חופשת מחלה

psxr

New member
חופשת מחלה

אם אני מקבל חופשת מחלה מהרופא המשפחתי לפני המילואים זה תופס לצבא ? ואם כן האם זה דוחה את המילואים לתאריך חדש או עד סוף חופשת המחלה ? ושאלה נוספת במהלך השרות הסדיר כל הזמן שמעתי שחייל מילואים בדרגת טוראי מבצע רק יום מילואים אחד בשנה, האם זה נכון ???

תתביש מה אתה מתחמק מהמילואים

והתשובה היא כן אם תביא לרופא הצבאי אישור מהרופא משפחה הוא יבדוק אותך ביום גיוס יסתכל על האישור ויתחשב אבל אף אחד לא מתחיב לתת תוקף לאישור שלך, ודבר שני פעם היה מעין חוק כזה פנימי שנקבע שמי שטוראי עושה פחות מילואים אבל היום אין שום הבדל כולם עושים אותו זמן גם הבעיתים. ואני מבקש לא לשאול כאן איך להשתמט זה לא פורום רמאים, זה פורום להרמת המורל ידידי המתחמק.

עם כל הכבוד לך אדון ביקורת גועלי

הפורום לא נועד להרמת המורל. הפורום נועד לדון בעניני מילואים. כל עניני המילואים. זה לא פורום של תנועת בלת"ם. זה לא פורום פרטי של ניר נגר וחבריו משולחן השחמט. כל גולש רשאי להעלות כל נושא שקשור למילואים ולזכות לכבוד המתאים לו. על אפך. ועל חמתך. גם מי שרוצה להשתמט ישאל פה-ויקבל תשובה. כי השתמטות ממילואים-היא נושא שקשור לפורום(גם אם לא נראה לך,או למנהל הפורום מוסרי לעשות כן. אז תירגע בבקשה. ותתן לכל גולש את הכבוד הראוי לו. (גם למי שמבקש להשתמט) לא נראית לך דעתו? אל תגיב לו. בטוח יהיה מישהו שיסכים לענות.

ניר נגר

New member
שלום רב, הפורום הזה לא נועד

למשתמטים!!! לא יהיה בפורום הזה נוסחאות להישתמטות אלה תשובות עיניניות! וכןף הפורום הזה מנוהל על ידי תנועת בלת"ם ששמה לה דגש להרים ולשמר את גרעין המילואים ולא לתת נוסחאות להשתמטות!!! זה כתוב ומצוין בעמוד הבית

psxr

New member
אין לי בעיה לעשות מילואים

אבל כשהשתחררתי ביקשתי ממפקד היחידה מכתב לבקו"מ בשביל לבצע מילואים באותה יחידה שבה שירתתי בסדיר, הוא הביא לי ובבקו"מ אישרו לי לבצע מילואים ביחידה בה שירתתי עד כאן בכל טוב ויפה אני רציתי לבצע מילואים ביחידה הזאת מכיוון שזה שרות חפיף ביותר בגלל חקירה של היחידה לחקירות מיוחדות של מצ"ח נגד כמה קצינים ביחידה שלי (שכמובן חשפו את השם שלי לקצינים אחרי שהובטח לי ששמי לא יחשף) עכשיו נותנים לי ביחידה שרות מילואים של שלוש וחצי שבועות אבט"ש שהובטח לי שלא זה השרות שיקראו לי לבצע אז אני לא חושב שאני צריך להתבייש כל כך ועוד שאלה קטנה צריך ללכת לרופא יחידה או שמספיק להגיע לקצין העיר ?

ניר נגר

New member
היי אייל, אינ הייתי "יורד"מהטון הזה

שכן יש מילואימניקים חולים שזכותם לראות רופא, לא כל חייל שהולך לראות רופא היינו משתמט בפוטנצייה.

psxr

New member
קצין העיר מספיק ?

או שצריך להגיע לרופא יחידה ? צריך להתחייל קודם מה הפרוצדורה ?

ניר נגר

New member
רופא משפחתי לא תופס...אם אתה

חולה עלייך לפנות ביום הגיוס עם המסמכים הרלוונטים לרופא היחידה על מנת לקבל שיחרור תרגיש טוב

psxr

New member
בסדר רופא משפחתי לא תופס

אבל קצין העיר גם לא טוב ?

אם בטלו לך מילואים או קצרו אותם

יכול להיות שתיקרא לרצות את היתרה במסגרת יחידה אחרת.

psxr

New member
קודם שיבטלו אחר כך נראה מה הלאה

ועדיין אף אחד לא עונה לי אם אני צריך להגיע עד לרופא יחידה או שמספיק להגיע לקצין העיר (ההבדל במרחק הוא דיי גדול)

Section

New member
לא קצין עיר אלא-

מרפאה אזורית. וכן זה מספיק. אבל רק עד 3 גימלים.

למעלה