חוף הדקל וגם לשחף

חוף הדקל וגם לשחף

זהו סוף סוף קבלתם תשובה נורמלית מ-מרקמן אז תפסיקו כבר לבלבל את השכל על חוף הדקל !!!!!!!!!!!! עד שיש חוף נקי מסודר ולמרות הכל הכניסה עדין חינם וכיסאות בחינם וכיף להיות בו עם ילדים אז באים כמה צרי עין ובוכים. לממממממממממממההההההההההההה מה קרההההההההההההה !!!??? משעמם לכם או חשבון אישי עם הוכמן -די מספיק במיכרז הבא צאו מהבית במקום לכתוב בפורום ותשתפו נראה אותכם פחדנים !!!!!! זה לגבי החוף. שחף פילוביץ - מצאתי אתר מלא פורומים פוליטים פשוט פצצות-הייד פארק. http//news.hydepark.co.il

הדייג

New member
תגיד לי אתה דיסלקט או מה

וחוץ מזה פצצות יש באפגניסטאן ולא בחוף הדקל תגיד לי אתה תושב אילת?

רואים שאתה דייג!!!

אדוני הדייג אולי אתה בים בים יותר מדי והשמש קודחת לך בראש. אבל ברצוני לעדכן אותך שב-2001 יש ביטויים חדשים אז תקרא ותלמד יה עתיק פצצות לגבות= נפלא נהדר פשוט 10 וכו´ רסיסים לריסים - כנ"ל מקדחות לראות , tnt למעי ,בלגן בדגדגן וקילשון לאישון. אז הדייג הנכבד לך תלמד או תעשה ..... ביד

pilovich shahaf

New member
נתפס ברשת....נתפסת ועכשיו למחבט../images/Emo71.gif

תשובתו של מ-מרקמן אכן נורמלית אך תשובה חילקית ומרקמן אף ציין זאת בהודעתו...."רבותיי ,כמנהל הפורום תרשו לי להשיב לחלק מהנושאים..." לנוחיותך, אבל אתה או שלא הבנת {בעיה בהבנת הניקרא} או שאתה נוקט בדמגוגיה זולה וחסרת אחריות המונעת מאינטרסים שבשלב זה השתיקה יפה להם....
מבחן התוצאה. פ"ש.

מה יש לך מחוף הדקל -זה כבר משעמם

מר שחף היקר מספר דברים : 1.מה יש לך מחוף הדקל -זה כבר משעמם את הפורום. 2.יש פורום לאיכות הסביבה והים דבר שם על חופים. 3.כנראה לא הבנתה את התשובה מר מרקמן תקראה אותה שוב. 4.מה יש לך כל הזמן מ-מבחן התוצאה - די זה מובן אחרי פעם אחת. 5.לא היסתכלת באתר שמצאתי ועם כן תן תגובה. 6.למה אתה מפוצץ את הפורום ב-100 הודעות לאן אתה ממהר.... מבחן התוצאה נתפס ברשת

לסיום השרשרת

אם יש לפילוביץ משהו ענייני להציע לדקל - לבריאות . בכל מקרה אבקש קצת יותר עדינות ובלי לפגוע אחד בשני . לשאול ולענות בכבוד ונחייה כולנו בשלום . גיא

למעלה