסכים, אפשר לדבר עובדתית. אבל הדרך המגעילה בה הדיון התנהל כשהח"כ הישראלי התנהל כמו חיה שוחרת לטרף. בפעם הבאה אולי תביאו לומים ותחבטו בו! זה שטלי מורנו למדה לנהוג דרך ארץ עם דן שילון, וזה למד להיות פחות סקסיסטי בהערות שלו זה סבבה. עכשיו תנסו ליישם את מה שלמדתם על העולם ולנהל דיון סביר ומאוזן. גועל נפש

yuvalgri

New member
כאשר נאמרים דברי הבל - אסור ליתן להם במה

גברתי הנכבדה, אינני מכיר אותך ומה דעותייך (אני יכול רק להעריך), אך לגשיתי אין ליתן במה במדינתנו לדברי הבל וסרק של חברי כנסת ערבים, אשר כל מה שיאמר ישמש כדי לתקוף את המדינה ולסלף את עובדות המקרה. עם כל הכבוד לחבר הכנסת הערבי שהגיע לשידור (ח"כ טאלב א-סנע) , הרי שהוא היגע מתוך מטרה מוצהרת להמשיך ולהטיח את דברי הבלע של חלק מן המגזר הערבי נגד המדינה ולכן לא היה כל בסיס ליתן לו במה לעשות כך- ואך יות רמכך כלל לא היה צריך להזמין אותו לשידור. אני מזכיר לך אנחנו נמצאים במלחמה צבאית ותקשרותית מול גורמים רבים - וזה הזמן להתאחד סביב האינטרס המשותף של המדינה במטרה לשמור את ביטחון האזרחים, להגן על יושבי המדינה, ולהראות חזית אחידה. למותר לציין כי מתן במה למסיטים וסלפני עובדות (שלא לומר משקרים במצח נחושה) אינו תורם לכך. לכן חברת הכנסת שאמה פעל נכון כאשר מנע מכ"כ א- סנע את הבמה לפיזור דעותיו חסרות השחר ואשר מתעלמות מן העובדות הברורות ראיה קטנה לדברי הבלע של ח" א-סנע - ניתן היה לראות כאשר הוא אמר שאין שום בעיה עם קצת סכינים ודקירות - לא יקרה כלום אם חיילי צה"ל יידקרו כמו שהם נדקרים לכאורה בכל יום שישי במועדונים, וזה עדיין לא מקנה להם זכות לשימוש בנשק חם. בינינו - שימוש בסכין זה ניסיון רצח לכל דבר ועניין כך גם השימוש בלום וברוגטקה, בוודאי שהטחת חייל מהסיפון למטה- לכן השימוש בנשק חם היה במקומו ואף באיחור ניכר!! נקודה למחשבה לגברתי

למעלה