חופשה

boaz1122

New member
חופשה

אם לא עשיתי אף פעולה(ריגול, תקיפה...) 24 שעות, ופתאום מישהו שולח עליי לווין או תוקף אותי. אני יכול לצאת לחופשה או לא? כי זה מופיע בחדשות. תודה! ורק מי שיודע 100 אחוז שייענה

gindis

New member
תשובה

רק כאשר אין פעולה בחדשות אז המדינה שלך יכולה לצאת לחופשה. בלי 24 שקטות זה לא יתן לך לצאת לחופשה... אל תשכח אתה מנהיג המדינה וכמו במציאות לא תוכל לצאת לחופשה אם קורה משהו!

boaz1122

New member
אז

זה לא ממש עוזר החופשה... מחר אני טס לחו"ל, מישהו שלח עליי לווין קודם. אז אני לא יכול לצאת לחופשה... שבוע וחצי אני לא במחשב והמדינה שלי תיכחד:\

boaz1122

New member
שאלה

יצאתי לחופשה וזה רשם לי חופשה נעימה. אמרתי לחבר שלי לראות אם רשום שאני בחופשה או משהו.. לא היה רשום כלום. והוא הצליח לשלוח מעליי לווין. שאני בחופשה זה לא אומר שהמדינה כאילו סגורה ואי אפשר לעשות עליה אף פעולה?! תודה!!!זה חשוב!

boaz1122

New member
נו מישהו יכול לענות?!

זה חשוב אני טס עוד מעט לחו"ל ולא בא לי שיזיינו ת'מדינה שלי בזמן שאני לא בארץ:\ ערן זה אמור להיות ככה?

iaskapa

New member
תבדוק את הקידוד יכול להיות ../images/Emo26.gif

שהקידוד מוגדר על מצב אוטומטי לכן יש לך בעיה (encoding באנגלית) אני לא מכיר כלכך טוב את הפייר פוקס אבל באקספלורר זה מופיע ב view

boaz1122

New member
אבל

ערן אמר לפני כמה ימים שאם אני בחופשה, כשמחפשים אותי ביחסים זה רושם שיצאתי לחופשה... וחבר שלי הצליח לרגל אחריי אז נראה לי אפשר גם להתקיף אותי:| קיצר יצאתי לחו"ל עכשיו :) ערן אם יש בעייה בחופשה או משהו אז תנסה לסדר כמה שיותר מהר:D

HuriCaN

New member
תשובה איך לצאת לחופשה:

אתה לוחץ על מידע על המדינה שנמצא בתפריט הראשי של המשחק ויש לך שם שלושה כפתורים והאמצעי נראה לי זה חופשה ואז אתה לוחץ........

למעלה