חופשה בדרום תורכיה...

חופשה בדרום תורכיה...

מחר בצהריים היינו אמורים לטוס על שלושת טפינו לחופשה באחד הקלאבים הסמוכים לאנטאליה. בשל ההתרעות של המטה ללוחמה בטרור, בשלב זה, ואם ההנחיה לא תשונה, אנחנו לא נוסעים. עלות הנזק - 100% מן התשלום (במשרד הנסיעות עודדה אותנו הסוכנת לנסוע, סיפרה לנו שהבן שלה יצא לשם היום, והבטיחה שתהייה לנו חופשה נהדרת...). זה כל כך מבאס, מפני שרצינו שלילדים יהיה כיף, ועד שמצאנו משהו שנראה לנו (בסה"כ אנחנו לא חובבי סוג הנופש הזה, אבל קיבלנו המלצות חמות על המקום הספציפי בו הזמנו). עכשיו גם הילדים יתאכזו, וגם נצטרך למצוא להם כיופים אלטרנטיביים, שיעלו עוד כסף, בנוסף לכסף שהעברנו לסוכנות הנסיעות, ונצטרך להפרד ממנו לשלום... מעניין אותי לדעת מה אתן הייתן עושות במצב כזה.

גומית

New member
כמובן שלא הייתי נוסעת

איך אפשר להשוות בין כסף וסכנת חיים ? הייתי מותרת והייתי שמחה לשמוע שלא קרה כלום במקום בו הייתי אמורה לנפוש.

lulyK

New member
באמת לא יודעת.

סביר שגם אנחנו היינו מבטלים. חבל שזה בכזו התראה קצרה, כי סביר שהייתם מצליחים למכור את הנופש למשפחה פחות מודעת ומצילים לפחות חלק מהכסף.

ענתש

New member
ללא ספק לא נוסעת.אבל אני פחדנית

דלוקס מסוג "הכל כלול". לא הייתי קונה שם חופשה בכלל מראש כי ההתרעות של המטה ללוחמה בטרור הן כבר מלפני כמה חודשים.

ההתרעה לגבי דרום תורכיה היא

מאתמול. יש התרעה מלפני כמה חודשים על אזורי הגבול עם איראן ועיראק.

ענתש

New member
יש התרעה כבר כמה חודשים

שמשרד החוץ מבקש לא לנסוע לתורכיה ומצרים בגל התכנות לפיגועים. ההתרעות החמות מאד הם מאתמול.

neta2

New member
עושה הכל כדי לשנות את יעד הנסיעה

או דוחה את זאת. אבל בשום אופן לא נוסעת בימים אלה כשההתרעות בשיאן. פחד!

Arfilit

New member
ראשית - כמובן שלא הייתי נוסעת

אין מצב בעולם שהייתי נוסעת. שנית - הייתי מתקשרת לסוכנת לשאול אם יש אפשרות להעתיק את החופשה למקום אחר בתורכיה (נגיד - בודרום) - אפילו בתוספת מחיר. מישהי שאני מכירה עשתה את זה - אמנם נדרשה לשלם עוד 600$ (שזה המון) אבל לפחות הכסף לא נזרק.

מצטרפת לערפילית ומוסיפה

שאולי יהיו מוכנים לדחות לכם את החופשה נניח לסוכות (עם או בלי תוספת תשלום),אפילו בתור מחווה של רצון טוב ושל לקוחות מרוצים...

sugerbabe1

New member
../images/Emo46.gifכל כך מעצבן שלא מוכנים להחזיר את

הכסף ...ואפילו לספוג חלק...אבל 100% מהסכום זו גנבה לאור יום. וסתם לצורך השוואה : יש לי בן דוד שגר באיטליה , חודש שעבר הוא היה אמור להגיע לטאבה יום לאחר הפיגוע ביטל וקיבל את כל הכסף חזרה!!! רק אנחנו פאריירים.

dorlim

New member
אנחנו נסענו לתאילנד בשיאן של ההתרעו

על תאילנד - פוקט. אז לא נסענו לפוקט (רק עברנו דרכה, זה לא נחשב
). במקומכם היתי בודקת אפשרות להמיר את המלון באחר, כמו שהציעה ערפילית. ואגב, אם ההתרעות ימשכו עוד חודש גם אני צפויה לעמוד בדילמה דומה

גם אנחנו...

האמת שזה היה מפחיד. היינו בדיוק בשדה תעופה בפוקט ושידרו ב CNN התראות על תאילנד. בנוסף המתינו איתנו לטיסה 3 חברה ערבים שצילמו בשדה תעופה
הייתי נורא לחוצה מזה... אני במצבך לא הייתי טסה.

טיפוטף

New member
לא הייתי נוסעת

הייתי עושה הכל על מנת להזיז את היעד, אפילו במחיר של לקחת רכב משדה התעופה באנטליה ולנהוג למקום אחר וללון שם על חשבוננו. באסה רצינית. היה לנו מזל גדול שלא נקלענו בדיוק לסיטואציה הזו. כמה חודשים דנו בסוגייה הרת הגורל "לאן", כאשר בעלי רצה אנטליה ואני משהו שיהיה יותר מעניין עבורנו. בסוף "אנסתי" אותו להסכים לטוס להולנד ואנחנו טסים בשבוע הבא. מה שהכי מצחיק זה ששבוע שלם אני הסתובבתי עם רגשות אשמה שאילצתי אותו להסכים למשהו שהוא לא רצה, אבל בסוף יצא לטובה...

ראית שאתם זכאים להחזר?../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

החזר? הנה קישור לכתבה בנושא, והנה ציטוט מהכתבה שממצה את מה ששמעתי היום בחדשות: "פניות רבות של אזרחים מתוסכלים הגיעו אל המועצה לצרכנות, שפרסמה היום (ד') חוות דעת משפטית הקובעת כי 'צרכנים שמבקשים לבטל טיסות, טיולים וחבילות נופש ליעדים בטורקיה שהוכרזו על ידי המטה ללוחמה בטרור כמסוכנים, זכאים לביטול העסקה'."

למעלה