חוף ים - פריז

חוף ים - פריז ../images/Emo178.gif

לא טעיתי....נכון,"בדרך כלל" בפריז אין ים, לכן גם אין חוף, אבל כבר קיץ השלישי, שהחליטו מנהלי העיר, שאפשר לעשות חוף ים גם לאורך הסן...למראת, שלנהר עדיף לא להכנס...לא בגלל
בגלל זהום המים. כאשר ראיתי את התמונות, כרגיל, נזכרתי בעיר, שיש לו ים, וגם חופים יפים, אבל כל זה, כאילו חצר אחורי של תל-אביב. מוזנח בצורה קשה, כאילו לא חשוב בכלל. נתניה השקיע כסף ומעמץ בחופים, כי שם יודעם, איזה כוח משיכה יש לזה, בתל-אביב משתדלים להרוס כל מה שיש, עיקר לבנות עוד שכונה "יוקרתית"....

גולי מ

New member
שערוריה

רק לפני שנתיים בערך גמרו לשפוך שם מליונים על שיפוץ השדרה. חלם חלם. אגב, למה אף אחד ב"מסילות" לא אומר בריש גלי, כמה מן השדרה תאחל ע"י הרכבת הקלה, תחנות ומפרצוני חניה (להזכירכם, מדובר בקרונות)? ומה יקרה על העצים הוותיקים/עתיקים?

TalHai

New member
אני ראיתי את זה כשהייתי שם בקיץ

וזה בכלל בכלל לא יפה כמו בתמונות לדעתי זה מכער את העיר בצורה לא נורמלית ולא שימושי במיוחד סתם גימיק....

לא חושבת, שאנשים נמצעים שם

בגלל גימיק... אבל זו לא מה שמעניין אותי, אלא, שבתל-אביב מזניחים את החוף, מה שיש לנו, באופן טבעי....

ש מים

New member
הפתעה, הפתעה, הפתעה: חיפה../images/Emo70.gif

מתי היית לאחרונה בטיילת של חיפה (ממגדלי חוף הכרמל לכיוון חוף דדו)? דעתך על ת"א תשתנה פלאים (כמובן, אם תחצי בשלום את מסלול הגועל והסירחון...). חוויתי זאת, חד-פעמית, לפני כשנה ואני לא מתכוון לעשות זאת שנית, אפילו לא תמורת "כנפי-סיירת"! אבל, בהחלט שווה לראות את "הטיילת" של חיפה כדי לראות כיצד הצליחו (כמו שאומרים בשפת הכדורגל) להחמיץ מול שער ריק! (מקווה שאת מבינה את הטרמינולוגיה
).

TalHai

New member
נכון אבל זה עדיין לא מוריד

מכך שחוף הים המלאכותי בפאריס הוא פרוייקט מיותר ומכוער

תסלח לי, אתה גר בפריז?

אולי לפריזאים לא לגמרה מיותר? לא כולם יכולים ללכת ל"ווקנס" המסורתי באוגוסט... כדי להגיד שטוב או לא, לפי דעתי צריך לגור שם, או לעשות רעיון עמוק עם כמה אנשים, שבכל זאת מבתובבים בסביבה...

TalHai

New member
אני לא אמרתי שזה לא טוב אלא שזה לא

אסטתי, לא יפה.... וזה מתוך ביקור בפאריס, באמת יתכן שהפריזאים נהנים מזה

למעלה