חופשה בקראבי/איי הסביבה בסוף ספטמבר-אמצע אוקטובר - כדאי?

walladi

New member
חופשה בקראבי/איי הסביבה בסוף ספטמבר-אמצע אוקטובר - כדאי?

שקלתי לנסוע החל מ-22/9 עד 10/10 אבל מבט על תחזית מזג האוויר בתקופה הזו ממש לא מעודד - הכל נראה סגרירי/גשום ואני מאוד אתבאס אם זה מה שאקבל בחופשה שלי.. מה דעתכם? יש מקום מהימן ביותר לתחזית?

תודה!

elishahar

New member
חופשה בקראבי

22 פעמים שהייתי בתאילנד היו בחודשים ספטמבר אוקטובר.
היגיע הזמן שתדעו שבתאילנד אין עונות כל השנה חם לח וגשום.
בחודשים ספטמבר אוקטובר מידי פעם יורד גשם וזה מרענן ומנקה
את האויר...והכי חשוב מחירי המלונות בריצפה...בנובמבר המחירים
קופצים ב100%.

T o m c o

Member
מנהל
זה לא מדויק מה שאתה אומר.
יש עונות - הן פשוט לא כמו כאן!
יש עונות רטובות יותר ויש עונות יבשות יותר, בכולן חם, בכולן לח, בכולן יש ימי גשם, ההבדל הוא בכמות הימים ובכמות הגשמים.
&nbsp
ספטמבר בתאילנד הוא חודש יחסית גשום יותר (לעומת אפריל לדוגמה), מצרף לינק לאתר עם ממוצע גשמים (במ"מ ומס' ימים) בחודש זה: http://www.travelfish.org/weather/thailand/september .
&nbsp
בעניין העלות אני מסכים שאלה חודשים בהם זול יותר לרוב, בגלל שזו נחשבת לעונה פחות מתויירת.
מעבר לזה אני חושב שגם כאשר יורד גשם - זה לא גורע מההנאה בטיול ואפשר להמשיך ולטייל ולהנות גם במצב כזה, לרוב זה מרענן ובחום התאילנדי - כשהגשם מפסיק זה עניין של כמה דקות עד שיבשים.

elishahar

New member
מזג אויר בתאילנד

היי
אתה פשוט סותר את עצמך ..מצד אחד אחד אתה כותב "זה לא מדויק מה שאתה אומר"
ומצד שני אתה כותב יש עונות רטובות יותר ויש עונות יבשות יותר, בכולן חם, בכולן לח, בכולן יש ימי גשם, ההבדל הוא בכמות הימים ובכמות הגשמים.

בשורה התחתונה אין ביטוח מבחינת מזג האויר בכל ימות השנה.
תאמין לי איש חייתי בתאילנד חצי חיים שלי מי שלא רוצה גשם חום ולחות שיסע לאירופה הקלסית.

T o m c o

Member
מנהל
אני לא בטוח שאירופה הקלאסית תהיה טובה מבחינת גשם

מעבר לזה, אני מסכים שאין ביטוח על מזג האוויר בשום שלב בשנה, אבל כן יש תקופות גשומות יותר (ספטמבר) ותקופות גשומות הרבה פחות (אפריל). זה נכון שבשתיהן יש גשם, אבל הכמות שונה משמעותית.

elishahar

New member
מזג אויר

יאללה בסדר...בוא נסכם זו מדינה מופלאה אם אנשים נפלאים
אוכל טוב חופים יפים איים מדהימים נשים מדהימות ועוד הרבההה

walladi

New member
תודה רבה על התשובות :) אני עדיין מתלבט אם לנסוע או לא.

גשם זה נחמד אבל אם יהיה רק גשם כל יום כל היום זה כבר פחות נחמד...

תאילנד

בחודשים אלו יש סיכוי למזג אוויר טוב יותר באיזור קוסומוי קופנגן קואטו מבחינה סטטיסטית
אבל במדינה טרופית זה מאוד תלוי במזל

למעלה