חופשת סופשבוע בגרמניה
תוכננה מזמן ויצאה אל הפועל,מלון ארבעה כוכבים סופריור עם מסעדת שף,טבע פסטוראלי מסביב,בונבוניירה.
הגענו לארוחת הבוקר ולהפתעתנו למעט מספר לחמניות,פירות יבשים יותר או פחות,דלפק הבופה היה שומם לחלוטין.
המלצר המתלמד הביא לשולחננו מגש בן שתי קומות שבלט בשממונו הקולינארי.אני מעדיף לבחור ולא שיבחרו בשבילי ותהיתי לפשר הבדיחה.
המלצר סיפר שמפעילים בופה רק מעל עשרה אורחים וכך התברר לנו שאנו ועוד זוג האורחים היחידים במלון.
לקחנו את זה בקלות,כעצמאי אני חש אוטומטית אמפטיה לעסקים שלא מכסים עלויות אבל הזכרתי את ענין ארוחת הבוקר בעת העזיבה וקיבלתי התנצלות גרמנית מנומסת והנחה של 20%.
רוחות רעות מנשבות מי יודע כמה ישרדו את משבר הקורונה.
תוכננה מזמן ויצאה אל הפועל,מלון ארבעה כוכבים סופריור עם מסעדת שף,טבע פסטוראלי מסביב,בונבוניירה.
הגענו לארוחת הבוקר ולהפתעתנו למעט מספר לחמניות,פירות יבשים יותר או פחות,דלפק הבופה היה שומם לחלוטין.
המלצר המתלמד הביא לשולחננו מגש בן שתי קומות שבלט בשממונו הקולינארי.אני מעדיף לבחור ולא שיבחרו בשבילי ותהיתי לפשר הבדיחה.
המלצר סיפר שמפעילים בופה רק מעל עשרה אורחים וכך התברר לנו שאנו ועוד זוג האורחים היחידים במלון.
לקחנו את זה בקלות,כעצמאי אני חש אוטומטית אמפטיה לעסקים שלא מכסים עלויות אבל הזכרתי את ענין ארוחת הבוקר בעת העזיבה וקיבלתי התנצלות גרמנית מנומסת והנחה של 20%.
רוחות רעות מנשבות מי יודע כמה ישרדו את משבר הקורונה.