חופרי מגמגם בעניין המנהור

ATAF151

New member
חופרי מגמגם בעניין המנהור

בעניין המנהור חופרי מתגלה במלוא חסרונותיו. הבן אדם ישר ורוצה רק בטוב, אבל לא יודע להתנהל באגרסביות כשצריך. ולהן הציטוט: "אני לא יודע, אבל לדעתנו הממשלה לא בדקה את החלופה הזאת. מצד שני, חייבים להיות ישרים ולציין שלא ביקשנו מהממשלה לבדוק את חלופת המנהרה כאשר התוכניות הוכנו. הצטרפנו לצעד של התושבים, אבל לא חשבנו על זה לפני כן. הגשנו השגות, אבל חלופת המינהור לא הייתה אחד מהם" חופרי חייב להבין שלא צריך להיות "ישרים" ולא צריך להגיד שאני לא יודע את חלופת המנהור טובה ולא צריך לדבר על ההשגות של העירייה בעבר שטעתה ולא העלתה את הרעיון. חופרי צריך להיות אסרטיבי ולדרוש את המנהור ולהצהיר שהממשלה מרעילה את התושבים ולא מתייחסת לדרישות העירייה וכו וכו.

איזו פרשנות פתלתלה, עטאף

כל מה שאתה אומר כאן - אפילו לא מתרמז מדבריו. אם יש מישהו שאתה יכול לבוא אליו בטענות, אגב, זה קודמו של חופרי - שיכל כבר אז להציע חלופות לטובת תושבי העיר. חופרי קבל עובדות מוגמרות, ואני בהחלט מעריכה את הצטרפותו הלא-טריוויאלית למאבק, שתזמונו מוריד את סיכוייו ומסכן את ראשי הערים (חופרי וגרמן) בכישלונו (כוכב אדום ברזומה שלהם). היושרה ניצחה כאן את האינטרס הפוליטי, וחופרי פועל באופן מעורר כבוד.

ATAF151

New member
קודמו גם אשם

נכון שקודמו של חופרי אשם שלא העלה את הנושא. אבל מצד שני כעת צריכים להפגין חד משמעיות ועוצמה ולא חולשה. הייתי מבין אם מופז היה אומר לחופרי שהייתם צריכים להציע את זה יותר מוקדם ושהוא לא יודע אם המנהור הוא פתרון טוב. אבל כשחופרי טוען את זה, זה מצביע על חולשה מתוך רצון להיות ישר ולהתנהג כמו צופה אובייקטיבי, במקום להיות אגרסיבי כדי להגיע ליעד.

יודתר חד משמעי מזה לא יכול להיות

חוץ מאולי לעמוד ולעצור בגופו את הדחפורים. אתה יוצא מפרופורציות כאן, עטאף. ראש עיר אינו יכול לעבור על החוק, אלא רק לפעול ככל יכולתו בערוצים שהחוק והעיתונות מאפשרים לו.

גור 2

New member
ומה עם קודמו של קודמו?

לפני כמעט 30 שנים הגיע וולפוביץ לחוג בית שנכחתי בו ומנה בין נפלאות פיתוח התשתית לרווחת התושבים את כביש 531. ולא, הוא לא הזכיר מינהור וכן, האזור הקרוב היה מיושב כבר. אני כותב כי העינין הזה עם כביש 531 ושאר תשתיות התחבורה ברעננה (ובארץ) הפכו לפארסה לא ממש מצחיקה. בואו נעשה חשבון כמה מתושבי רעננה ימשיכו לאכול זיהום אוויר, רעש ופקקי תנועה עבור כמה תושבים שישמרו על ערך נכסיהם ולמשך כמה זמן. כמה זמן, זה כמובן הנעלם במשוואה. כמו שאני מכיר את ההתנהלות השטעטעל (ישראל) הכביש הנ"ל ימשיך להזין פורומים, בתי משפט, מועצות עיריה וכו'. להסילל הוא לא. ואגב, המחלף הצפוני. מחלף מלא או מחלף כזה כאילו עם רמזורים ומה מתוכנן לצומת רעננה מרכז? מישהו יודע משהו?

למעלה