חוף ישנוני יונית חוצי מוניק וכולם .

טאKילה

New member
חוף ישנוני יונית חוצי מוניק וכולם .

יאלה בואו נחמם קצת את הפינה הזו.. למי יש בדיחה? רגע יש לי אחת: שודד בא לבנק בדימונה ,רעול פנים ואקדח,ניגש לקופאית דרש את הכסף . ענתה לו הקופאית חכה עד שיכנס לקוח להפקיד.

טאKילה

New member
קצת עיפה קצת עצובה..

מנסה להעלות חיוך,אחרי הקרב מהיום , אני קצת בשוק מהרמה העלובה שהיתה שם. כמו ערפדים רק למצוץ דם,ולא חשוב של מי.

ועוד אחד, רוצה?

הנה, אולי שיר עם הכי הרבה קונוטציות למה שקרה כאן, ולשבר הגדול של הפורום......

טאKילה

New member
לילה טוב חוףףף../images/Emo29.gif

רוצה אלייך ולא יודע איך עוד לא עוד לא את לא יודעת כמה זה כואב עכשיו אצלו כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה הוא גר קרוב אבל הוא לא איתך עוד לא עוד לא כולם יודעים את בשבילו עכשיו הכל הכל כל הכוכבים נופלים... (ארכדי דוכין)

דניאל001

New member
דוד ד´אור אכן מבצע את השיר...

סביר להניח שמילים כאלו ייכתבו ע"י ארכדי דוכין. ואם כבר במילים עסקינן... טאKילה, אני אמנם בפורום הזה לא יותר מידי זמן. פחות משבועיים, לדעתי. אך בעקבות מספר שירים שכתבת, החלטתי לנבור אחורה בזמן ובהסטוריה הקצרה של הפורום וגיליתי לא מעט שירים והגיגים שלך. פירגון, בפורום הזה, (בד"כ...) הוא מצרך מאוד נפוץ. הכרחי, למען האמת. ואפשר ללמוד אותו מרבים מחבריו: חוצנית, מוניק, sunset, danistar, גם לך, בלי עין רעה - לא חסר, ויסלחו לי כל אלו שלא זכרתי לשלוף את שמותיהם מהזיכרון.
A n y w a y , כל מה שרציתי לומר הוא שאני כ"כ נהנה לקרוא את כתיבתך. היא נעימה, מלטפת, ציורית וכנה ברמה מאד מאד אישית. מאד קל להזדהות איתה והיא מוסיפה המון נופך לפורום. כמו שכבר אמרתי למוניק על כתיבתה: הלוואי היה לי הכשרון להביע את עצמי בסגנון כה יפה. Continue the good work

טאKילה

New member
דניאל בוקר טוב..../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

כל הפורום הזה קיים קצת זמן, נכון שהגענו הנה כמה חברים ברגע הראשון כשהפורום הזה נולד,הגענו כמו שרשרת חוליה מחוברת לחוליה,ותיליון מנהלים. בחלום הכי רע שלי -לא חלמתי שהמקום המפואר הזה ישבר,ויפצל את החוליות בשרשרת המוזהבת שכל כך אהבתי. אני מקוה שהחברים ימשיכו לבוא לכאן לכתוב ולתת לפורום הזה לפרוח מחדש. תודה על הפירגון,כולנו כותבים נפלא לכולנו יש מה לתת,אז בואו לתת ולהמשיך.

למעלה