חופשה רומנטית

SSSSS2

New member
חופשה רומנטית

מה אפשר להציע לי- באוגוסט הזמן הכי לא מתאים לחופשה בארץ ובכל זאת-זה מה יש. מקום מיוחד, רומנטי,ואם יודעים גם על אתרים מיוחדים או אטרקציות מיוחדות דוקא בשיא החום הנוראי. כמובן שמדובר על חופשה למבוגרים. תודה מראש

SSSSS2

New member
מערות החשק

מה המקצוענים יכולים לספר לי עליהם?

drtrip

New member
שמעתי על המקום אך לא הייתי בו...

אם זה שייך למשפחת שלוש בחוסן, שמעתי על המקום דברים טובים. מה שאני יודעת זה שיש להם מספר מערות ולכל אחת יש שם והיא מעוצבת בהתאם. חשוב להכנס לאתר שלהם ולראות את המערה הספציפית הזו. ובכלל, אתם צריכים לדעת שאתם במערה ולבדוק אם זה מתאים לכם. האם אתם רוצים משהו רומנטי או גם משהו שונה הרפתקני ואחר... בהצלחה בכל מקרה!

SSSSS2

New member
חם מדי בחוץ, אבל לא בנשמה

אני בכל זאת מחפשת משהו אחר, לא נראה לי שבדרום, בטח לא באילת אולי באזור המרכז, ת"א עם כל החום, יש למישהו רעיונות לא שיגרתיים?מקום לינה זה לא הבעיה, אני מחפשת מה לראות.מה לעשות. אולי באזור אשדוד? מישהו יודע משהו על אבו גוש?

ה דרומי

New member
לא כול כך חם בנגב באזור של כביש

40 . נהפוך הוא גם נעים וגם קריר יש את כרמי עובדת אין שם
ביננו מי צריך בחופש . אז מה כן עושים ממול מעבר לכביש יש את חאן השיירות סורים ברכב ספארי\שטח או עולים קצת למעלה למצפה רמון לטיול נחמד במכתש. או מה שאני עשיתי זה ביקור בחוות\התישבויות בודדים קצת
ת קצת |יון| טוב שמן זית . או לנסוע לצומת משאבים לנווה מדבר|אחוזת בריאות בנגב. יש ליד גם טיולי גמלים בספינת מידבר. טיול גם בעין עובדת {חבר מועדון מטמון לא משלם כינסה} אז מי אמר שאין מה לעשות בנגב

למעלה