חופשות.........

shelycat

New member
חופשות.........

כולנו כאן עדיין(כמעט)...... יש לכן תוכניות לקיץ הקרוב כבר? אולי איזה חופשה מענינת בארץ או בחו"ל? מה אתן מעדיפות בטן גב במלון "כבד" אולי עם איזה חוף ים או בריכה, או שמא איזה קלאב-מד? או שאולי אתם שייכים יותר לאלו שלוקחים את האוטו/אוהל ואיפה שנוחתים נוחתים, אולי איזה טרק, או מסע ממוטל למוטל? או אולי אתם שייכים לגזע שלישי שמעדיף חופשות "עירוניות" יותר, מסעות שופינג, גילויי פינות חמד עירוניות, מוזיאונים, שווקים ....?

אתי@

New member
אני מעיפה...

הכל
אבל השנה לא ניסע בקיץ, כי היינו בירח דבש במרץ. במקום זה, אנחנו מתכננים טיול בתאילנד ונופש (בטן גב) באיים - בינואר

יעלי2

New member
...מה שאתי אמרה../images/Emo6.gif

אבל ברצינות, הקיץ ניסע מקסימום לאילת כי חזרנו מירח דבש מטורף באפריל ואנחנו מקווים להיות עסוקים כך שלא נשים לב והקיץ יעבור בנעימים... בגדול, עד שהכרנו כמעט ולא נסעתי לבתי מלון בארץ כי היו לי אלטרנטיבות, אבל מאז חלפו הרבה מים בירדן ובתי מלון טובים קיבלו אותי בזרועות פתוחות. היום אני מעריכה חדר מדהים עם נוף לים ובחו"ל גם התרגלתי להחלפת מצעים פעמיים ביום (לא בשבוע, ביום!). בטיול הקודם לא הזמנו מראש מקומות לינה ופשוט עצרנו באיזה מוטל שהתחשק לנו, בררנו מחירים ונשארנו ללון. בכלל ארה"ב באיזור ניו אינגלנד נתגלתה כמקום מיהמם. בכל מקום שהגענו, פרקנו את המזוודות מהאוטו ויצאנו למרכז העיר. קפצנו לסרטים, הזמנו מקום במסעדות והרגשנו כמו בני בית בעיירות שכוחות אל. מומלץ בחום גם וגם!
ואתי... גם אצלינו תאילנד על הכוונת, אבל אפילו אין תאריך משוער.
,
נכבוש את כל העולם.

Ronnie*

New member
ניו אינגלנד?

נראה לי שאני אבקש ממך כמה טיפים, בבוא הזמן... אנחנו מתכננים לטייל גם שם. זה נתון לשינויים, אבל התוכנית המקורית היתה לקחת רכב באזור מפלי הניאגרה ולנסוע דרך טורונטו לכיוון בוסטון, ולעבור בעיירות קטנות בניו-אינגלנד בדרך (אני זוכרת את השם נורת´ קונוויי, למשל). מה היה המסלול שלכם שם, פחות או יותר?

מאי26

New member
רוני, את מוזמנת לקחת טיפים גם

ממני, היינו בספטמבר בטיול של חודש שהוקדש כולו לאזור המקסים הזה.

Ronnie*

New member
תודה רבה!

אני משערת שנתחיל לתכנן מתישהו בחודש הבא (באופן עקרוני כבר יש לנו מסלול מפעם שעברה, אולי נכניס בו קצת שינויים). אני אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות, כאן או במסר... תודה.

Ronnie*

New member
ארה"ב, אני מקווה...

זה ירח הדבש שלנו, והפיצוי על הטיול שבוטל בשנה שעברה (כמו שכבר סיפרתי פה, היינו אמורים לטוס לארה"ב לשלושה שבועות - ב- 11 לספטמבר דווקא...
). לאחרונה שקלנו להחליף לתאילנד, אבל נראה לי שנישאר עם התוכנית המקורית... יהיה לי קשה מדי לוותר עליה, אחרי כל עוגמת הנפש. אוהלים וכאלה זה ממש לא בשבילנו... אנחנו מפונקים (למרות שבסיני דווקא ישנו ב"חושות").

