חופשת סקי למתחילים - המלצות!

חופשת סקי למתחילים - המלצות!

אני חדש בתחום ובעצם מעולם לא עשיתי סקי. אבל אני מאוד רוצה לנסות פעם אחת והשנה החלטתי שאני הולך על זה. אז אני מצפה להמלצות מכם לאן לנסוע למי שמעולם לא עשה סקי.. האם יש קבוצה של ישראלים צעירים מתחילים שיוצאים לאיזו חופשה כזאת? מחכה לתשובות והמלצותיכם.

bendror

New member
לדעתי סע לקלאב מד

גם אני השנה מתחיל לגלוש סנו בורד פעם ראשונה אחרי שנים של סקי. המקום הכי טוב ללמוד בו זה בקלאב מד- זה אמנם קצת יותר יקר אבל לא הבדל משמעותי לעומת מה שאתה מקבל (ארוחות, סקי פס, הדרכה, הכל). לדעתי במיוחד למתחילים מומלץ לסוע לשם. חוץ מזה אם אתה נוסע עם עוד חברה, תנסו לקחת מדריך אישי בשבילכם ולא ללמוד עם קבוצה גדולה- כי ההבדל הוא ענק. תהנה

aerial

New member
לבד זה הכי טוב כי אתה מגלה הכל לבד

ולומד ליפול והכל ולומד ומפתח סיגנון משלך ולא לפי מה שהמורה שלך אוהב אני אישית למדתי לבד אני גולש כבר 4 שנים חבר שלי שלמד אצל מורה שממש אהב מהירות וסללום לא למד בכלל תכניקות של פרייסטייל ווהא גלש שלוש שנים וחשב שפרי סטייל זה סתם חרא כי ככה המורה שלו לימד אותו ואמר לו ואני יודע הכל גם פריסטייל וגם סללומים ועכשיו חבר שלי התחיל לגלוש פרי סטייל והבין שזה ממש כיף

aerial

New member
ועם אתה כבר לוקח מורה אז רק ליומיים

או אולי שלושה רק ללמוד את הבסיס

pugy

New member
גם אני רוצה הצעות....

איזה קלאב הכי שווה? אין קלאבים שהכל כלול בהם והם בסגנון קלאב מד אבל זולים יותר?

nadav1412

New member
סקי למתחילים

חברה בשם סקי-דיל מוכרת חופשות לסקי למתחילים בצ´כיה, באתר מעולה (מניסיון אישי בשנהשעברה). חבילה הכוללת הכל תעלה אצלהם משהו בסביבות 700-800 דולר לשבוע!! פשוט מחיר מצחיק. www.skideal.co.il

למעלה