חופשה לניקוי ראש ו"רגע חושבים"....

rsharon

New member
חופשה לניקוי ראש ו"רגע חושבים"....

שלום, אני חדשה בפורום הזה. השנה אני חוגגת כמה אירועים משמעותיים עבורי: הראשון והחשוב מכולם - בעוד 3 שבועות אני מתחתנת (מזל-טוב...), בגיל 35 זה בהחלט צעד חשוב השני - קיבלתי את התואר השני במנהל עסקים (לאחר ש"סחבתי" את הגשת הפרויקט כחמש שנים... נו, נו, נו.... והשלישי - אני עובדת שבע שנים במקום העבודה הנוכחי ובתוספת 6 שנים במקום העבודה הקודם, אני מגיעה לסה"כ 13 שנות קריירה רצופה... בזמן האחרון אני מרגישה יותר ויותר שהייתי רוצה לקחת פסק זמן ולעשות "רגע חושבים" - מה הלאה? ביכולתי לקחת חופשה ארוכה בתשלום (כשלושה חודשים). אני מעוניינת להקדיש גם זמן לחזור לימי "עבודות היד" שהזנחתי בכל התקופה האחרונה (למעט קורס נגרות...) הייתי שמחה לשמוע רעיונות מחברות הפורום על רעיונות לסדנאות, קורסים ודברים אחרים... תודה רותי

ע צופיה

New member
ממליצה לבדוק את "דרך האמן"

חברה הכריחה אותי לקרוא וגם אם את כמוני שלא נסחפת אחרי אופנות רוחניות אולי תמצאי שם משהו שידבר אליך. כתבה ג´וליה קמרון (אקסתו של במאי הקונוע מרטין סקורזה, למה זה מופיע כפרט הראשון בקורות חייה אני לא יודעת). היא סופרת, מחזאית ותסריטאית ומעבירה סדנאות ליצירתית. בספר היא מתווה דרך מעשית לטיפוח האמן-הילד שבתוכנו ולהתחבר להחוייה רוחנית יקומית (המילים שלה הן "בורא העולם" ולזה לאדם חילוני יותר קשה להתחבר, אבל בכל זאת כדאי לנסות). "חכמת הלב" הוצאת ספרים / פראג הוצאה לאור/1977 שמעתי על סדנאות סביב הספר - אם זה מעניין אברר פרטים.

rsharon

New member
תודה... ואשמח לקבל פרטים...

נשמע מאוד מעניין, בכיוונים שאני חושבת עליהם.... אשמח לקבל פרטים על סדנאות... תודה רותי

למעלה