חופשה בים המלח

שנהבית

New member
חופשה בים המלח

שלום,אנוכי ובן זוגי רוצים לצאת לבית מלון בים המלח בחודש ינואר,בלי רעש ובלגן של ילדים וועדי עובדים,יש המלצות?האם ישנם צימרים באזור זה?תודה מראש.

לפי מיטב ידיעתי...

בקיבוץ עין גדי דיי שקט, יש להם חדרים יפים ונוחים באגף החדש והאירוח כולל כניסה למרחצאות עין גדי. (המרחצאות לא בדיוק שקטות אבל הקיבוץ כן) באיזור עין בוקק ניראה לי שהמלון הכי שקט (לטוב ולרע)הוא מלון רויאל . אם את מזמינה לאמצע שבוע תוכלי לבקש (בעת ההזמנה) כניסה לספא ציבורי חינם. אם את חפצה בשקט רב יותר... יש תמיד אופציה לשהות במלון בערד ומשם לרדת לים המלח.(מרגוע,נוף,ענבר) זה גם זול מים המלח. יש צימרים במושב נאות הכיכר- לא מכירה שמות אבל תוכלי לבקש פה עזרה מדיירי הפורום.מקווה שעזרתי. שבת שלום

lilmoe

New member
יש ויש צימרים באיזור

יש דבר כזה, כנסו לקישור http://www.weekend.co.il/negev/zimerarad/index.html וילה 1000 וחדרי האירוח של רחלי בערד, גבוה ופונה למדבר יהודה, במקום עד 16 יחידות אירוח בגדלים שונים, מאובזר, מסודר, פורח, מרווח ונקי מאד! אין עוד מקום כזה! רחלי 0546-320002

lilmoe

אם את טורחת לפרסם כל שניה, לא כדאי להוסיף את הקישור לטובת כולם??? אף אחד כמעט לא יטרח לעשות את מה שאני עשיתי ולחפש את האתר אז לטובת כולם אני מביאה את הקישור. באמת נראה נחמד. בהצלחה. ערד

למעלה