חופשת עבודה באוסטרליה

חופשת עבודה באוסטרליה

אהלן :)
בעקבות ההסכם שסוף סוף יצא לפועל בין ישראל ואוסטרליה , אני מקבל ויזה לשנה בה אני יכול לעבוד ולטייל.
אני מחפש עבודה ל5-6 חודשים הראשונים שלי באוסטרליה ואשמח לקבל מידע רלוונטי ממי שיכול לשתף. ( סוגי עבודה שדרך כלל זרים משתלבים בהם,האם קשה למצוא עבודה,עבודות עם שכר מתגמל וכו' )

כמובן שאם יש כן חברה ישראלים שיכולים לקשר אותי , או צריכים עובדים , אשמח לפרט על הניסיון שלי והיכולות :)

תודה רבה!
יוסי

אם תשאל לדעתי, מוטב לך לתת קצת פרטים כבר כאן

כדי שאנשים יוכלו לתת לך משוב ספציפי. יש לך מקצוע או ניסיון במשהו? מה בערך אתה מחפש? וכו'...

אני מגיע עם ראש פתוח :)

אני סך הכל חייל משוחרר, לא סגור על תחום ספציפי. מגיע בשביל החוויה ובשביל לראות את אוסטרליה דרך עבודה :)
מעובד בפיצריה ועד בדייג. אני פתוח.

יש לי ניסיון במסעדנות - מלצרות ועבודת מטבח ( בעיקר פיצות,פסטות , עבודה עם תנור אבן ובצקים )

רישיון לאופנוע וגם הייתי שליח פיצה.

כרגע עובד בהתקנת מכשירי כושר בפארקים - עבודה עם דיסק,פטישון, מברגה, ציוד הלחמה, קיבוע לאדמה וכו'.

בתיכון למדתי הנדסת תוכנה 3 שנים, אני בא מרקע של מחשבים אז אני ממש עובד טוב בסביבה ממוחשבת - אקסל וורד שולט באופן טוב מאוד.
האנגלית שלי טובה מאוד.

pixie66

New member
קשה לי עם האפליקציה בנייד

אתה יודע לאן אתה מגיע באוסטרליה?

חוצמיזה, לא קשור אליך אבל...
למה כל התמונות האלו של התאילנדיות שעושות פרצל מהרגלים למה?? זה נהייה בלתי נסבל!

מדחי לדחי

כרגע לא יודע לאן מגיע

היי תודה רבה על התגובה, גם לך שבלול.
אני לא באמת מתכנן מיקום ספציפי, במידה ולא אמצא סידור עבודה לפני ולא אקבל טיפ מרמז לאן עדיף להגיע , פשוט אנחת ואזרום.

ולגבי התאילנדיות אין לי מושג מה אתה רואה :eek:

התאילנדיות שפיקסי מדברת עליהן

הן תמונות פרובוקטיביות שמופיעות לאחרונה באתר כפירסום לרשומות בלוג. לא נכנסתי, אבל התחושה העולה מצפייה בדפי "תפוז" היא שהאתר מכוון יותר ויותר נמוך.
&nbsp
בהצלחה בטיול, ואני מקווה שתמצא עבודה במהירות

arieltr

New member
הרגעתם לי קצת ת'מוח

כל הלינקים הפורנוגיסטים האלה בחלון התגובות כבר גרמו לי לשער שאני מקבל אותם כי גלשתי שלא במודע בכל מיני אתרים תאילנדים שאינם מוקפץ על האש.
כבר התחלתי לחשוד שסוטה מתוגרר בתוכי עת נסק הביטחון העצמי.

בכלל לך תסביר עכשיו בעבודה למה התמונות הללו בכלל לא קשורות אליך שהן מופיעות בעת כתיבת שורות אלה שהבוס עומד מאחורי ומביט על המסך שלי.

pixie66

New member
על הדרך...

כשתחליט לאן אתה מגיע כשאתה מגיע:
אם בתכנונך החלטת להגיע למערב תן קריאת כיוון, יש מצב שאולי אוכל לעזור לך למצוא משהו מעניין באזורנו.

Javali

New member
איך מעיפים את הדברים האלו

מתחילים מזה שגולשים עם Chrome ולא עם IE.
אחרי זה מתקינים את התוסף של AdBlock
ברשימת הפילטרים מוסיפים את הפילטרים לעברית
ואז הולכים לעריכה ידנית של הפילטרים ומוסיפים את השורות הללו:
קוד:
[URL='http://www.tapuz.co.il##DIV']www.tapuz.co.il##DIV[/URL][class="FlixBoxNoMobile"]
[URL='http://www.tapuz.co.il##DIV']www.tapuz.co.il##DIV[/URL][class="popup-kidum"]
player.flix.co.il

בהצלחה

למעלה