חופשה מהפורום ואולי ...

העין3

New member
חופשה מהפורום ואולי ...

בסוף השבוע האחרון פרסמתי כאן מכתב שקיבלתי בתא המסרים שלי ... את המכתב פרסמתי ללא שם כדי לשמור על כבודה של השואלת... אני רוצה להוסיף כי פרסמתי את הדברים רק כדי לבקש אנרגיות שיעזרו לי לעזור ... קיבלתי כמות ענקית של מסרים עם חיזוקים אנרגיות ואהבה. אבל במוצאי שבת קיבלתי פניה מאותה כותבת שהתרעמה על שפרסמתי את תוכן המכתב שלה ולמרות שהיא הוסיפה וציינה שעברה עליה שבת שקטה ונוחה והיא מודה לי. ואז פתאום נוספו עוד כמה מכתבים אשר תקפו אותי על הדרך שבחרתי. ולבסוף מסר אישי מהילה טל שמודיע לי שכל השרשור של שבת נמחק. אני נפגעתי אישית מכל המהלך הזה . להזכירכם חברים ... בזמן שמתקשרים רבים בונים וילות ופותחים מרכזים רוחניים אשר גובים סכומים נכבדים והלקוחות שלהם אני מסרב לקבל תשלום או מתנה ... יעידו כאן כמה פונים שזכו לטיפולי שדיברתי איתם בטלפון שעות רבות על חשבוני וסירבתי שיחזרו אלי בגלל שידעתי שמצבם הכלכלי לא מאפשר להם.. הסעתי על חשבוני מטופלים ,הזמנתי לארוחות , ביקרתי בבתי חולים ועוד ועוד וכל זאת על חשבני ... את כל זאת עשיתי באהבה רבה ובתחושת שליחות. לא הייתה לי שום כוונה לפגוע מעולם באדם או בכלל בכל יצור חי. במקום למחוק את כל השרשור שהיה מלא באנרגיה היה אפשר לתקן או לטפל נקודתית. אבל בחרתם למחוק את אחד השרשורים החשובים מבחינתי ללא כל ייעוץ עימי ... לכן בתקופה הקרובה אני יוצא לחופשה מהפורום כי אם פגעתי עד כדי כך במי מבאי הפורום אין לי מקום כאן. אפשר עוד להשיג אותי בנייד במסרים ובמייל שלי. לא היו לי כוונות לפגוע באיש מבאי הפורום או בפרנסתו של אף אחד מהכותבים. לילה טוב ובהצלחה. ערן. 5062333 052

לים34

New member
תגובה

כמו כולם בפורום קראתי כל הזמן את התקשורים של ערן,וכמו כולם בפורום נדהמתי כל פעם מחדש,אז פניתי אליו בעצמי ונתקלתי באדם מיוחד נטול אגו ומניירות אדם משכמו ומעלה שעושה עבודת קודש. אחרי שיחה של 5 דקות בערך הוא כבר ידע להגיד לי כל כך הרבה דברים עלי ועל עברי,הוא הזמין אותי אליו למפגש וזו הייתה אחת החוויות הגדולות של חיי,בזכותך ערן נפתחה לי דלת לדרך חדשה עם ים של ביטחון בעצמי ובדרך שלי,ומבט אחר על החיים (יש לי עין חדשה,זוכר
). מקווה שעוד נשמע ממך בפורום הזה,והכי מקווה שנפגש בהמשך,בהצלחה,לימור
.

privacy blocked

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif חבל שזה היחס כי אתה בנאדם מדהים ומופלא

