חופשה בקפריסין

P a i s a

New member
חופשה בקפריסין

שלום לכם, אני ועוד מספר חברים מעוניינים לצאת לחופשה לפני גיוסינו לצבא ההגנה לישאל. היעד אליו אנחנו מתכננים לצאת כרגע הוא איה נאפה, אך עקב חוסר נסיונינו והכרותינו עם המקום אנו נתקלים בקשיים בבחירת חבילת הנופש. כרגע עלו בפנינו מספר אפשרויות, ביניהן חבילת הנופש הבאה: http://daka90.ynet.co.il/Deals/CdaDeals/0,1288,1826556,FF.html חבילת הנופש הנ"ל מותנת בחמישה נוסעים, וכוללת טיסות ולינה במלון דירות. נראה כי המחיר אינו יקר, אך איש מאיתנו עוד לא התנסה במקום מגורים מסוג זה. איננו בטוחים בדבר שעלינו לעשות וחוששים להיתקע במקום שאינו נוח ואינו מתאים ללא אפשרות לעשות דבר בעניין. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו בנסיונכם בחופשה מסוג זה ולתת את דעתכם והמלצותיכם בעניין. כמו כן אשמח אם מי מכם מכיר ויוכל להמליץ על דיל טוב ומשתלם לחופשה באיה נאפה. תודה לכל העונים והעוזרים.

עוז 18

New member
תשובה..

דבר ראשון אני חייב להגיד לך שהנוסח של הכתיבה שלך אממ מאוד רישמי כזה כשקראתי את זה זה היה ניראה לי כאילו אני קורא מכתב לבית משפט אז תיהיה קצת יותר קליל אנשים פה יבינו אותך גם אם תכתוב יותר חופשי.. ועכשיו בקשר לחופשה באייה נאפה הדיל שהראת פה הוא ממש ממש ממש יקר והבנתי שהבת דירות מייקס הוטל הוא דיי גרוע (לפי תגובות של אנשים) אני יכול להמליץ לך על דיל שאני סגרתי אנחנו 4 חברה גם ליפני גיוס וסגרנו דיל בספטמבר מה8 עד ה14 זה 6 לילות שזה אומר 7 ימים מלאים וזה עלה לכל אחד מאיתנו 273 דולר והמחיר הזה זה בגלל שאנחנו 4 אנשים בדירה ודרך אגב סגרנו על מלון מגדליני שהבנתי שהוא ממש אחלה מלון וממוקם במרכז אני מצרף לך למטה קישור לדיל הזה (המחיר עלה אבל עדיין זה זול!) ואם אתם מחליטים לסגור שם אז תגיד לי יהיה אחלה גם החברה שטסים בתאריכים האלה הם כמונו מתגייסים בחודשים הקרובים ככה שאתה יכול להבין מיזה שלא יהיו שם את הילדודס של אוגוסט הם יהיה בבצפר ואנחנו נחגוג.. חחחחחחח

P i n k D o l l

New member
אז ככה....

אני דווקא משבחת ניסוח כזה
ועכשיו ככה זה דיל אחד מיני רבים במקביל לתאריכים שמופיעים בקישור שנתת תוכל למצוא בקלות דיל טוב יותר אני למשל אתמול חזרתי ממלון דירות בשם TSOKKOS הולידיי אפרטמנט מלון מעולה הייתי מאד מרוצה ממנו אני מצרפת לך קישור למלו TSOKKOS אחר ברמה יותר גבוהה כולל ארוחת בוקר יש לו מיקום טוב והמחיר זול יותר ממה שמצאת אני אנסה למצוא לך את המלון שהייתי בו כי לפני שבוע היה דיל של 299$ שבוע טוב אביב

P i n k D o l l

New member
למה שהקישור יעבוד../images/Emo35.gif

מישומה יש בעיות אף קישור לאתר לא חושב לעבוד אז החבילה מופיעה באתר של וואלה שופס שם בחיפוש אחר היעד קפריסין-אייה נאפה תאכל למצוא את הדיל בהצלחה

bufka

New member
אני חבר של Paisa, והבעיה העיקרית...

שלנו היא שהדיל שלנו -חייב- להיות לחמישה אנשים, אחרת אין טעם. מצאנו הרבה דילים באינטרנט, אבל הם לא מתאימים לחמישה אנשים. נשמח אם תעזרו לנו בעניין זה, תודה.

bufka

New member
כן כן.. תמשיך להתכחש..

בסוף תמצא נחש בתוך המיטה שלך כשתקום בבוקר בחופשה שלנו.

למעלה