חופשת סקי..המשך...

billc

New member
חופשת סקי..המשך...../images/Emo186.gif

התקשרתי לפני שתי דקות לאתר סקי ביוטה(שהייתי בו לפני שנה) ושאלתי מה מצב השלג בסוף מרץ כמובן שקיבלתי את התשובה שזה תלוי..במצב מזג האויר אכל כעקרון..הבחורה אמרה לי שבדרך כלל המצב השלג מצויין והם פתוחים עד סוף אפריל..אני מניח שהתשובה היתה זהה אם הייתי מתקשר לאתר סקי בקולרדו.. אני מבקש לקבל קצת פידבק מחברי הפורום מה אתם רוצים לעשות. הערה: אף פעם לא הייתי בקולרדו..ואני מניח שזה יותר מוצלח מיוטה.. כל מה שאני יכול לומר..שאני הייתי ביוטה..והיה אחלה אתר סקי. הייתי במוטל 20 דקות מהאתר ..זה יצא יותר זול ויותר חם. אם אופצית יוטה מקובלת..אפשר לעשות כמו שאני עשיתי במשך היום ללכת לאתר..ובערב..אפשר לקפוץ לסולט לייק סיטי.. למה אני מעלה את האופציה הזאת..כי נראה לי שאספן יהיה קצת יקר בעקר בגלל שאני לא מכיר.ובגלל שזה ברגע האחרון..אבל יכול להיות שאני טועה..

Mירב

New member
המתחיל במצווה, אומרים לו...

מה הבעיה להרים טלפון / לבדוק באתר של קולורדו?

Mירב

New member
וההודעה שהיתה מצורפת:

1. SNOWMASS/ASPEN March 19-26, 2006 (with shorter options, click event title for full details) We've been hearing that people are still thinking about joining our Snowmass Trip but it's important to let us know! Snowmass has had an amazing season of snow, and its continuing. We have a great group of people from all over the country, and lots of fun things planned, but we are now in the 30 day prior to trip date, so if you still want to join this fun trip with everything taken care of for you, we need to know ASAP to see if we can still get you on (at this point there are no guarantees).​

billc

New member
נשמע סבבה..אבל לא בטוח שהחברה

חשבו על מחירים כאלה.. אני אלך עם הרוב... בקשר לזה שאני עושה חצי עבודה (הבעיה ידועה
)

Mירב

New member
אני יודעת, המחירים שלהם תמיד גבוהים

בגלל זה אני אףפעם לא נרשמת... אבל תמיד מקבלת את האימיילים ומפנטזת על החופשות שלהם....

billc

New member
את בחורה לא רצינית

אז מה את חושבת על אופציית יוטה? אפשר גם לקצר את הסקי לשלושה ימים..ואז לנהוג ללאס ווגאס לכמה ימים...

Chinita

New member
ואני מה?

עז??? אשמור לכם על המעילים בווגאס? (מה-
ל-חום???)

למעלה