חופשה

Dardanelles

New member
אנחנו נוסעים לחופשה שבוע הבא לשבוע,כבר חודש בלחץ כי גם רק עברנו לדירה חדשה ואני מפחדת לעזוב את החתולה, בת דודה שלי הולכת להישאר אצלנו בדירה לישון כדי לטפל בה אבל היא חיילת כך שהחתולה תהיה רוב היום לבד וזאת הפעם הראשונה שהיא תשאר לכל כך הרבה שעות לבד בדירה החדשה כי רוב הזמן אני נמצאת איתה כמעט כל היום. אני מפחדת שהיא לא תקח את זה קשה מדי שאנחנו נוסעים לשבוע וממש דואגת לה. שמישהו ירגיעה אותי בבקשה🙏🏼

גורדיאן-II

Active member
אנחנו נוסעים לחופשה שבוע הבא לשבוע,כבר חודש בלחץ כי גם רק עברנו לדירה חדשה ואני מפחדת לעזוב את החתולה, בת דודה שלי הולכת להישאר אצלנו בדירה לישון כדי לטפל בה אבל היא חיילת כך שהחתולה תהיה רוב היום לבד וזאת הפעם הראשונה שהיא תשאר לכל כך הרבה שעות לבד בדירה החדשה כי רוב הזמן אני נמצאת איתה כמעט כל היום. אני מפחדת שהיא לא תקח את זה קשה מדי שאנחנו נוסעים לשבוע וממש דואגת לה. שמישהו ירגיעה אותי בבקשה🙏🏼
מה שיוקיטה אמרה - ואין מה לפחד מהמצב הזה, זה סידור מעולה והחתולה תסתדר שבוע לבדה בלי בעיות.
רק חשוב מאוד שהחיילת, שאולי לא כל כך מכירה חתולים ולא יודעת עד כמה הם חמקמקים, תקפיד מאוד ולא תאפשר לחתולה לברוח, זאת סביבה חדשה והיא עלולה ללכת לאיבוד ולא לחזור.

Yukita

Active member
מנהל
בעקרון יש לכם פה את הסידור הכי טוב והכי מועדף על חתולים - להשאר במקום מוכר ושיהיה מישהו כל יום בבית. זה בסדר גמור שבת הדודה לא נמצאת 24/7 כי החתולה לא מחפשת את בת הדודה שלך ומן הסתם אינה קשורה אליה באופן מיוחד.

כל זמן שבת הדודה אחראית (זוכרת לשים אוכל ומים, מסכימה לטפל בארגז החול, שמה לב לא להשאיר דלת פתוחה וכו') הסידור נשמע מעולה. סעו ותיהנו!

תירגולת הכנסת ילד לגן - התחילי להעדר כבר עכשיו. יום אחד לשעה, יום אחר לכמה שעות. גם החתולה תתרגל, וגם את תראי את התגובה שלה.
סביר שלא יהיו דרמות. בטח כשהחתולה בטריטוריה מוכרת. למיטב ידיעתי, טריטוריה נמצאת אצל חתולים בחשיבות הגבוהה ביותר.

למעלה