חופשת חג

Bezalel P

New member
חופשת חג ../images/Emo179.gif

שלום לכולם כבכל שנה, במהלך החג וחול המועד אנחנו בחופשה ועל כן ייענו ויטופלו רק פניות בנושאים דחופים. נשוב לעבודה סדירה ביום ראשון 3/10/10. ניתן לשלוח לי מיילים ומסרים, ובמקרים שאינם סובלים כל דיחוי גם טלפונית. חג שמח ושקט בצלאל

פנומן 72

New member
יאללה בלאגן ../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif../images/Emo86.gif../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif../images/Emo72.gif

חחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק!

פנומן תיזהר טל בשטח תמשיך להשאר במתח חג שמח מוזהבת וחג שמח גם לך בצלאל וכמובן לטל פנומן ולכולם

שמים1

New member
אני דוקא אהבתי את הבלאגן ../images/Emo98.gif

שנעיף צלחות עכשיו או אחרי החג ? חג שמח לכולכם שתהנו בסוכה , תאכלו דברים טובים ותחשבו מחשבות טובות .

Bezalel P

New member
אם להעיף צלחות, אז בבקשה

א. צלחות נייר ב. בלי אוכל עליהן. זה סיפור לנקות אח"כ

Purple Mushroom

New member
חג שמח, חופשה טובה

שנעבור את החופשה, בלי בעיות טכניות. כתיבה מהנה :)

שמים1

New member
חג שמח בצלאל לך ולכל הצוות העוסק במלאכה

בהחלט מגיע לכם לנוח אתם העושים מלאכתם נאמנה כל ימות השנה . חתימה טובה חג שמח וחופשה נעימה .

Ronit FL

New member
אתה מתכוון לשחק מטקות?

תהנה בחופשתך אך אנו לא נסתפק בפחות מתמונה שלך משחק מטקות וכמובן, בלבוש הולם למשחק. חג שמייח ותהנה מחופשתך. מאחלת שלא יקרצצו לך בחופש.

Bezalel P

New member
אני מתכוון בעיקר לשבת במזגן.

וכמה שיותר מזגן יותר טוב

Bezalel P

New member
קרני שמש?

כל עוד הטמפרטורה בחוץ עולה על 21 מעלות, השמש ואני לא מתחברים.

אל תעשה את עצמך זמין כל כך

קח לך חופש אמיתי מה כבר יכול להיות שלא סובל דיחוי עד יום ראשון הכל מילים:) חג שמח

פנומן 72

New member
עובדה שיש

אלא אם תצליח להסביר לי מדוע ההערות שלי ללב הזהב נמחקו.

פנומן 72

New member
מישהו דיבר על סמכות ?

שאלתי שאלה פשוטה: מה היתה הסיבה למחיקת השרשור - זה הכל ? תבואו תגידו שהלב מזהב נכנסת לקטגוריית המיוחסים ביחד עם עמרי חיון ירום הודו - ולא נעיר חו"ח פן יאונה ...

wranger

New member
לא יודע, בטח לא אני.

קשקוש קטגוריית המיוחסים לא ראוי בכלל לתגובה בעיני, ואתה לא גולש חדש בפורום שצריך להסביר לו מה זה שטויות כמו תרבות דיון ועניינים נחותים כמו כבוד הדדי, איפוק... אתה יודע, דברים מיותרים כאלה? אז די, הבה נעצור כאן, ואם בכל זאת יש לך שאלות נוספות בנושאים שציינתי להלן (תרבות דיון, כבוד הדדי וכו') אשמח להסביר לך במסרים.

למעלה