חופשה באיה נאפה

idanlana1

New member
חופשה באיה נאפה

שלום, אני מתכנן חופשה באיה נאפה. אז ככה אנחנו 4 חברים בני 17-18 מסיימים י"א. שתיים מהחברה יש להם רישיון על אוטו, הטיול מתוכנן ל-5-7 ימים. אני אשמח אם מישהו שהיה שמה וקצת מבין מה הולך שמה יוכל להמליץ לנו. אז ככה בוא נגיד שיש כסף לבזבז. אנחנו מחפשים מלון שקרוב למרכז ולים שלא יהיה מפוצץ וצפוף ושלא יהיה הרבה ישראלים (חחח) מלון עם מוניטין ובריכה מושקעת, שהחדרים לא יהיו קטנים ועם מזגן ועדיפות למטבחון עם ארבע מיטות נוחות. לגביי תחבורה יש לנו רישיון על אוטו, אפשר להשכיר קטנועים? ומה לגביי הניידות האם אפשר ללכת ברגל לים ולמרכז או שזה רחוק וצריך להשכיר קטנועים ועם כן מה הם התעריפים ואיך התרבות נהיגה ש מה?, הבנתי שלירה קפריסאית שווה 10 שקל. האם יקר לחיות שמה? ולגביי האוכל מעדיפים ארוחה במלון, משהו לנשנש בצהריים ולצאת למסעדה נחמדה באזור, אז יש שמה מסעדות טובות?, ומה הפעילות שאפשר לעשות שמה חוץ ממועדונים וים. האם אפשר להביא חפצי יקרי ערך או שזה מקום שיש בוא חוז גבוה של גניבות?, כמה כסף צריך לקחת לשמה לתקופה של 5-7 ימים. הםא יש שמה מגרשי ספורט. אני מחפש מידע באתרים שונים אבל אשמח לקבל חוות דעה ממישהו שהיה שמה תודה מראש, עידן.

napaTheBest

New member
הנה קצת על נאפה....

טוב אח שלי תיראה נאפה זאת עיר לא יקרה כמו שאומרים לך נכון שהלירה 10 שקל אבל למשל כח לדוגמא שאתה רוצה ליקנות וודקה רד בול זה עולה לך בין לירה ללירה וחצי שזה כ 10-15 שקל ובארץ זה בין 30-40 כוס בירה זה 0.5 לירות שזה 5 שקל לא רציני אח שלי אבל לדוגמא שאתה ניכנס לסופר אתה תיהיה מפסוט מהמחירים ושתיצא ת'קבל ת'כאפה רשום לך על בקבוק 1.5 ואתה אומר לעצמך זה זול ואתה קונה הרבה ואז אתה אומר כוס אמק קניתי קולה ב15 שקל אז תיהיו זהירים....מומךץ ולגבי אופונעים אני ממליץ "מייליס בייקס" אולי הוא יקר ב3 לירות מכולם אבל מניסיון משתלם.. אני עשיתי תאונה בנאפה והוא היתחשב בי מאוד הוא אמר לי לך לרופא תטפל בעצמך ותבוא אליי ושבאתי הוא לקח לי רק 20 לירות על האופנוע שהלך טוטלוס מומלץ מקומות מומלצים: הג'סמין,האייס,ועוד שכדאי ליראות שם כי כל אחד ומה שהוא אוהב לצערי אין שם מועדון מיזרחית...... מקווה שעזרתי אם יש שאלות כנסו לאיסיקיו שלי ושאלו חופשי ושנה אני גם בנאפה.......... פעם 4 שלי רצוף..... איסיקיו שלי הו א 340922750 משה ישראל.

napaTheBest

New member
אההה ....דרך אגב

מומלצץ לנסוע עם 2000-4000 לביזבוזים אני עובד אז אני נסעתי עם 9 אלף ביזבוז וניגמר תעשה שיקולים בעצמך ואני ממליץ על פיצה האט שם כי יש שם אכול כפי יכולתך מומלץ ..........

idanlana1

New member
תודה רבה על התגובה :]

עוד שתי שאלות חשובות. 1.כולם חוץ מאחד עדיין אין להם 18, אז אפשר למי שאין לו 18 להיכנס לפאבים. 2. רק לשתיים מאיתנו יש רישיון אפש רלהרכיב על הקטנועים נגיד להשיכר שתי קטונעים אבל על כל אחד ירכיב אחד???

שמעע אחינו...

בקשר למועדונים ואלכהול בנאפה לא תיהה לכם בעיה לא מבקשים שם תעודות זהות... אנחנו השכרנו 4 טרקטורונים עם שתי ראשיונות...וראשיון לאונפנוע.. 50 סמ"ק והטרקטורונים היו 150 סמ"ק...כן אחי ההינו 8 אנשים אחי על 4 טרקטורונים כל טרקטורון 2 אנשים...אתם תיסתדרו... בקשר לאלכהול בדיוטי פרי אחי יש לך 18 רק לך תיהיה אפשרות לקנות שתיה שם הם מקפידים על התעודות בטרמינל 3... עוד משהו אחי??.

nir2332

New member
כמה עלה לך הטרקטורון?

אנחנו נוסעים 4 חברי חשבנו להשכיר שני טרקטורונים ולהסיע אחד את השני, לכולנו יש רישיון ככה שאני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. כמה יעלה לנו להשכיר טרקטורון לשבוע? ומאיפה הכי כדאי להשכיר? שלא ידפקו אותנו במחירים וזה כולל דלק לטרקטורון?

יעלה בסביבות ה 56 פאנוד ל 3 ימים

יש הרבה מקומות להשכיר אבל במקום בן זנוה עם אתה תזכור ותידע איך להגיע..מול בית הדירות פטרוסאנה מתחת לתחנת דלק..

nir2332

New member
כנס שנייה אחי

מה ההבדל בין כול אלה שמשכירים? המחיר או שיש כאלה מניאקים שיחפשו שריטות? ומה מיוחד במקום שאמרת? זול יותר מאחרים?

השפה כאן עברית?

לתשומת לבכם, כולל אלו שמקללים את בעלי כלי הרכב שמצביעים על נזק שעושים להם: השכרת רכב על פי החוק רק מעל גיל 21 נהיגה בניגוד לחוק פוסלת אוטומטית את רשיון הנהיגה ואת הביטוח גם האישי וגם של חברת ההשכרה (אם בכלל יש ביטוח...). במקומות כאלו קטנים, מי שמשכיר לכם רכב ממש לא מוטרד בן כמה אתה , אבל כאשר תתעורר בעיה אתם בצרות, אלא אם ההורים שלכם עשירים ויוכלו בשעת הצורך להטיס אתכם הביתה על חשבונם, או שיצטרכו למכור את הבית כדי לממן טיפול רפואי והטסה הביתה. אז איך אמר ג'וג'ו חלאסטרה: "ותחשבו על זה".

למעלה