חוף ניצנים-

rastotman

New member
חוף ניצנים-

חוף ניצנים זה בחופש הגדול, זאת דרך להעביר אותו, ואתם בטח יודעים לספר לי מתי זה יקרא, מי יופיע שם (אני מנחשת שאותם אנשים מצמח במתכונת של שנה שעברה), איפה זה החוף הזה לעזאזל, איך מגיעים לשם מחיפה למשל, וכמה זה עולה- או שתישלחו אותי לאתר יעיל במקום. וההופעה של היהודים בוואהל- אם מישהו יודע עליה משהו. תודה תודה ולהיתראות.

Penny_Lane

New member
תשובה אבל לא ממש...

אין לי מושג בקשר לפרטים, הייתי מעוניינת גם לשמוע, אבל חוף ניצנים זה ליד אשקלון- אשדוד, אני די בטוחה.. כי אני נוסעת לשם כל הזמן...

daboor

New member
חפיף ביותר..

אני רק יודעת שאני אהיה שם ואביבוש (גפן) יהיה שם... ורוב האמנים משנה שעברה.... ונשאיר את הערסים בצמח... חוף ניצנים דווקא עבר הרבה דורות של אירועים כאלו.... ואני הייתי במשהו דומה לליל האהבה... גם בחוף ניצנים..... רוצה ממש לדעת איפה זה או רק בכללי? מניחה שהיא/הוא כבר עזרו לך.... ובקשר ההופעה של היהודים את יכולה ללכת לאתר שלהם

ניצנים - פרטים

טוב אז האירוע יהיה ב21 לאוגוסט. אמממ... אביב (המלך !!!!) ברי סחרוף, דנה ברגר, הדג נחש, זה בנתיים מה שאני שמעתי. בטוח שיש עוד הרבה... אבל זה מה ששמעתי בטוח לפחות אז תבואו תהנו ואל תשכחו אביב גפן ה-מ-ל-ך

הלוואי !!!!

הלוואי והייתי יחצ"נית... אבל אני לא :) נתת לי רעיון אולי אני אנסה... אבל לא נראה לי שייתנו לי anyway... אלה לא היחידים שיהיו.... יש עוד פשוט את אלה אני זוכרת... קחו אתר ותראו בעצמכם מי יהיה שם

JOE KALIBER

New member
מה זהו?!?!?

ההופעה היחידה ששווה חוץ מברי סחרוף (שבטח עוד פעם יכניס אלקטרוני אז זה יהיה מגעיל) זאת מונקיה סקס וזה היה חרא בלעדיהם

למעלה