חופשה בתאילנד 3.12-19.12

חופשה בתאילנד 3.12-19.12

למרות כל הכבדות שלי ...בשעה טובה סגרתי תאריכים !

עכשיו אני מתכננת מסלול...וחשבתי על קוסמוי, קופנגן , קופיפי (בלחץ קצת..), ולקנח בבנגקוק

הבעיה שתוך כדי שיטוט ברשת גיליתי שדצמבר זו עונת השיא ! ולא שיא התיירות כמו שחשבתי אלה שיא הגשמים בקוסמוי וקופנגן. זה אכן כך?? אולי כדאי לתכנן מסלול אחר? :(

כל עזרה תתקבל בברכה , ממש ביאס אותי

קוסמוי בדצמבר

עפ״י סטטיסטיקת מזג האוויר, חודש דצמבר בקוסמוי הוא גשום, יש ימים גשומים ויש ימים של שמש, אך יחד עם זאת, תאילנד היא מדינה טרופית ולא ניתן לחזות מראש, האם בימים שתגיעי יהיו גשמים או שתהיה שמש.
להיות בקוסמוי קופנגאן וקופיפי - את צריכה לקחת טיסה מקוסמוי לפוקט ומעבורת לקופיפי, וחבל על הכסף של כרטיס הטיסה, מה גם, שאין לך מספיק זמן לכל המעברים וחבל.
במידה ותחליטי על קוסמוי, תבלו 5 ימים בקוסמוי 5 ימים קופנגאן 4 ימים בנגקוק.
במידה ותחליטי על פוקט: 5 ימים פוקט, 3 ימים קופיפי 3 ימים ריילי ביץ 4 ימים בנגקוק

באןבאני

New member
גם אנחנו בירח דבש בסביבות התאריכים האלה :)

אנחנו נהיה יומיים בבנגקוק וגם בקופנגן, קופיפי וריילי ביץ'.
אמנם יקר - אבל שווה כל שקל וכל דקה :)
תעשו חיים!

sani48

New member
שאני הייתי בקוסמוי בדצמבר

היה לי במשך שבועיים רצוף כימעט כל יום גשם,זה דפק קצת את החופשה,אבל אולי שאתם תיהיו יהיה לכם יותר מזל

מנצל"ש

מתכננים ירח דבש בתאילנד, בין ה-25 לדצמבר עד 5-6 בינואר.
אתחיל בשאלות:
1. היכן כדאי להזמין טיסות(כולל טיסות פנים), באינטרנט או אצל סוכן(בשביל השקט)?
2. כמה אמורה לעלות טיסה+טיסה פנימית?
3. מעבר לקופיפי לא יודעים באיזה עוד אי לבקר, מה מומלץ?(לא מחפשים מסיבות)
4. כמה זמן להקדים לבנגקוק עצמה? והאם כדאי בהתחלה או בסוף?

T o m c o

Member
מנהל
טוב, נתחיל... 1. אני אישית תמיד הזמנתי מהסוכנות של אוזבקיסטן איירוויז בתל אביב (היות ובאינטרנט גם ככה זה לא מופיע כמעט), אבל זה משתנה מאדם לאדם... יש אנשים שיעדיפו ככה ויש אנשים שיעדיפו אחרת...

2. מחיר טיסה מכאן לתאילנד - יכולה לעלות בין 800 דולרים (בעונת השפל בפורמט של טוס וסע למיניהם) ועד 1300 דולרים בטיסה ישירה של אל על לבנגקוק. אין משהו קבוע - וזה משתנה בהתאם לתקופה, בתקופות המתויירות יותר - בה אגב אתם טסים - זה יכול בקלות לחצות את 1000 הדולרים.

3. מעבר לפיפי - מבוצע ימית דרך פוקט, לפוקט ניתן להגיע בשלל דרכים - החל מרכובה יבשתית ברכבת ואוטובוס (דרך סוראט תאני) ועד טיסה שאורכה כשעה מבנגקוק. (או מקומות אחרים בטיסה ארוכה מעט יותר). מפוקט לפיפי המעבר מבוצע באמצעות מעבורת.

4. תלוי בך, בנגקוק היא עיר מדהימה, גדולה ויש בה המון דברים לראות, רק כדי לתת קנה מידה: פי 31 מתל אביב. לדעתי בסוף עדיף...

למעלה