חופשה בירושלים בחנוכה

אמאלה02

New member
חופשה בירושלים בחנוכה

שלום רב
אנחנו מתכוננים להזמין חופשה בחנוכה בירושלים יומיים שלושה.... יש המלצות לבית מלון נחמד וזול יחסית ? כשאני בדקתי בתי מלון יש משובים של דברים נחמדים אבל גם דברים לא טובים.... וזה מתחיל לבלבל אותי לגמרי אם המלון טוב או לא.... ובנוסף איזה דברים נחמדים אפשר לעשות בירושלים בחנוכה ? מדובר בזוג ובשני בני נוער גדולים

תודה מראש

אורנה 20

New member
בעיקרון קר מאוד בירושלים בחורף

כדאי למצוא אטרקציות מקורות כמו מעלית הזמן , שוק מחנה יהודה

לגבי מלון יש את דן בוטיק שהוא מלון מצויין וגם דן פנורמה

גילה2244

New member
ירושלים

אם לא יהיה גשם או קר מידי, תמיד אפשר לטייל רגלית בירושלים: העיר העתיקה, ממילא (מקסים שם).
מרכז העיר - המדרחוב, שוק מחנה יהודה
לגבי מעלית הזמן (כ- 5 דקות רגלית מהמדרחוב) - לא כל המיצגים שם מוצלחים. בררו לפני כן לאן כדאי ללכת (אם זכור לי נכון - המיצג ההסטורי היה נחמד, לגבי מערכת השמש - מיותר ומאכזב).
שמעתי שגם מתחם התחנה (בתחנת הרכבת הישנה) מאוד מוצלח. לא הייתי שם עדיין כך שזה לא מנסיון איש.
אם אתם חובבים מוזיאונים: מוזיאון ישראל, מוזיאון המדע

אורנה 20

New member
אני הייתי במייצג ההסטורי ונהנתי מאוד. לא הייתי במייצג השני

היינו בפברואר והיו רוחות ממש חזקות וקר מאוד אולי בדצמבר יהיה פחות קר ובאמת תוכלו ליהנות גם מטיולים בחוץ

אמאלה02

New member
תודה על התגובות ועוד שאלה

שלום רב,

תודה על הרעיונות לבילוי בעיר.
יש לי שאלה בעניין בית מלון....
אנחנו נוסעים עם זוג בני נוער המשלם על בית המלון בעצמו ולכן אנחנו צריכים להתחשב בהם מבחינת המחיר....
אשמח לשמוע חוות דעת על מלון לאונרד פלזה ירושלים (שמעתי שהוא מיועד בעיקר לדתיים האם נכון ? האם צריך להפריע בצורה כזו או אחרת ? אנחנו מתכוונים לנסוע באמצע שבוע) האם שמעתם על מלון אייל ? שמעתי שיש בעיה של רעש מהרחוב האם נכון ? מה לגבי מלון יהודה ? האם מלון דן בוטיק או מלון דן ירושלים סבירים מבחינת מחירים או שהם יקרים ?
תודה מראש

kobia2307

New member
רעיון מעולה

ממליץ לכם לטייל בירושלים בחנוכה , זה טיול קסום שלא הכרתם
אפשר להגיע בשעות הצהרים לקניון ממילא , להיכנס לעיר העתיקה דרך שער יפו, לחצות את השוק של הרובע הנוצרי ולפנות לרובע היהודי , בשעה 17:00 יש הדלקות נרות ברחבת הכותל המערבי , למעשה זו הדלקת משואות והדלקת חנוכיה גדולה , מראה מרגש ויפה וטקס מרשים
את הדרך חזרה לרכב תעשו דרך הרובע היהודי ותרוויחו סיור חנוכיות ספונטאני ומהנה כי בירושלים העתיקה עדין מדליקים חנוכיות בשער הבית
יש עוד המון מה לראות ולעשות...

למעלה