חופשה של המטפל/ת

חופשה של המטפל/ת

היי לכם, אני קוראת סמויה... מאד נהנית מהסדרה ועלתה בי שאלה אליכם - האם המטפל/ת שלכם מרבה לצאת לחופשות? קצרות/ארוכות? מתריע מראש או בדקה התשעים? ו - איך אתם מתמודדים? יודעת שלא לגמרי לגמרי קשור אבל אשמח אם תענו בכל זאת.

../images/Emo142.gif

לא חושבת שזה פוגע באפקטיביות של הטיפול אבל מעניין אותי לדעת אם כל ההמטפלים מרבים לצאת לחופשות. המטפל שלי יוצא לחופשות של עשרה ימים בערך בכל משהו כמו שלושה חודשים. לא יודעת אם זה חריג או לא...

אוקיי

לא הייתי מטופלת <אצל פסיכולוג> שנים.. לכן לא יודעת.. מטופלת ברייקי ורפלקסולוגייה... עדיין לא יצא לה לצאת לחופש :)

תשובה..

המטפלת שלי מודיעה בדרך כלל שבוע מראש. היא יצאה פעמיים בחודשיים האחרונים לשבוע. התמודדתי עם זה אחלה, אני סובלת אצלה. ולא מבינה למה זה נקרה טיפול? מה אנחנו אוטו?!

עדן גפן

New member
גם לי הייתה בעיה עם זה בהתחלה=\

בטלפון שלה כל הזמן בהתחלה צלצל והיא הייתה עונה ואומרת "אני בטיפול נדבר אח"כ" אז כאילו זה היה מעצבן, גם טלפון וגם טיפוך
לומדים להבין את זה..

היא מודיעה שבוע מראש וזה לא קורה

הרבה בכלל.. שבוע ראשון שהיא יוצאת לחופשה מזה חצי שנה

pomelit

New member
זה עניין נורא יחסי

שלי בקושי יוצא לחופשה, ואם כן בדרך כלל מודיע לפחות שבוע מראש. בקושי זה אומר פעם בשנה, ולפעמים אפילו זה בקושי. אני דווקא שמחה שיש הפסקות - זה נותן לי מנוחה
אבל נראה לי שזה משהו שאפשר להעלות מול המטפלת. אולי לא שאת מצפה שהיא לא תיקח חופשים, אבל כן שתודיע לך מספיק זמן מראש, ובוודאי להסביר ולהבהיר אם זה מפריע לך ואיפה.

עדן גפן

New member
שלי יוצאת לחופשת לידה מתישהו

השבוע:| בטח שזה עם הודעה (נו, מה, לא רואים
חח) אבל זה ממש קשה לי
אולי כמו שהציעו לי כאן ללכת לקופח' ואולי דרך שם ייתנו לי טיפול

pomelit

New member
נשמע שזה קשה כפליים

גם כי את לא רוצה שהיא תלך, גם כי זו חופשה ארוכה, וגם כי אולי בעצם את מרגישה שאת צריכה לשמוח בשבילה, וזה קשה לך כי תישארי לבד
אולי כדאי ללכת למישהו אחר בינתיים אם את מרגישה שזו תקופה ארוכה מידי. בכל מקרה, כדאי לבדוק.

למעלה