חופשות בין סמסטרים

hay12345

New member
חופשות בין סמסטרים

שלום לכולם! אני מתחילה ללמוד משפטים השנה בבינתחומי וראיתי שאלה שנשאלה בנוגע למספר ימי חופשה בין סמסטר א' לבין סמסטר ב' . רציתי לשאול אתכם, תלמידי משפטים, מהאוניברסיטאות ומהמכללות השונות כמה ימי חופשה בערך יש לכם בין מסמטר א' ל ב' (שוב- דגש על ה"בערך" אני יודעת שזה בר שינוי) פשוט שמעתי שבבינתחומי אין כמעט ימי חופש בזמן שבמוסדות אחרים יש, אז אני רוצה לוודא האם זה נכון תודה רבה לכל המגיבים ויום טוב !!!

Margarita22

New member
חופשה בין סימסטרים

joemanor

New member
חופשות סמסטר בבינתחומי

בעיקרון זה מאוד תלוי במזל, כלומר באיך שובצו המבחנים בין הסמסטרים. יש סה"כ כחודש-חודש ושבוע בין הסמסטרים שלאורכו משובצים המבחנים. יש כ"כ הרבה פרמטרים שמשפיעים, כמו למשל סופ"ש/אמצע שבוע, מתי נופל פורים ועל אילו ימים, סדר המבחנים, הרווחים בין המבחנים, האם יש מבחנים בקורסי בחירה או לא ועוד עוד. מה עוד שאין לך כמעט שליטה על זה. את יכולה לראות את לוח הבחינות באתר, להסתכל בידיעון מתי החופש וכך לחשב. הידיעון הכתוב אמור לצאת בקרוב ובכל מקרה גרסה שלו תעלה לאתר בקרוב. אני יכול לומר שעד כה היו לי סמסטרים עם 8-9 ימי חופש, וגם סמסטרים עם 4 ימי חופש, הרוב באזור השבוע +-....

dasoona1

New member
עוד שאלה בנוגע לבינתחומי...

מתי אני אמורה לקבל את מערכת השעות..? אני הולכת ללמוד משפטים +מנהל עסקים

joemanor

New member
מערכת שעות

מערכת ראשונית וכללית של המסלול את יכולה לראות כבר עכשיו ב"מערכת שעות">מערכת שעות מסלולית, כמובן במידה וכבר קיבלת בדואר מכתב עם מספר המסלול שלך (נראה לי שבאמצע אוגוסט כבר אמורים לקבל). זוהי מערכת כללית כאמור, יש בה למשל שתי קבוצות תרגול בעוד שאת תהיי רק באחת, אין בה קורסי בחירה כמובן (לא רלוונטי לסמסטר א' שנה א' אבל שתדעי). בעקרון ממה שהבנתי עד סוף החודש מקסימום יהיו מערכות שעות בתוך האתר האישי שלך ("מרכז אישי"), בכל מקרה ישלחו לכם מכתב על זה במייל.

dasoona1

New member
מממ

לא קיבלתי מס' מסלול...ואם יש במערכת שתי קבוצות תרגול- איך אני יודעת באיזו אחת מהן אני אהיה... ואיך אני נכנסת למרכז האישי ? תודה רבה!

joemanor

New member
את צריכה לחכות למס' מסלול

אז תוכלי להסתכל במערכת שבאתר הכללי, לא תדעי בהתחלה באיזה קבוצת תרגול את. לאחר מכן, תוכלי לראות את המערכת שלך המסודרת והספציפית במרכז האישי, כשהוא ייפתח לכם ישלחו לך ססמא ושם משתמש למערכת. כרגע את יכולה רק לחכות, לפחות לא עוד הרבה זמן

ynana1

New member
מסלול לבחירה?

האם ניתנת האפשרות לבחירת מסלול? ובמידה ולא , האם ניתן להחליף מסלול שנקבע לי מראש?

תקותנו

New member
כעקרון המסלול נקבע ע"י המרכז

הוא לא נבחר על ידך, הוא אמור להיות קשור להתמחות במנע"ס שאליה נרשמת אבל בפועל הוא די אקראי וכן, אפשר לעבור מסלול, רק צריך סיבה טובה וזה שהמערכת לא נוחה היא לא סיבה כזו לדעתם. בקיצור, חכי בסבלנות כי אין מה לעשות כרגע

תקותנו

New member
בקיצור את מחכה ורואה מה נתנו לך

ואם יש בעיות מנסה להחליף כמה שיותר מוקדם קחי בחשבון למשל שיתכן שהלימודים יתנגשו לך עם משהו מאוד חשוב (נניח עבודה קשיחה) ותחליפי מסלול, ואז תגיע השנה הבאה/סמסטר הבא ודווקא המסלול הקודם יהיה לך יותר נוח... זה אחד החסרונות בבינתחומי, אין הרבה גמישות וכדי לשנות משהו, למשל אם רוצים לעשות קורס אחד עם מסלול אחר מאיזושהי סיבה, צריך להתאמץ (עזבי שזה גם לא נוח ללמוד קורסים מחוץ למסלול כי אז אין עם מי ללמוד, לעשות עבודות וכו') בקיצור- חכי ותראי מה עולה בגורלך, בד"כ כל המסלולים מסודרים די דומה

למעלה