חופשה נעימה ונפלאה לכל ילדינו המקסימיםםםםםםםם

יסמין@

New member
חופשה נעימה!

חופשה נעימה. שלנו עדיין בגן פרטי אך יצא לחופש

באמצע אוגוסט.
מאחלת קייץ מקסים וקריר לכולנו.

China8

New member
חופשה נעימה ובטוחה לכל הילדים

ומאחלת שמירה על שפיות להורים בקיץ הלח והדביק

dana180

New member
המלצות למקומות בילוי עם הילדים

ממליצה על פארק קארסו החדש למדע בעיר העתיקה בבאר שבע שכולל גם מוזיאון מדע לילדים.
תערוכת הדינוזאורים במכון וייצמן למדע.
תערוכת ארמונות בחול במוזיאון ארץ ישראל.יש בתערוכה אפילו פסל של ספיידרמן מחול.
על תערוכת הלגו שמעתי המלצות שליליות ותערוכת החלל נראית לי יקרה בטירוף.
אם יש המלצות נוספות לדברים מעניינים אשמח לשמוע.
חופשה נעימה לכל הילדים .

China8

New member
דנה תודה ושאלה...

אם לא קשה לך תוכלי לציין לאיזה גילאים לפי דעתך מתאימה כל פעילות שהזכרת.
תערוכת הארמונות בחול נשמעת לי מעניינת מאד. ביקרת שם? מומלץ?
תודה

dana180

New member
אגדות בחול 2

הי ציינה .מנסה לצרף קישור. נראה שזה מיועד לכל המשפחה קטנים כגדולים.
הבעיה שהתערוכה בשבע בערב כנראה בגלל שמחכים לחושך כדי להאיר את הפסלים , אז לא בטוח שזה מתאים
לכל אחד.

fatfat

New member
ממליצה על פעילות במרכז מהותי

שמתאימה לילדים בגילאי 4-9. הפעילות אורכת כשעה וחצי ועם מדריכות עוברים שש תחנות שונות בהן הילדים פועלים, משחקים ונהנים כשהמסר של הסיור הוא שהיכולת לשנות דברים טמונה בכל אחד ואחד (כמובן שלילדים זה מועבר בשפה הרבה יותר פשוטה).

מרכז מהותי ממוקם בשדרות שאול המלך בתל אביב מוד לבית האופרה ולקאמרי. הכניסה 10 ש"ח לילד, הורה מלווה חינם. צריך לתאם ביקור מראש.

ולילדים מגיל גן חובה ומעלה ממליצה על תערוכת א-ב-גע- דע בבית התפוצות. אנחנו היינו בשנה שעברה עם ילדים בגילאי 6, 7, 9 ו- 14 וכולם נהנו ומאו פעילויות מתאימות לגילם. לא זוכרת מחיר אבל זה היה שפוי מאוד. גם פה צריך להזמין ביקור מראש.

סביון1

New member
מה זה תערוכת א-ב-גע- דע?

איזה פעילויות יש שם שמתאימות לעולים לב' ולד'? והאם זה מתאים גם לבנים?

תודה

גלי 10

New member
א-ב- גע-דע באמת מאד מומלצת

לעולים לכיתה ב יש שם הרבה מה לעשות, למשל חידות על מילים נרדפות ועל ניבים. יש הרבה פעילויות סביב הנושא הזה, והכל מרתק. לעולים לכיתה ד יש פחות מה לעשות, אבל עדיין יש מספר פעילויות, למשל של תרגום מעברית לכתב ברייל, קצת משחקים על שורשי מילים ועל חלקי (איברי) הפה והגרון השותפים ביצירת הצלילים והדיבור בכלל.
מה שיפה בתערוכה הזו (אולי: מיזם? זו לא ממש תערוכה) אלה דרכי ההפעלה המרתקות, אפילו לנושאים שמראש לא נראים מרתקים לכולם.
תהנו

לדעתי הפעילות ב"מהותי" לא מתאימה

לילדים מעל לגיל 7 . חגגתי שם לבתי יום הולדת 7 וזה היה "גבולי". ממליצה על ביקור במוזיאון ת"א (לילדים שאוהבים...) עם אזניות המלוות כ-10 תמונות. יש לבדוק אם עדיין קיים ולוודא שמבקשים אזניות עבור ילדים. היינו לפני שנתיים עם ילדים בגיל 7, 8 ו-11 וכולם היו מרותקים.

סביון1

New member
תודה ואלה ההמלצות שלנו

אנחנו מאד אוהבים מרכזי מבקרים. העלויות לא גבוהות והילדים לומדים ורואים דברים מענינים. אני יכולה להמליץ על תנובה ברחובות, על מפעלי נייר חדרה ועל רולדין במושב קדימה בשרון. במרכזי מבקרים יש הגבלות גיל לפעמים, כדאי לשים לב.

בנוסף יש את מוזאון צה"ל ליד מתחם התחנה בתל אביב - לשם מומלץ להגיע מוקדם כי חלק מהמוצגים בחוץ והשמש קופחת. הבנים שלי מאד מאד נהנו ואנחנו נחזור לשם השנה, לבקשתם. באותה מידה הם אהבו את מוזאון חיל הים בחיפה ואת מוזאון חיל האויר בחצרים.

ההמלצה שלי

קודם כל מוזיאון העיצוב בחולון
כרגע יש בו תצוגה של האמן רון ארד שיכולה לעורר את הדמיון של הרבה ילדים. הוא למשל צובע מכוניות ,אחר כך מוחץ אותן לאובייקט כמעט דו-מימדי ותולה את התוצאה על קירות. חובב במיוחד פיאט 600 ועוד מכוניות ישנות שמוצא במחסני הגרוטאות. גם הכסאות המפורסמים שלו שם.
זה לא רק לילדים,אבל מאד מעורר את הדמיון. הבן שלי התלהב וראיתי שם גם ילדים קטנים ממנו.
על יד מוזיאון העיצוב-המדיאטק.
ולא כל כך רחוק-מוזיאון הילדים ופארק פרס.
בעיר הזאת גם יש בית תיאטרון בובות ומוזיאון תיאטרון בובות בתוכו. אפשר שם גם לקנות בובות.
ולא,אני לא מחולון
אבל ממליצה מאד.

סביון1

New member
היינו גם בתאטרון הבובות ובמוזאון שבו

כשאנחנו היינו, היה שם גם שבוע של פסטיבל הצגות או משהו כזה, כך שהיו גם הצגות וסדנאות וכל מיני פעילויות נחמדות. אולי גם השנה יהיה פסטיבל בקיץ. המוזאון, אגב, חינם למיטב זכרוני.

למעלה