חופשה של המטפלת

רותי57

New member
חופשה של המטפלת

היום המטפלת הודיעה לי כי כנראה תצא לחופשה המגיעה לה בתום שנת העבודה. התקשרתי לחברת כוח אדם שאני עובדת איתם והפקידה אמרה כי העובדת החלופית חיבת להיות ישראלית, וזה כמובן עולה כ5000 שקל.וגם זה בקושי בנמצא. אז מה עושים? הרי יש המון עובדות זרות המחפשות עבודה בוודאי תשמחנה לעבוד לפחות חודש במקום להתרוצץ ולחפש אך היכן אפשר למצואם?

ענתי44

New member
שלום רותי57

אם אין עובדות זרות לטווח קצר אזי למצוא עובדת כזו רוב הסיכויים שהיא תהיה ללא רישיון, ובמקרה שהיא גרועה גם לא יהיה לך למי לפנות. וגם אם תתפשי את עלולה לשלם קנס. זה פרדוקס שהמשטר גזר גזרה שהציבור אינו יכול לעמוד בה ובפעילות שלנו לשינוי שמנו מטרה לשנות את זה. עד אז, וזה לא יקרה במהרה, את יכולה לקחת לך עובדת לא חוקית, פשוט תשאלי עובדות שאת נתקלת בהן אם הן מכירות מישהי שמחפשת עבודה לזמן קצר, או שאת יכולה לקחת עובדת ישראלית שזה עלות יקרה יותר. והחשש גם שהעובדת הקבועה לא תחזור אחרי החופשה.

רותי57

New member
חופשת העובדת

ענתי תודה את באמת צודקת אבל קשה למצוא ישראלית. נראה מה יהיה. מה שלום אמא שלך אני תמיד מתעודדת מהתשובות והעיצות שלך . יש לך שפה כל כך פיוטית אני מתפלאה שאת לא כותבת שירה או משהו אחר. יש לך שפה נהדרת

ענתי44

New member
תודה ../images/Emo9.gif

חייבות להיות עובדות ישראליות. תנסי בכל חברות כוח האדם.תתחילי כבר מחר בבוקר כדי שלא יגיע יום החופשה ותשארי בלי מטפלת.

ronnyw

New member
to ruthi57

Hi Sorry for the English (and spelling mistakes...), I am out of Israel. I follow the site all the time from far away.i I had to answer your question, as I had been in the same situation last year.i There is no legal solution to your problem. Who-ever made the rules didn't think about the vacation issue. I don't think you will find an Isareli to do the job. If you do - don't count on her staying for the whole time. This job is too difficult for an Israeli.... (no matter how much money she would get.)i The only solution is to find an ILLIGAL replacement. (This is how I started to disobay the law. )i The man-power compay you work with - will not help you, as they get nothing out of it. You have to find somehow by yourself. Ask your Phillipine about freinds, ask neighbours, ask Phillipines you meet in the park. Ask in this forum... Someone will eventually pop up.i To make you feel better - I found someone (illegal of course) for that period which was super super good. She has been with us since (as we needed two workers as my parent's situation deterurated So, there was a haapy ending to my story...i One more thing: We gave our illegal worker a letter with the real explanation to why she works for us. We thought that in case the Immigration Police catches her - it might help. Good luck !!i

zs1957

New member
חופשה של המטפלת הזרה

היי רותי 57 אינך צריכה לקחת מטפלת ישראלית ולשלם סכום גבוה. על המטפלת שלך למצוא מחליפה שתענה לדרישותייך ורק אז היא יכולה לצאת לחופש.בדרך כלל הן מוצאות עובדות זרות מהקהילה שלהן. כאלה שהן במעמד סטטוס B יש להן אישור עבודה זמני בתוקף עד למציאת מקום חדש. כלומר שמבחינת החוק יש להן ויזה. זהבה שחם

רותי57

New member
תודה

את צודקת אני אנסה לבקש ממנה שתמצא לי מחליפה אני לא יודעת עד כמה היא מיעורה בחיי הקהילה שלה פה

למעלה