חופרי עם ברוידא - פרשנות

ATAF151

New member
חופרי עם ברוידא - פרשנות

על פי הכתבה יש סיכוי שברוידא יהיה מספר 2 ברשימת חופרי. פוליטית הדבר נכון לשניהם.
אם חופרי ינצח ברוידא יקבל תפקיד בכיר וסגן ראש העיר ויכין את עצמו להתמודדות הבאה מעמדת כח ועשיה. אם חופרי יפסיד הוא יפרוש, וברוידא ינהיג את הסיעה הגדולה שלו ויקבל תפקיד בכיר את ביילסקי או ינהיג את האופוזיציה בראש סיעה גדולה.

חופרי יקבל חיזוק ממי שהצליח להביא 2 מנדטים מול בילסקי ולקבל כמעט 40% מהקולות ב 2005.

נינה לי

New member
פרשנות אחרת

כידוע, בפוליטיקה הכל יכול לקרות. אז יתכן שברוידא, האופוזיציונר המיתולוגי של ביילסקי שכשל מולו ומול חופרי בבחירות, יביא איתו דווקא את ריח הכישלון. אני מניחה שגם היריבים של שניהם לא ישכחו את העניין וימהרו לנופף בו. הם בטח גם יזכירו את ההפחדות של חופרי שטען שברוידא יתן את תיק החינוך לחרדים. אמרו אז שזה מה שהביא את הניצחון לחופרי.

ATAF151

New member
הפרשנות הזו לא סותרת את שלי

מה שאמרתי שגם במקרה של כשלון ברוידא יקבל תיק בכיק את בילסקי או יהיה יו"ר האופוזיציה. ברוידא בוודאי שלא יגרע קולות מחופרי, מקסימום הוא לא יוסיף.

ההפחדות לגבי ברוידא והחרדים באו משום שהוא סיכם איתם על תמיכתם בו לפני הבחירות והיה חשש שמצד אחד היה אמיתי ומצד שני הועצם, זה עדיין לא אומר שאסור להכניס אותו לקואליציה וגם אז איש לא פסל אותו.

נינה לי

New member
אם ברוידא מביא איתו ריח של כישלון

אז זה עלול לגרוע קולות מחופרי.
גם קשה לי לדמיין מצב שבו ביילסקי הולך עם יריבו המר מזה שנים, ברוידא. ולהנהיג את האופוזיציה: ברוידא כבר היה שם שנים, לא נראה לי שהוא מתגעגע לעבר הזה.
ולגבי כך שאינו פסול להנהיג יחד עם חופרי: וודאי שאינו פסול. בסך הכל דוגמא נוספת ל"התגמשותם" של פוליטיקאים.

ATAF151

New member
בפוליטיקה המקומית זה מקובל

במקומית זה בצדק מקובל לשתף פעולה בין כביכול יריבים. ההבדל בין המועמדים הוא לא אידיאולוגי אלא ויכוח למי יש יכולת ביצוע טובה יותר ומי בקצת מדגיש יותר נושא זה או אחר. למשל האם ידוע לך על נושא שבו ביילסקי לא מסכים עם חופרי? האם מישהו מהם מתנגד לטיפוח החינוך או לטיפוח חזות העיר?

היות וחופרי מתגלה מידי פעם

כלא אמין במיוחד.. והבטחות שנאמרות מפיו לא תמיד מתקיימות
צר יהיה לראות את חיים ברוידא .. מתאכזב פעם נוספת במהלך שגוי של מערכת בחירות
לו היה חיים ברוידא . מאז להתמודד עצמאית מול יתר המתמודדים סיכויו לערכתי היו
גבוהים יותר...

פעם שעברה אמרו ... שחיים סגר עם יואל .... שיואל יחנך את ילדיך... אז חיים בחוץ ויואל בפנים משמש כסגן
ואגב סגן

חופרי לא הסתדר עם רונית (סגן ) חופרי לא מסתדר עם יואל (סגן ) חופרי לא משתף פעולה עם איתן גינזבורג
( זוכרים סגן ) אז עם מספר 2 תאורתי הוא עשוי להסתדר.........

יכול להיות שהוא פשוט רגיל להיות לבד בקופטית.... אבל אנחנו ... אנחנו לא כלי טיס אנחנו רעננה
עיר ואם בישראל,,,,,,

32103210

New member
כולם כאן "עולים חדשים ",,,,,

בפוליטקה הכל,אבל הכל יכול להיות,כל פרשנות שתינתן ,אפילו ההזויה ביותר,יכולה להתברר לבסוף כנכונה ביותר .

ATAF151

New member
הוא אמין מאוד

אפשר לבקר את חופרי בכל מיני תחומים, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא לא אמין.

חיים נשאר באופוזיציה ב 2005 מרצונו ולא בגלל שחופרי פסל אותו.

כבר יצא לנו להבין שאנו שנינו לא תממי דעים

בכמה וכמה נושאים הקשורים לרעננה... אז אתה בדעותיך ואני בדעותי והמענין הוא שאני לא בדיוק לבד בדעותי

יום נעים

למעלה