חופשי שנתי

shaggi

New member
חופשי שנתי

אני מתחילה שנה א' ועדיין אין לי תעודת סטודנט ושילמתי היום לחופשי שנתי של אגד. בטופס רשום לי שאני צריכה להביא צילום של תעודת סטודנט לאגודה ואני רוצה להוציא את הכרטיס לפני ה15 באוקטובר. מה צריך לעשות עכשיו? תודה

amitk80

New member
הסבר על החופשי שנתי

היי shaggi, מה נשמע? אני אנסה לעשות לך קצת סדר. מה שאת צריכה לעשות זה לנסות להגיע בשבוע הבא לאוניברסיטה ולנסות להרשם להיות חברת אגודה. תתארי להם את הבעיה (את יכולה לפנות לבחורה בשם אהובה) ולתאר לה את המצב. בכל אופן את אמורה למלא טופס הצטרפות לחברות באגודה ואז מה שקורה שאת תצטרכי לבוא להצטלם באוניברסיטה מתישהו לפני תחילת הלימודים ואז להציג את התעודה בפני אגד. אני מאד מקווה שתוכלי לעשות זאת עד ה 15 לאוקטובר. מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות אל תהססי לשאול. בהצלחה, עמית

shaggi

New member
היי תודה ועוד שאלה

איפה נמצאים המשרדים של האגודה?

amitk80

New member
משרדי האגודה

נמצאים בבנין המדרגה באיזה מרתף מסכן שכזה ליד היחידה לחינוך גופני. את הולכת לבנין המדרגה ויורדת לקומה הראשונה. במקום לצאת לרחבה של הרב תכליתי (רחבה גדולה שליד הדלתות יש כספומט) את לוקחת שמאלה ויורדת במדרגות. אחרי שאת יורדת במדרגות מצד ימין תראי את היחידה לחינוך גופני ואם תלכי לצד שמאל פנימה תגיעי לאגודה. למשרדי האגודה את הולכת ישר כל הזמן עד שתראי דלפק (הוא קצת יותר אלכסונית מהשורה של המחשבים). טלפון אל מזכירות האגודה: 04-8240513 שלוחה 100 סבבה? עמית

למעלה