והמתקשר הכי טוב והכי מקצועי שפגשתי (וכמו שסיפרתי לך בפגישה הייתי אצל כמה וכמה שהשארתי אצלם הרבה כסף וקיבלתי תשובות הזויות ומטעות...) ... הלוואי ולא היית בוחר לעשות זאת, כי יש פה אנשים שאתה מאוד חשוב להם, אבל זו בחירה שלך, ואני אמשיך לפנות אליך בכל דרך שבה תבחר
... תזכור ערנוש שלפעמים אנשים לא באים כדי לשמוע תשובות כנות אלא כדי לחזק את מה שהם מאמינים בו, גם אם זה לא נכון, וצריך לקבל את זה בפרופורציה, כי לא כל האנשים מפותחים אותו דבר מבחינה רוחנית... בכל מקרה אני מקדישה לך את המשפט שחשבתי עליו היום- אל תשמור דברים בבטן, זה לא מחסן
... באהבה... כל מה שמרגישים, ככה לפחות אני מאמינה, עדיף לו לצאת החוצה... וזכותך להרגיש ככה, במיוחד לאור העובדה שאתה כל כך עוזר, אבל תזכור גם תמיד כמה אנחנו אוהבים אותך
... וכמה עזרת לנו ...
אני שמחה שהספקתי לגלות את הפורום ולזכות לפנות אליך...
יש לי מבחן מעצבן מחר ... אז אני אלך לישון
... אם תוכל לענות לי על המסר בפרטי אשמח ואם לא אשלח לך אותו במייל כבר מחר ...
ערנוש, קבל ח"ח על עבודת הקודש, וכמו שאמרת לי על הביטחון שיש בך- אל תיתן לאף אחד לערער אותו (רואה... באמת לקחתי משהו אה? חחח
) שיהיה לך יום מקסים ונהדר בדיוק כמוך... מלא אור, אהבה ואנרגיות חיוביות, ותאמין לי... מי שלא מכיר אותך מפסיד המון ... אז יש לי עוד סיבה להודות לאלוהים ולמלאכים ששלחו אותי לפה בזמן
ו
לך על הכוח שאתה נותן לאנשים להמשיך מהמצבים הכי קשים...

ערן..לי אין גישה למחיקה

ולעריכה בפורום, והילה כמנהלת היא היחידה הרשאית לעשות זאת, האישה עם הילד...פנתב אלי לתא ואף אליך אני משערת וביקשה להסיר את המילים החודפות אותה.. כשהילה מוחקת עליה למחוק הכל.. האמת שבפורומים אחרים ראיתי שמסירים חלק משרשור ושמים שלט..פה נמחקה הודעה..אז לא ברור לי למה הילה טענה בפני שכך הדבר... אני באופן אישי מאוד שמחתי שהיית פה וחשבתי שעשית דברים מופלאים והמפרפקים בכוח התקשור יכלו להיווכח, באור הרב הבוקע ממך. חבל שכך אתה חש. אני חושבת הילה, שהנוכחות המועטת שלך בפורום וחוסר מעורבותך במה שמתרחש כאן פגעה באדם שפעל תחת שמך, ולו משום כך אני מצפה לקרוא פה את תגובתך!!!! לילה טוב. * אגב אני בדיוק עשיתי טעות דומה לשלך...ושכחתי למחוק פרטים מזהים בתשובתי לפונה ודאגתי שהילה תתקן זאת...במהלך היום התקשרתי 3 פעמים....בערב זה נמחק והיא אף שלחה ליSMS... ואת הילה לא קל להשיג אך ניתן... ואתה ערן, אמרת שתהיה פה רק בסופי שבוע וביקרת בתדירות גבוהה מכך על כן אני מניחה, שהייתה בכך הנאה או רווח כל שהוא עבורך ואין כאן קשר לרווח...כל מי שפועל בתפוז עושה זאת מתוך עינין ולא בשל הרווח ואם משם יווצר רווח בעתיד זה משום שכלי הפרסום המצוי בקהל רחב הוא אפקטיבי ...לא?!

