חופשות יוגה בארץ

darealthing

New member
חופשות יוגה בארץ

אהלן, לאחר ארבעה חודשים מ-ד-ה-י-מ-י-ם של מדיטיישן יוגה, אני מנסה כבר מספר שבועות למצוא חופשת יוגה בארץ - אפילו לא חייב חופשה, לא כלכך ידעתי באיזה מילה להשתמש - אולי סדנא.. פשוט כמה ימים של יוגה, כמה שיותר רחוק מהבבילון של ת"א. גם אחרי ששאלתי את המורה שלי, ואנשים אחרים שמבינים עניין - אף אחד לא ידע. מישהו יודע על דברים כאלה בתקופה הקרובה ? שבוע נפלא, אדם

situp

New member
אימון חנוכה

פרטים ב: vijnanayoga.com בארץ בד"כ עושים ריטריטים לקראת הקיץ ובמהלכו..

לקשמי

New member
אמנם לא בתקופה הקרובה...

אלא בפסח, יש נופש יוגה של מרכז שיבננדה, סביר להניח שיהיה בקיבוץ הראל. (קיבוץ בדרך לירושלים, שם מתקיימים כל הנופשים, כ-3 פעמים בשנה). מדובר ב-4 ימים שבהם יש לך הזדמנות להתנסות ולהכיר את אורח החיים היוגי על תרגוליו השונים. אני אישית ממליצה בחום.
אם את מעוניינת בפרטים את יכולה לפנות אליי במסר. בהצלחה

סדנת חנוכה של ענת צחור

חפש באתר של יוגה סטודיו, וכנראה שתהיה סדנת אשטנגה של דארמה לפני פסח.

darealthing

New member
אני עדיין מחפש את הישועה ../images/Emo24.gif

למרות שניסיתי לדבר עם אנשים, נכנסתי לאתרים ושלחתי אימיילים - עדיין לא מצאתי משהו קונקרטי בנוגע לסדנת יוגה בטבע.. שזה קצת מוזר, כי בנושאים אחרים שהם לא יוגה יש סדנאות בטבע בפשע.

סטיוויה

New member
הנה ישועה....

סופשבוע קסום של יוגה על שפת הכנרת בהדרכת נעה צוויג. י בחג חנוכה נר שישי, 21-23 לדצמבר.י הסדנה בהדרכת נעה צוויג, מורה בכירה לאיינגאר יוגה.י מתאים למתחילים ומתקדמים.י פרטים נוספים באתר מרכז איינגאר ללימודי יוגה אלכסנדר ינאי 3, ת"א טל. 6020934-03

למעלה