חוף הדקל- אין מציל...למה

pilovich shahaf

New member
חוף הדקל- אין מציל...למה ../images/Emo35.gif

החוזה /הסכם עם רשות הנמלים/נמל אילת ו חברה לפיתוח חוף הדקל-"רפי הוכמן, אומר בין היתר שחייב להיות תחנת הצלה מאויישת ועל פי חוק. אז ככה:- מבנה/תחנת הצלה יש [להזכרכם הוקם בכספי ציבור], אבל מציל/ים אין, לעומת זאת יש שלט חוף רחצה ללא מציל.....משנת 1996
מבחן התוצאה. פ"ש. הערה:- לניק בעל ניתפס ברשת, אני שומר על שפה נקיה כשאני כותב בפורום, מציין עובדות וחומר רקע מבחינה ציבורית, וכל מה שאתה עושה זה מכפיש, ומנסה למנוע מימני לכתוב את דעתי ואת עובדותי, האם ברגע שאני אכתוב על בית המלון שניבנה ומחכה לאישורים שמול המיצפה גם אז תגיד ותכתוב מה שכתבת לעיל....יש לך השגות, שאלות, עובדות אחרות אשמח לקרוא, כמוני גם תושבי אילת, אבל תפסיק עם אופן כתיבתך המגמתית והדמגוגית.

פורום-זה לכתוב מה שרוצים!!-שחף היקר

שחף היקר ! פורום זה מקום שכותבים מה שרוצים ... אולי אני חריף אבל זה למען הפורום ראה להלן פורומים אחרים שאני כותב בהם ומגיב (כמובן בשם אחר)כגון: פורום של רוטר נט ואילתי של אילת און ליין. לכן המשיך לכתוב את דעותי ואיני חושב שאני קוטל, אבל יש דברים שמספיק לטחון אותם פעם אחת וגם אני בעד השיטה "תחיה ותן לחיות". לכן למרות כל הכתבות שלך ניראה שיש לך משהו אישי נגד חוף הדקל שאתה עושה לו לינץ. ניתן לראות כעס ומירמור בסגנון הכיתוב שלך. וכפי שידוע לך בכעס ומירמור לא נפתרות בעיות.

pilovich shahaf

New member
אתה צודק מאוד...../images/Emo88.gif../images/Emo104.gif../images/Emo44.gif

כמו שכתבת..."וכפי שידוע לך בכעס ומירמור לא נפתרות בעיות".סוף ציטוט, זה יגמר בבתי משפט, בג"צ, המועצה הארצית לתיכנון ובניה-משרד הפנים, בראשותה של הגב´ רצ´בסקי, הועדה למימי חופין, ועדת הפנים ואיכות הסביבה של כנסת ישראל ובסופו של דבר מבקר המדינה יכתוב את הדו´ח שלו על העיר אילת בכלל והמיפרץ בפרט. להזכיר לך את פרשת מיצפה הכרישים / אי הצוללים....כנס לקישור הזה, ותבחין שבג"צ ובית המשפט השלום בבאר שבע אמרו את דברם ביחד וכל אחד לחוד. לכן הדמגוגיה שאתה נוקט למעשה רק מחזקת את דעתי שאתה בן למישפחת רפי הוכמן, ואני לא אתפלא שאולי אתה הוא רפי הוכמן בעצמו, אבל מה זה משנה, זה עושה את זה יותר מעניין....אולי תספר לנו על "רצח ההומלס" שהיה בסוכת המציל שבחוף הדקל שהיה כבר ברשותך...מה שמוכיח שהחוף ברשותך היה מוזנח ושלא עמדת בהסכמים עם רשות הנמלים/נמל אילת. אין חדש תחת ...ה-
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.

למעלה