תוכי

New member
אנחנו........

נשארים בארץ וכנראה גם לא ניסע לשום מקום כי באוגוסט אנחנו נכנסים לדירה בעיקרון אולי ניסע לאיזה צימר בצפון שנסיים את כל העברה והסידורים בנתיים אנחנו עמוק בתוך כל הסידורים למשכנתא כך שרק באוקטובר (יום ההולדת שלי) נובמבר אולי ניסע

נופר30

New member
לא נראה לי שניסע לאנשהו

רק חזרנו מתיאלנד אבל אנחנו די נוחים במהלך הקיץ הרבה פעמים אנחנו נכנסים לאטו עם ארגז ההפתעות (יש לי ארגז מוכן לקמפינג עם הכל צריך רק לקחת אותו ולנסוע ) עוצרים בדרך לקנות אוכל ועוצרים היכן שעוצרים וחוזרים במוצאי שבת כנראה ששנה הבאה ארה"ב הבעל עדיין לא היה וזה לטענתו חור בהשכלה טרק זה לא אני אבל גם לא שופינג ( שלומי די כעס עלי שלא עשיתי קניות בתיאלנד לעצמי ) אני בעד מוזאון טוב לראות כיצד אנשים חיים להם

Aאלינור

New member
שנינו אמורים ללמוד בקיץ, כך שכנראה

לא יהיה טיול משמעותי. חוץ מזה זה עתה חזרנו מגיחה ללונדון. בעבר היינו משלבים טיול של עיר גדולה (למשל, פריז, ברצלונה) + טיול בCOUNTRY של אותה ארץ. אבל אנחנו לא תיירים גדולים במובן הזה שלא כל כך אוהבים את כל אתרי התיירות שמופיעים בספרים, מנזרים, מוזיאונים, טירות וכיוב´. אחרי שהבנו את זה, שינינו גישה - לונה פארק למבוגרים אני קוראת לזה: רק דברים כיפים. עד שנתבגר. בירח דבש לדוגמא נסענו לארובה - היה חלומי ואורלנו - פארקי שעשועים ומאוד מאוד נהננו. גם בערים הגדולות אנחנו בדרך כלל לא הולכים ל"אתרים" אלא למקומות שווים, חנויות מעניינות וכאלה.

fila

New member
............

נושא כאוב..... אני מרגישה שאני כבר חייבת חופש........ האמת היא שאחרי ירח הדבש שלנו בארה"ב והקאריביים אז אירופה כבר לא מלהיבה אותי כמו פעם... אנחנו (רק) חולמים על עוד פעם ארה"ב במיוחד על מיאמי ועוד שייט לצד המזרחי של הקאריביים אבל זאת הוצאה שאנחנו ממש לא יכולים לממן כרגע אז לקיץ הזה חוץ מסופשבוע ארוך באילת ביומולדת שלי בעוד חודש, אנחנו מתכננים גם חופשה דיי קצרה משהו כמו 10 ימים עד שבועיים באירופה אבל בסגנון בטן גב- מלון יוקרתי קרוב לים , אני ממש אוהבת את איטליה אז אולי סיציליה... או אולי מדירה שמעתי שמקסים שם...... נראה, אני מניחה שלאן שלא ניסע אני יהיה מאוד מאושרת כשכף רגלי תדרוך בשדה התעופה

עוד 3 שבועו אנחנו נוסעים

לסוף שבוע קצר בפראג, ובאוגוסט אולי איזה צימר.....לחגוג יום נשואים

rinutza

New member
אנחנו עדיין צריכים לתכנן ירח דבש

כי היינו רק בטרום ירח-דבש בקלאב מד בקמר שהיה בטן-גב מוחלט. פשוט לא עשינו כלום כל היום. אנחנו מתלבטים בין ארה"ב לתאילנד - שונה לחלוטין ושניהם מתאימים לנו, אז אפילו עוד לא התחלנו לתכנן.

