חופשי שוחרר כסינגל...

חופשי שוחרר כסינגל...

(אני הראשון שכותב על זה כאן?
) בחירה טובה בהחלט...אבל למה הם משחררים אותם כל כך מהר?

AdamINC

New member
כי what about you

הוא שיר מדהים, אבל ממש ממש לא ייקלט ברדיו לעולם. חופשי מצויין!

mor000

New member
...

what about you דווקא הגיע ממש לא מזמן לרדיו... ועוד מעט הוא מצטרף ל"אין לך מקום" בחדר שלי... לא, סתם... אבל מה שכן רציתי להגיד זה שעוד לפני ראש השנה היהודים כנראה מגיעים לרדיו האזורי של ראשון 106FM והולך להיות באנזונה [=

TairAtias

New member
../images/Emo207.gif הגעתי למסקנה

שאין לך מקום שיר מצויין ושסתם אומרים שהוא הכי גרוע באלבום. שיר מעולה, במיוחד הפזמונים שלו... והסוף

הוא שיר טוב...

לא יודע אם הכי גרוע באלבום,בתכלס זה עניין של טעם. גם אני לא חושב שהוא הכי גרוע בעולם. אני חושב שעשו לו עוול בגלל שטחנו אותו חודש ואז פתאום הגיע הדיסק עם כל השירים החדשים ופתאום הוא נזנח קליל כי אותו כולם הכירו והוא לא חידש כלום. אבל אני בטוח שאם הוא היה משתחרר עם שאר הדיסק הוא היה זוכה להרבה יותר הערכה. אני אישית אוהב אותו אבל למרות זאת אני יותר אוהב את רוב השירים בדיסק יותר ממנו. אני חושב שהלחן שלו אדיר. והתיפוף בו הוא אחד הטובים ששמעתי אי פעם במוסיקה הישראלית. אני חושב שבהופעה בכלל הוא יהיה סוף הדרך

לא מפתיע במיוחד...בהחלט הבחירה הנכונה

השיר הכי קליט ופופי בכל הדיסק. אני אישית לא בעד המהלך להוציא סינגלים לרדיו או קליפים ל24,אבל אם היהודים רוצים להוציא זאת זכותם המלאה... תתכוננו לטחינה ארוכה בגלגל"ץ
אגב אמיתי אני לא חושב שזה כל כך מהר כמו שאתה חושב. אין לך מקום יצא ב14.5 חופשי יוצא עכשיו באמצע אוגוסט 3 חודשים אחריו. לדעתי 3 חודשים בין סינגל לסינגל זה סביר למדי שלא לומר ממוצע. ולדעתי הטיימינג מושלם. אין לך מקום כבר די נשכח ולא מושמע כמעט ברדיו. היהודים עוד שבועיים חוזרים להופיע ואין זמן מתאים מזה לשחרר עוד סינגל.

The Kinslayer

New member
טחינה ארוכה בגלגל"צ זה דבר רע?

אני חושב שזה פירגון, ואין צורך לראות את זה כדבר שלילי.

נשמת

New member
דניאל, כשאתה חייל -

אז אתה שומע גלגל"צ. וכשאתה שומע גלגל"צ, אתה לא טורח לשמוע את השירים שרצים שם מאחר והם רצים הלוך חזור, גם מרצונך החופשי. זה הגיע למצב שאני מדלגת תמידית על "אין לך מקום" כשאני בבית\איפשהו שומעת את הדיסק. כשאתה חייל - אתה מתעטף חסינות מול כל הטחינות ברדיו. והיתרון בו היה שהיהודים נשמעו אחת ל-... וכשאתה אחד מחברי הלהקה, אתה הכי מבסוט!!!!!!!!

The Kinslayer

New member
אני לא מסכים איתך.

אני יודע כשגם כשיגיע זמני להיות חייל אני אהיה מבסוט בשביל כל אמן שאני אוהב ומעריך כאשר משמיעים אותו ברדיו. אין מה לעשות, לדעתי זה סוג של הכרה ופירגון. ואין לך מושג כמה אני שומע גלגל"צ, באמת. נ.ב. חשוב לציין שעד שיגיע זמני להתגייס כבר לא יהיו מלחמות.

נשמת

New member
תזהר במה שאתה אומר..

לפרגן שהם הגיעו לרדיו בעוצמה- אני תמיד אפרגן. אבל להגיד שזה עושה טוב לאוזן שלי? שמשמיעים את אותו שיר כל שעה עגולה? קשה לי. אבל זו רק אני :)

כל אחד מסתכל על זה בצורה שונה,אני תומך בעדי..

באמת בשנה וחצי שאני חייל כל מה ששומעים במשרד זה רק גלגל"ץ. וזה אומר שבארבעה חודשים האחרונים שמעתי את אין לך מקום בממוצע 20-30 פעמים בשבוע. אז סבבה בהתחלה זה נחמד. אבל עכשיו זה באמת הגיע למצב שאני מעביר אותו כשאני שומע את הדיסק. אני לא רוצה שזה יקרה לי גם עם חופשי(וזה קרה לי גם עם אם כבר בזמנו באנפלאגד) וחוץ מזה אני לא חושב שהשמעת שירים ברדיו זה כזה פירגון. גם תום אמר שהוא לא מייחס לזה יותר מדי חשיבות. במציאות שלנו גלגל"ץ הוא המדד למה אין ומה לא,מה ראוי להאזנה ומה לא. אני לא רוצה שהיהודים יהיו ראויים להאזנה בגלל שהוד רוממותו גלגל"ץ החליט שחופשי ראוי להאזנה ברדיו. בתכלס גלגל"ץ בקושי בא לקדם אמנים צעירים,הוא משמיע מה שיש פוטנציאל ללהיט ומה שאנשים יזמזמו ברחוב. מתי בפעם הבאה שמעת אמנים מדהימים כמו אסף ארליך,שילה פרבר,גבע אלון ורונה קינן בגלגל"ץ? ולמה? כי המוסיקה שלהם יותר קשה לעיכול,כי אין להם להיטים מפוצצים. אז גלגל"ץ קובע שהם אמני שוליים. אני מעדיף את היהודים במצב הנוכחי בשוליים כשהשירים היחידים שמושמעים הם ממציאות נפרדת מאשר שפורטה יהפך למציאות נפרדת 2 ומלא פקאצות יזמזמו ברחוב את חופשי dont like ולהיות.

למעלה