חופשים בגנים

popo11

New member
חופשים בגנים ../images/Emo4.gif

שלום ! יש לי שאלה לכל ההורים עם ילדים בגנים - הבן שלי רשום בגן פרטי בחיפה ואני מרוצה מהטיפול בגן מאד. אבל, אנחנו משלמים המון כסף (2300 ש"ח בחודש) ולי יש הרגשה שהגן כל הזמן בחופש. היו שלושה ימים בפורים, עכשיו 10 ימים בפסח (מערב החג ועד יום ראשון אחרי חג שני), וזה לפני שהילד חולה. למה זה ככה ? לפי דעתי, אם זה גן פרטי ומשלמים כמו גן פרטי, תוכנית הלימודים לא צריכה להיות כמו בגן של נעמ"ת ! שלא לדבר על זה שבגנים של קיבוצים שעולים אותו הדבר, עובדים כל יום, כולל ערבי חג. חוץ מזה - אוגוסט. על אוגוסט אנחנו משלמים חודש מלא ומקבלים שבוע. חוץ מזה, אם רוצים, יש קייטנה בתשלום של חודש מלא והיא כ-20 ימים. יוצא שמשלמים חודשיים ומקבלים חודש פחות 10 ימים. מה זה ? אנחנו עשויים מכסף ? נורא מרגיז. למשהו יש הסבר ? תודה על ההקשבה סיון. נ.ב., מי שמשוטט בפורומים יגלה שזו הפעם השלישית שאני שואלת את השאלה, אז התנצלותי על הכפיותיות ! אני חייבת לפתור את הענין הזה.

rachell

New member
אצלנו בגן הפרטי

אבל פריירים לא ........... אם נראה לך שאת לא מקבלת תמורה בעד הכסף למה את משלמת? מה נאמר לכם בתחילת השנה האם חתמתם על חוזה ולמה התחייבה מנהלת הגן? ובאיזה גיל הילד? אצלנו משלמים 1600 ש"ח בפורים לא היה חופש בכלל בפסח חופש חלק מהימים אבל זה בגלל בעיות אישיות פתאומיות של הגננת ונקבל פיצוי בקיץ אבל - במשך כל השנה פעם בשלושה שבועות יום שישי חופש בקיץ כל יולי - אוגוסט עובדים מלא פרט לימי שישי עכשיו הבחירה שלך מה לעשות עם לא השנה אז לגבי שנה הבאה וכדאי לברר מראש גם נושאים אלה חג שמח וחופש נעים ושקט

popo11

New member
הקפצה ! ../images/Emo102.gif הקפצה ! ../images/Emo102.gif הקפ

הקפצה !
הקפצה !
למה אתם לא עונים לי ?

רק לא את המילה "הקפצה"...../images/Emo5.gif

בהיסטריה של היום, יש לה קונוטציה לא כ"כ נעימה. במקום זה ניתן לומר מק
. ולי אין הרבה מה לומר, חוץ ממה שנאמר פה - אם את מרגישה שאת משלמת יותר מדי, אז תאמרי.

רותי ע

New member
גן פרטי הוא עסק לכל דבר

אם את מוכנה לקבל את התנאים אין לך מה להתלונן. בגן שלנו משלמים 1600 ויש פחות חופשים. אם הוא היה עולה יותר ועם יותר חופשים כנראה שלא הייתי נרשמת אליו. זהו אחד הדברים שכדאי לבדוק לפני שנרשמים לגן.

rlsy

New member
בתגובה לחופשים

אני רוצה להגיד לך שבעיר הדברים יקרים. למשל הילדים שלי לומדים בקיבוץ, למרות שאני גרה בעיר. בגן הם היו בקיבוץ, שם זה עולה 2000 שח לחודש מהשעה 8 בבוקר ועד 4. יש ארוחות צהריים מעולות יחס מסור ואוהב. אין חופשים אפילו לא בערביי חג וגם אם את רוצה שלחי אותם ביום כיפור. אני רוצה להגיד לך שהקיבוצים זה מקום מצויין לגדל ילדים. היום יש לי שני ילדים בכיתה ח וז והם עדיין לומדים בקיבוץ שזה נחשב מבחינתי לחינוך פרטי. לשניהם יחד עולה לי 800 שח לחודש אבל היום המסגרת היא רגילה ודומה לעיר כולל חופשים. אך אני מאוד מרוצה מהקיבוץ ולא מחליפה אותו. אני ממליצה בחום לכל מי שחושבת על כך. דרך אגב מדובר על הקיבוצים אושה ותיכון יגור. מקומות מעולים לילדים. סיגל

למעלה