רותי 11

New member
לאונרדו יקרה

כמנהלת פורום אני יודעת שאפשר למחוק חלק מהשרשור רק אם התשובה נמצאת באמצע אם מוחקים את ההודעה המקורית זה מוחק את כל מה שקשור אליה, אי אפשר לעשות זאת אחרת. וכאן אני מבינה שהיא מחקה אתההודעה שלו ומן הסתם זה מחק את כל השרשור.

אהה...חבל

מקווה שכולם יסיקו את מסקנותיהם ואחר כך נשוב לראותך כאן ערן..ואם אתה חש עומס תשים גבול למקומו של הפורום ואנשים שישלחו שאלות טפלות נתעלם מהן אני אפילו ביקשתי ממישהי לא לפנות אלי משחשתי שהיא שוכחת את העובדה שיש לי חיים... וההיסטריה שלה מיותרת... לא יזיק שנכנס לפרופורציות לגבי מה חשוב ומה פחות...!

גן סמוי

New member
../images/Emo140.gifהיי ערן../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

זאת אני האישה שכתבה לך ( בניק אחר ) חשוב לי להדגיש כאן דברים אלו 1. תודה רבה רבה מקרב לב על האנרגיות ששלחתם לי כולכם !!! ותודה מיוחדת לערן!!!!
2. הרגשתי לא בנוח שהפרטים ששלחתי במסר פרטי פורסמו וביקשתי אם אפשר למחוק אותם כיוון שאלו פרטים אישיים ולא היה לי נוח עם זה במיוחד שמדובר על ילד קטן . זה הפריע לי מעט . אז באמת
סליחה
אם פגעתי אין צורך לעשות מזה עניין
ואני כן מקווה לראות כאן את ערן לא יפריע לי שהשירשור ישוחזר רק בלי הפרטים המזהים אני מקווה שמי שקורא כאן יבין שלא היה לי נוח עם העניין של הפרטים מעבר לזה באמת אין צורך להתנגח בי בעניין הזה ןשןב תודה לפורום המדהים הזה

קיסרית01

New member
חופשה כן !!! מהפורום- בבקשה לא !!! אל תוותר

ערן היקר, כהרגלי בבוקר אני נכנסת לפורום והיום נדהמתי לקרוא את מכתבך. קשה לי המחשבה על הפורום הזה בלעדייך - אתה בשבילי דומיננטי ביותר בפורום והוא יראה אחרת בלעדייך. אני יודעת שיש לי את כל הדרכים להשיג אותך אם אני רוצה או צריכה אבל כיף לי לחזות בך מעל דפי הפורום יחד עם ליאונרדו והילה שעושים ניפלאות. אבל חביבי העין ה-3 שלך עובדת !!! וזו עובדה שאין עליה עוררין. אנא, אל תוותר עלינו. אני מוקסמת כל יום מחדש מנפלאותייך - אתה בורכת וכפי שאמרתי בעבר - אצבע האל נגעה בך באמת. כמו תמיד מנהלות ובירוקרטיה הורסות הכל מסביבנו אבל זה קיים בכל מקום ולא רק במערכת הפורומים. הלוואי ויכולנו לחיות רק מאהבה ואנרגיות טובות. אני בטוחה שהילה לא התכוונה למחוק את השרשור הכוונה הייתה למחוק את מה שהפריה לשואלת. ככה זה אתה עוזר לאחד ובדרך קורות תקלות. כמות האהבה שיש אלייך בפורום הזה היא עצומה. כמות האמונה ביכולות שלך המוכחות והאמיתיות היא מתנה עבורינו וגם עבורך. בבקשה אל תעזוב אותנו אתה באמת צריך חופש. גם נפשית וגם פיזית בטוח. (אני רק חושבת על העבודה הפיזית שלך בחום הזה ויוצאת מדעתי) שלא לדבר על המעמסה הנפשית שאתה חווה כל יום מחדש בתיקשורים.

