חוף ים המלח 04.03.15 בעינות צוקים ( עין פשחה ) ראיתי לראשונה את צפצפת הפרת
מ ממליגה4 New member 12/3/15 #1 חוף ים המלח 04.03.15 בעינות צוקים ( עין פשחה ) ראיתי לראשונה את צפצפת הפרת
מ ממליגה4 New member 12/3/15 #2 בן חורש גדול בעינות קנה לאחר קבלת האישורים המתאימים ובליווי צמוד של פקח השמורה ( הסגורה לקהל ) מצאנו את הסחלב הנדיר ( אצלנו ) בן חורש רחב עלים
בן חורש גדול בעינות קנה לאחר קבלת האישורים המתאימים ובליווי צמוד של פקח השמורה ( הסגורה לקהל ) מצאנו את הסחלב הנדיר ( אצלנו ) בן חורש רחב עלים
מ ממליגה4 New member 12/3/15 #3 בן חורש גדול פרטים רבים מאוד , אולי כמה מאות , צמחו שם . רובם הגדול מוגן בשבכת מתכת להגנה מכל צרה . ראו בתחתית התמונה העליונה וגם בצילום זה
בן חורש גדול פרטים רבים מאוד , אולי כמה מאות , צמחו שם . רובם הגדול מוגן בשבכת מתכת להגנה מכל צרה . ראו בתחתית התמונה העליונה וגם בצילום זה
א אי שפיות בצדו2 New member 12/3/15 #16 וואו אני הייתי כל כך נרגשת מכך שיצא לי לראות שני פרחים בלבד על עמוד תפרחת בודד בעין גדי לפני כמה שנים...
וואו אני הייתי כל כך נרגשת מכך שיצא לי לראות שני פרחים בלבד על עמוד תפרחת בודד בעין גדי לפני כמה שנים...
מ ממליגה4 New member 12/3/15 #8 מסעף מצוקי דרגות עצרנו שם , ליד המחסום , המוני פשתנית ססגונית סגולות .
מ ממליגה4 New member 12/3/15 #10 ריסן דק התחלנו לעלות ברגל בערוצון היורד למסעף , מצאתי ריסן דק אחד בפריחה