אביבית1

New member
עוד 3 שבועות אנחנו

נוסעים כמו כל שנה להעביר 3 ימים בהייאט ים המלח, אח"כ אביחי רוצה לטוס ליון לטייל לא לעשות בטן-גב.

הילית*

New member
עוד פעם דורכים כאן על היבלות ? ../images/Emo8.gif

האמת שלא היינו בחופש אמיתי כבר כמעט 3 שנים... וזה נורא עצוב מאז נסענו לסופי שבוע קצרצרים בארץ (שישי שבת) ונסיעה קצרה לרודוס (אני גם הייתי בסוף שבוע בפראג עם העבודה). אנחנו מאלו שאוהבים טיולי קמפינג- לקחת אוהל ושקי שינה ולעבור ממקום למקום. אף פעם לא לישון באותו מקום שוב. ככה עשינו את חצי ספרד ותאמינו לי שרמת הקמפינג שם פשוט גבוהה (ברוב המקומות). אנחנו מאלו שנוסעים לחו"ל לטייל ופחות לצורכי קניות (את זה עשיתי פעם עם חברה שלי בלונדון...) מסיבות שקשורות בעבודה אנחנו מוכנים להסתפק גם בחופשה של שבוע בחו"ל. לקיץ הקרוב אולי נצליח ליסוע לשבוע לחו"ל (בשאיפה...) ואולי בסביבות יום הנישואין הראשון נסע לסוף שבוע בכרתים...

אופה3

New member
אני אני אני, הולכת לעשות חיים הקיץ

בעיקר כדי לשחרר לחץ, להוציא את כל הלחצים מהמוח, אז ככה בעלולי, הבטיח לי טיול ליוון, בערך עוד איזה חודשיים, שנחסוך קצת כסף כי הוצאנו את כל מה שהיה לנו על השיפוץ של המקלחת והשירותים. וגם נסיעה לטבריה, לשישבת, עם אוהלים וכאלה, וכמובן הרבה ליםםםםםם אני חולת ים ומים, אז בטח בערבים אני אהיה בים. חוץ מזה אין כמו חופש לנשמה. כל טוב ושבוע טוב האופה

שמופית

New member
חווווו"ל. זה פה ממש ממול ../images/Emo6.gif

אני מתה על טיולים בחו"ל ולפני שהכרתי את תמיר התוודעתי להנאה העצומה של לטייל לבד ! טיילתי חודשיים בקנדה וחודש בספרד ואני ממש אוהבת את זה ! לרוב אני מטיילת מעיר לעיר, כשבדרך עוצרת במקומות וכפרים קטנים. הכי אני אוהבת לראות איך חיים האנשים ביום יום ומשתדלת להתרחק ממוקדי תיירות (פעם אפילו השתתפתי בחתונה בטורקיה, באיזה כפר קטנטן). שופינג אני לא כל כך אוהבת, אלא אם נוסעים לסופ"ש עם מזוודה ואז אפשר, אבל כשאני מסתובבת עם תרמיל על הגב, אני משתדלת - כמה שפחות לקנות... לדאבוני הרב, תמיר לא מת על נסיעות לחו"ל. הוא אומר שהוא נהנה להיות איתי ולא אכפת לו איפה זה יהיה. בארץ או בחו"ל... לפני החתונה היינו בטרום ירח דבש 3 שבועות בצרפת והיה מדהים ! עדיין לא יצאנו לירח דבש. חשבנו דווקא על ספארי בקניה ואח"כ כמה ימים בזנזיבר אבל עדיין אין החלטה סופית.
אז נכון לעכשיו אין לנו שום תוכניות חו"ל לקיץ

kisses

New member
החופשה הבאה שלנו זה ../images/Emo104.gif

אחריה זה יהיה ככל הניראה הקריביים

סיגל2

New member
אצלנו זה תלוי בסוג החופשה

אם אנחנו נוסעים לחו"ל אז מעדיפים לטייל ולנצל כל זמן פנוי להכיר את המקום, אך אם זו חופשה בארץ אז בדרך כלל בטן גב במיוחד באילת.

למעלה