חופשי תקופתי

חופשי תקופתי

היי =] בקשר לכרטיס. כתוב באתר אגד שדרוש לצרף אישור לימודים.. לעומת זאת באתר האגודה לא רשום שצריך. אז צריך, או לא? ואם כן, איפה אוכל להוציא אישור לימודים? תודה, הילה.

כשאני הוצאתי לא ביקשו

אבל לכל צורך שהוא- מוציאים אישור במדור אישורים, אם את לא יודעת איך להגיע אשמח לפרט.שם ניתן להשיג אישור חתום לכל צורך רשמי. אישורים וטפסים (שכ"ל וכדומה) אפשר גם למצוא באתר ב"מידע ושירותים".

tutiris

New member
נדמה לי שלא צריך (תקנו אותי אם אני טועה)

היי הילה! ברגע שאת רשומה כחברת אגודה (לוקח למערכת 48 שעות להתעדכן), את יכולה להוציא את הכרטיס. לדעתי, מספיק שאת אומרת תעודת זהות... בכל מקרה, אם כן צריך, אפשר להוציא אישור במדור אישורים שנמצא ליד שכר לימוד: זה נמצא במגדל אשכול, ליד מתחם האוכל (אקדמון, מקדונלדס, מוזיאון...), יש מדרגות. תעלי בהן קומה אחת.

תודה לכולם

=] אני חברת אגודה אז אני אלך ישר לאגודה ואוציא.. במידת הצורך אלך להוציא אישור ממדור אישור. תודה וערב מקסים

amitk80

New member
מה שהבנתי הילה

לא אמורים להוציא אישור לימודים. את יודעת מה, היה כתוב אבל לא ביקשו זאת מחבר שלי שעשה זאת לפני שבוע לערך. בכל מקרה עדיף שיהיה לך אישור לימודים שאת סטודנטית וגם תדפיס של המערכת (כי זה ההוכחה שאת רשומה לקורסים וזה דרך גם לוודא שהקורסים הוקלדו בצורה נכונה). זה משהו שמגיע לך אז תנצלי אותו. עמית

למעלה