גן סמוי

New member
../images/Emo10.gifאני מרגישה ממש רע מכל העניין

ואני חייבת לציין שאני ממש אבל ממש לא כפויית טובה!! בדיוק ההיפך במהלך כל הסופש חשבתי על האנשים הטובים ששלחו לערן אנרגיות בסה"כ ביקשתי להוריד את כמה שורות ספציפיות כנראה שזה עניין ביוקרטי ולהילה הייהת כוונה רעה בכלל היא אפילו כתבה לי במיוחד שהיו לך רק כוונות טובות !!!!!!!! אז תודה על השיחה ותודה על ההכוונה . אני מקווה שלא תזניח אנשים אחרים בגלל העניין הזה
גם ככה יש לי את הצרות שלי וגם ככה אני מרגישה לא במיטבי בתקופה הזו . וזה רק מוסיף עלי הרגשה רעה
נוספת ....

קיסרית01

New member
אל תדאגי זה לא בגללך

אל לא אשמה בכל הצרות של הנהלת הפורומים בתפוז. זה הבעיה שלהם אם הם לא מצליחים לפתור בעיות תוכנה אני גם מבינה לחלוטין את ערן ואת הכעס שלו - זו ממש חוצפה למחוק שרשור שלם שמופנה אליו. בכל אופן גם אם הנושא ייפתר או לא זו ממש לא אשמתך ולא הבעיה שלך. ערן הוא נשמה טהורה עם כוונות טובות בלבד !!! אין לא שמץ של התנשאות או רווח ולכן הוא ימצא את הדרך אלינו חזרה כך או אחרת. סמכי עליו. ותחייכי - הכל לטובה בסוף עוד ימנו אותו לתפקיד בכיר או משהו מעז ייצא מתוק יהיה בסדר

rasha911

New member
זכותך לצאת לחופשה ערן

לא רק בגלל המקרה שהיה לך עם מחיקת השרשור, אלה בגלל שהעולם העמיס עליך פה יותר מדי , ואתה מקבל הכל באהבה גדולה ועושה טובות מכל להב ולא מחכה לתמורה (ואם עושים טובות לא לאנשים הנכונים - נפגעים הרבה) אתה צריך קצת מנוחה (למרות שבספק אם יהיה לך כל עוד אתה בארץ! מהטלפונים והמסרים...) שיהיה לך בהצלחה תמיד בכל מעשיך מלאך
רשא.

../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif|ערן היקר,../images/Emo24.gif כקוראת סמויה

שלא כתבה מעולם בפורום הזה אני כבר לא יכולה לעמוד מנגד
ומבקשת ממך לא להיפגע,
ולא ללכת לשום מקום, וכן להמשיך בעשיה הברוכה שלך, זו השליחות שלך
, מעריכה ואוהבת
בסוף השבוע שלחתי לך אנרגיות בלי לכתוב כאן כלום, כך שיש אנשים כמוני שלא אוהבים לכתוב ועדין נמצאים כאן,
ועכשיו שולחת אנרגיות לחיזוק
אל תלך

ערן יקר

סליחה אם פגעתי בך. כמו שכתבתי לך במסר לא הייתה כוונה רעה חלילה במחיקה. פשוט יש דברים שאני מחוייבת לעשות מבחינת תפוז. אם נחשפו פרטים על מישהו והוא מבקש למחוק - אין מנוס. וכן אי אפשר למחוק רק נקודתית. לערי זה בנוי כך שמחוק את כל התגובות גם. אני חושבת שאתה באמת עושה רק טוב. אבל פגשת מקום של גבול או מגבלה שקשורה לפירסום. ואולי מה שאפשר לקחת מזה זה שאתה צריך לשים גבול עד כמה אתה עושה ונותן כדי לשמור על עצמך ושלא תרגיש עייפות כזו. בכל מקרה תבורך בהחלטתך ובחירתך. רוצה שהאקט של מחיקה היה לגמרי טכני. אין שום כוונה או חלילה כעס מבחינתי. נהפוך הוא.

למעלה