כל אחד מסתכל על זה בצורה שונה,אני תומך בעדי..
באמת בשנה וחצי שאני חייל כל מה ששומעים במשרד זה רק גלגל"ץ. וזה אומר שבארבעה חודשים האחרונים שמעתי את אין לך מקום בממוצע 20-30 פעמים בשבוע. אז סבבה בהתחלה זה נחמד. אבל עכשיו זה באמת הגיע למצב שאני מעביר אותו כשאני שומע את הדיסק. אני לא רוצה שזה יקרה לי גם עם חופשי(וזה קרה לי גם עם אם כבר בזמנו באנפלאגד) וחוץ מזה אני לא חושב שהשמעת שירים ברדיו זה כזה פירגון. גם תום אמר שהוא לא מייחס לזה יותר מדי חשיבות. במציאות שלנו גלגל"ץ הוא המדד למה אין ומה לא,מה ראוי להאזנה ומה לא. אני לא רוצה שהיהודים יהיו ראויים להאזנה בגלל שהוד רוממותו גלגל"ץ החליט שחופשי ראוי להאזנה ברדיו. בתכלס גלגל"ץ בקושי בא לקדם אמנים צעירים,הוא משמיע מה שיש פוטנציאל ללהיט ומה שאנשים יזמזמו ברחוב. מתי בפעם הבאה שמעת אמנים מדהימים כמו אסף ארליך,שילה פרבר,גבע אלון ורונה קינן בגלגל"ץ? ולמה? כי המוסיקה שלהם יותר קשה לעיכול,כי אין להם להיטים מפוצצים. אז גלגל"ץ קובע שהם אמני שוליים. אני מעדיף את היהודים במצב הנוכחי בשוליים כשהשירים היחידים שמושמעים הם ממציאות נפרדת מאשר שפורטה יהפך למציאות נפרדת 2 ומלא פקאצות יזמזמו ברחוב את חופשי dont like ולהיות.